מועדון אלבטרוס

מועדון אלבטרוס

קיימת אלטרנטיבה אחרת!! גבירותי ורבותי (כולל דודי הדייג) השקיטו ושימעו באיזור המרכז קיים מועדון דייג (להלן אלבטרוס) הפתוח לציבור הרחב מוטו המועדון- "לפעמים הדגים הם רק תירוץ" מהות המועדון-מפגש חברים על בסיס חודשי בתשלום של 25 שקלים, התשלום כולל רכש פתיונות מנגל כנפיים איכותי בירות והדרכת דייג ע"פ הנדרש. המועדון מתכנס ע"פ זימונים פלאפוניים, בכל יום ה´ אחת לחודש בכל חלקי צפון הארץ ומהווה מועדון מתחרה למועדון ה"דרום"... בהמשך יפורסמו תמונות ממסעות הדיג האחרונים. מעונינים להצטרף (למעט דודי הדייג) יכולים לשרשר הודעה למודעה זו. בברכה. אלבטרוס. כי..לפעמים הדגים הם רק תירוץ...

רגע רגע רגע,

מועדון, תשלום, דיג, בירות אני עוד איכשהו מבין. אבל מה זה "מנגל כנפיים איכותי" ??? זה נשמע מאיים ומפתה בו זמנית, אבל בעיקר בלתי מובן. וכשאתה אומר "איזור המרכז", למה אתה מתכוון? קפריסין? ירושליים רחמנא ליצלן? האם עם הבירות יש גם בוטנים? האם הבוטנים חופשי, או שיש מיכסה? האם המועדון מרשה לבנות להכנס, או שהוא מקפיד על רמה? האם זה מועדון חדש? אם לא, כמה זמן קיים? כמה חברים יש?

paluta

New member
מנגל כנפיים ../images/Emo95.gif

זה מנגל מעופף דהינו יש אחד בודד נותנים אותו למישהוא ואז כשאותו מישהוא חושב שזכה במנגל, הנ"ל מתעופף חזרה זה בדיוק כמו השיטה של מכירת נקנקיה בלחמניה - הנקנקיה קשורה בחוט דייג איכותי - כזה שלא רואים אותו , המוכר שם נקנקיה בלחמניה ותמורת מעות מוסר אותה לקונה , הקונה מביא אליו את הלחמניה אבל הנקנקיה נשארת אצל המוכר . לי חשוב יותר לדעת אם תמורת השקלים שמשלמים למועדון מקבלים חשבונית מס.

ה ב ה ר ו ת (!)

ידידי התוהים (או שמא המליצים?!) 1. מנגל כנפיים- מנגל כנפיים הנו מנגל אשר נתרם ע"י בוגר קורס טייס ועבר צ´ק 15 צוקית, עכשיו ברצינות,אז כמו שאמרתי וכמו שאתם יודעים מנסיונכם ..לא כל מסע דייג חוזרים עם שלל לצערנו ובשנתיים האחרונות מצב הדגה היתדלדל קשות, לפיכך, אנחנו משתדלים לחזור עם בטן מלאה גם כשמסע דייג לא היה משהו וקונים כנפיים טריות במשקל ובאמצע הערב מדליקים את המנגל המעופף..בואו נגיד שמועטות הפעמים ש"טחנו" גם דגים וגם כנפיים. 2. אין חשבונית מס, קצין המנהלות קונה את הכנפיים בירות ומתחשבנים במפגש. 3.אין בוטנים..אולי לפעמים מביאים פיצוחים אבל זה קורה רק כשאנחנו היינו מעל לכמות של 10 משתתפים. 4.בברכה אלבטרוס. כי..הדגים הם (בהחלט) רק תירוץ.

חץ הכסף

New member
חבר יקר, אתה מבלבל אותנו במידע סותר

תקרא שוב את הודעתך הראשונה ותחליט איכן אתם מתכנסים? בצפון או במרכז וספר לנו גם מי אלה ממועדון דרום כי לא כל חברי הפורום יודעים דבר אודות קיומם. אגב אנחנו מניחים שטעית בניסוח כשכתבת שדודי הדייג לא מוזמן, וודאי התכוונת שדודי הדייג כן מוזמן, יען כי לולא דודי הדייג המפגשים שלכם ימשיכו להתקיים בפורום מצומצם. (דודי למה הוא כתב את זה?) ההצעה שלך נשמעת מעניינת לאללה אך 25 ש"ח מטרידים אותנו מאוד כי מה כבר אפשר לאכול בימנו אלה בסכום זה כאשר שווארמה ושתיה עולים יותר? הצעתי לך להעלות את התעריף ל 25 דולר, בסכום זה אפשר כבר לאכול כנפיים מנוקות ובלי נוצות וכך תוכל לגייס יותר מצטרפים, ולמי שחסר אנחנו נוסיף כדי שאף אחד לא יצא מקופח...

