מוס שוקולד הרוס

מוס שוקולד הרוס

אם יש פה מישהו אשמח לעזרה דחוף
אני אמורה להכין לסדר עוגת מוס שוקולד,
הכנתי את הגנאש (עם חמאה במקום שמנת מתוקה), הקפאתי לשעה, וכשהוצאתי מהפריזר בשביל להקציף עם שמנת מתוקה כלום לא קרה, ממש גוש אבן (שגם הרס לי את המקצף
)
הפשרתי את השוקולד וכשניסתי להקציף עם שמנת מתוקה זה לא הקציף למוס, אלא משהו במרקם יותר נוזלי, כמו דני למשל
יש משהו שאפשר לעשות? או לזרוק
 

almogi

New member
גנאש עם חמאה ? איך ?

המסת חמאה ויצקת על השוקולד ?
לא ברור...
בנוסף גנאש לא אמורים להקפיא.
 
על בן מארי המסתי חמאה ושוקולד

אני תמיד עושה עם קצפת מתוקה, אבל בפעמיים האחרונות שניסיתי לעשות גנאש עם קצפת מתוקה והשוקולד הספציפי שהשתמשתי בו משהו לא הצליח ובמקרר נוצרה לי שכבה של שמן (מאוד מוזר, אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה).
אז ניסיתי עם חמאה. והסיבה שהקפאתי פשוט כדי לקצר זמנים.
בסוף זה דווקא הסתדר :)
 

almogi

New member
טוב, זה לא גנאש.

זה שוקולד מומס עם תוספת שומן.

העיקר שבסוף הסתדר.
 
למעלה