מוס שוקולד מיוחד
שלום לחברי הפורום המלומדים. אני מחפשת את הסוד שעומד מאחורי קינוח יוצא דופן שטעמתי פעם ב"בלק סטיר". השף עזב מזמן וכך או כך סרב למסור את סודו... אולי תוכלו לעזור. תחת הכותרת "מוס שוקולד" הוגש שם גביע גדוש ב... משהו מריר, חזק ועם זאת אוורירי, מזכיר בטעמו יותר טראפל מאשר מוס אבל במרקם מעניין... ולחלוטין לא "מצ'טקמק" כמו מוסים רבים. הטעם בהחלט העיד על חומר גלם משובח, שמתחרים לו מצאתי רק בטוישר, סין נואר ודומיהם. והמרקם היה באמת כבד ומוצק יותר משל מוס ממוצע, אבל לא כבד מדי... קיים דמיון מסויים במרקם למרקם של מלית של עוגות מבוססות מוס שהפכו להיות פופולאריות בשנים האחרונות. בקיצור, קשה לתאר, אבל מוס שוקולד רגיל זה לא היה. אם מהתיאור המכביד מנצנץ למישהו רעיון, מה היה ה"סוד" שהפריד מעדן זה מכל מוס אחר, אנא תרמו לי רעיונות וכיוונים, כי בעיקר מאז שאותו שף פרח לו, אני מתגעגעת... נ.ב. - מאחר ואני קצת מפגרת אחר הפורום במונחים, אנא הסבירו בפשטות את הטכניקות המתקדמות יותר.
שלום לחברי הפורום המלומדים. אני מחפשת את הסוד שעומד מאחורי קינוח יוצא דופן שטעמתי פעם ב"בלק סטיר". השף עזב מזמן וכך או כך סרב למסור את סודו... אולי תוכלו לעזור. תחת הכותרת "מוס שוקולד" הוגש שם גביע גדוש ב... משהו מריר, חזק ועם זאת אוורירי, מזכיר בטעמו יותר טראפל מאשר מוס אבל במרקם מעניין... ולחלוטין לא "מצ'טקמק" כמו מוסים רבים. הטעם בהחלט העיד על חומר גלם משובח, שמתחרים לו מצאתי רק בטוישר, סין נואר ודומיהם. והמרקם היה באמת כבד ומוצק יותר משל מוס ממוצע, אבל לא כבד מדי... קיים דמיון מסויים במרקם למרקם של מלית של עוגות מבוססות מוס שהפכו להיות פופולאריות בשנים האחרונות. בקיצור, קשה לתאר, אבל מוס שוקולד רגיל זה לא היה. אם מהתיאור המכביד מנצנץ למישהו רעיון, מה היה ה"סוד" שהפריד מעדן זה מכל מוס אחר, אנא תרמו לי רעיונות וכיוונים, כי בעיקר מאז שאותו שף פרח לו, אני מתגעגעת... נ.ב. - מאחר ואני קצת מפגרת אחר הפורום במונחים, אנא הסבירו בפשטות את הטכניקות המתקדמות יותר.