אמא של jonathan
New member
מוס שוקולד הרוס
אם יש פה מישהו אשמח לעזרה דחוף
אני אמורה להכין לסדר עוגת מוס שוקולד,
הכנתי את הגנאש (עם חמאה במקום שמנת מתוקה), הקפאתי לשעה, וכשהוצאתי מהפריזר בשביל להקציף עם שמנת מתוקה כלום לא קרה, ממש גוש אבן (שגם הרס לי את המקצף
)
הפשרתי את השוקולד וכשניסתי להקציף עם שמנת מתוקה זה לא הקציף למוס, אלא משהו במרקם יותר נוזלי, כמו דני למשל
יש משהו שאפשר לעשות? או לזרוק
אם יש פה מישהו אשמח לעזרה דחוף
אני אמורה להכין לסדר עוגת מוס שוקולד,
הכנתי את הגנאש (עם חמאה במקום שמנת מתוקה), הקפאתי לשעה, וכשהוצאתי מהפריזר בשביל להקציף עם שמנת מתוקה כלום לא קרה, ממש גוש אבן (שגם הרס לי את המקצף

הפשרתי את השוקולד וכשניסתי להקציף עם שמנת מתוקה זה לא הקציף למוס, אלא משהו במרקם יותר נוזלי, כמו דני למשל
יש משהו שאפשר לעשות? או לזרוק
