מועדון הלינוקס הירושלמי

penguin2k

New member
מועדון הלינוקס הירושלמי../images/Emo70.gif

ב-21 למרץ התקיים המפגש הראשון של מועדון הלינוקס הירושלמ. אל המפגש, אותו יזמתי, הגיעו 16 לינוקסרים ירושלמים. בפגישה דברנו על מה היינו רוצים ללמוד (נושאי ההרצאות), מיקום ההרצאות, אתר האינטרנט של המועדון ורשימת התפוצה. אמי רוצה לנצל במה זו כדי להזמין את כל הלינוקסרים הירושלמים להשתתף במועדון. ניתן ליצור קשר איתי בדוא"ל וכמובן להתעדכן דרך אתר / רשימת IGLU. מי שרוצה להשתייך לרשימת התפוצה, נא לשלוח דוא"ל ריק עם הנושא "Add to JLC Mailing List" לכתובת [email protected]. בהצלחה לכולנו. עמיחי רוטמן, מייסד מועדון הלינוח הירושלמי (JLC).

עמיחי ..

מסתובב באיזור שלכם בחור בשם שלומי אלבק, הוא היה מודע לקיום הפגישה אולם חשש להגיע בגלל שהוא פחד להתקל "ביצורים דוגמת היצורים שיש במועדון החיפאי" .. משום מה הוא דווקא מגיע לפגישות שיש בת"א .. בסה"כ הוא יודע די הרבה והוא בחור די מוכשר .. אנא, קחו אותו מאיתנו (אני כבר רואה איך הוא עוקר לי את הלב עם כפית..
) .. אם תרצה אני ינסה לקשר אותך איתו ..

penguin2k

New member
לינוקסרים ירושלמים נודדים../images/Emo3.gif

יזמתי את הקמת המועדון בעיקר בגלל בעיית הננדידה של הלינוקסרים הירושלמים למןעדונים אחרים. אשמח אם שלומי יעגון בעירו ירושלים...
עמיחי.

hazgul

New member
המממפפףף

רציתי להגיע אבל לא יכולתי. בכל מקרה, איפה יתקיימו ההרצאות?

penguin2k

New member
מיקום, הרצאות ושאר ירקות!

אם תפעל לפי ההנחיות בהודעת האב, תהיה מעודכן. בכל מקרה אני יעדכן דרך רשימת התפוצה של IGLU. אני אשתדל גם לעדכן כאן, אבל אני לא מתחייב. כל עדכון ינתן כשבוע מראש, בד"כ... עמיחי.

למעלה