אני הכנתי את המוס של הסטון ולא ממליצה עליו
לכל אחד.
המגבלה העיקרית היא מהירות עבודה, ומעט מיומנות.
ברגע ששמים את המוס מעל קערת הקרח ומתחילים להקציף, המוס נקרש מאוד מהר.
אם מקציפים טיפונת מעל למה שצריך המוס נהיה מעט גרגירי, ואז צריך להחזיר לחום, להמיס ואז לקרח ולהקציף שוב.
בנוסף, אם השוקולד הוא לא באיכות מעולה ממש, המוס יוצא די סתמי, ואם הוא לא באחוזים הנכונים עלול להתקבל מוס בעייתי (אם בכלל).
מי שלא ממש מחשיב את עצמו ל"הסטון" עדיף לו להתעסק עם מוס שוקולד אחר, אלא אם כן בא לו לנסות ולא אכפת לו אם לא יצליח.
אני תמיד חושבת שלנסות דברים חדשי זה חשוב, אבל לא כשממש רוצים שמשהו יצליח.
שבת שלום