שקלים או דולרים?

שקלים שקלים- ת'צע ידידי המוכסף (או שמא אוחז המקלות של דודי הדייג) דודי ואני עובדים באותו ארגון...אך לדאבוני הוא הקים מועדון מתחרה... בעניין סוגיית הכנפיים ב-25 ש"ח: ככה ק.מנהלות שלנו אחראי לרכישת הכנפיים הן נקנות במשקל בכמות אסטרונומית (בא נגיד שאנחנו מאחסנים אותן בשקיות גדולות ואוכלים-רק רק רק כנפיים והמון (שוב ציינתי כי אנחנו לא ממש חזקים בלהעלות משהו מהחכות) זהו ..לא מתבזבז תקציב רב על פיתות וסלטים אלא רק רק רק כנפיים אהה..ובירות. לפיכך..אין צורך בהמרה למט"ח. עידכונך בברכה. נ.ב- אנחנו מחפשים בעל יאכטה שמוכן לקחת 6 חברים בסירת דייג מוכנים לשלם תשלום סימלי ולעזור במלאכת הדייג. שוב- בימי חמישי. אלבטרוס כי לפעמים הדגים הם רק תירוץ(גם כשאוכלים כנפיים)

לייזר

New member
אלבטרוס......

אם אתם פה במרכז אז אני יכול או כמאט יכול לסדר יכטה לדיג רק כנפים ובירות זה הכי בעולם .רק קצת שרוף. האמת שעד עכשיו לא הבנתי מאיפה אתם אבל אם אתם מהמרכז זה בסדר אפשר לשלוח לי מסר בשביל לא להפריע לכולם קצת פרטים ואני אדאג ליכטה שוב לא בטוח לגמרי אבל אני יעשה את התיווך כי בעל ביכתה לא דייג גוד שבס

ofek101

New member
מנגל כנפיים - התייחסות של קצין מנגל

לכל הספקנים !!! (כולל דודי שלא מוזמן!) מועדון אלבטרוס זה לא סתם מועדון זהו מועדון עם איכות וכמו רשם ידידי היקר אחראי המועדון שהדגים הם רק תירוץ אכן בזה מדובר כקצין מנגל ראשי באחריותי להכין את הכנפיים והבירות ולדאוג לכל אלו שמנסים לדוג להינות גם אם המצוף לא רוקד. אחת לחודש בתיאום טלפוני ותוך קביעת אתר דיג רלוונטי (לאחר סיור שטח) נפגשים כולם עם כרטיסי המועדון ויוצאים לדרך. אז חברה. לא מס הכנסה ולא עיזים ולא בוטנים - דיג וכנפיים ובירות בלבד דודי אל תתעקש אתה לא מוזמן!!!!!!!!!!!!!! קצין מנגל ראשי

הנה בבקשה.עדות מן השטח

הכותב הנו ק.מינגול ותפעול ראשי.. אגב אין לו חכה ..יש לו נפנף (היחיד שתמיד שבע..) אלבטרוס. דגים דגים דגים

המקצוע שלך מטריד מאוד את מנוחתי../images/Emo98.gif

אין לנו מטרות רווח...זו התכנסות חברים. אלבטרוס.

חץ הכסף

New member
מה אתה דואג אלבטרוס שהיא ממס הכנסה?

המתחזה עם השם הפיקטיבי (לפי דבריה) עוסקת בניתוח טכני ושוק ההון, זה עיסוק בניירת, עוד ניירת, הרבה ניירת, קצת מחשבים ובעיקר תעשיות אוויר, שום דבר ממשי בלועזית זה נקרא "לופט גישפטאען". בפורום הדיג אין מתחזים כולם אנשים אמיתיים טובים ומתחשבים בזולת, דמוקרטיה אמיתי לכן אנו תומכים גם במתחזים ומוכנים להפוך אותם לדייגים מקצועיים, ואם לא נצליח אז אולי לפתיון?....

ronya11

New member
פרטים

שלום האם תוכל לפרט מהו הרכב המשתתפים (בפרט טווח גילאים). עקרונית - נשמע מעניין - איך יוצרים קשר? רוני

למעלה