מועדון הנוער

מועדון הנוער

שלום לכולם, אני כותבת בשם כל שיכבת ו', רציתי לספר לכם וגם להתלונן (אני לא יודעת אם זה יעזור, אבל זה גם לא יזיק), שלשכבת כיתות ו' אין שעה בכלל למועדון הנוער. אנחנו לא יכולים להיות במועדון הנוער בשעות אחר הצהרים כמו כיתות ז' ומעלה. בפעולה הקודמת שהייתה דיברנו עם המדריך שלנו מתן והוא הפנה אותנו לזמר, הרכזת. זמר אמרה שהיא לא אחראית על השעות של המועדון נוער ורציתי לשאול מה אנחנו יכולים לעשות כדי שגם אנחנו נוכל להיות במועדון הנוער כמו כולם. מה ההבדל בין כיתות ז' לבנינו? גם אנחנו רוצים שיהיה לנו מקום שנוכל להיפגש בו כולם. מקווה שמישו פה יעזור לי, נעה נ.ב. אבא, אם אתה רואה את ההודעה... חפיף הא? סתם..

aking

New member
ת=צודקת

נעה זה ליעד אני תומך בא זה באמת לא פייר שהם יכולים להכנס ואנחנו לא זה לא פייר! אז אני מבקש לתת לי שעה לפחות תודה כל שיכבת ו'

זמר זקס

New member
לנעה וחבריה

אני לא זוכרת שדיברתי עם מישהו מכם בנושא, אבל כן דיברתי עם מתן ואמרתי שצריך לבדוק את העניין. בעקרון מועדון הנוער שייך לכתות ז'-יב' (גם לגבי כיתה ז' יש בעיה ביום שנקבע, ליום שלישי וזה יום הפלאפל אז גם על זה אני חושבת)אבל אני מוכנה לבדוק את הנושא ולנסות למצוא יום בו המועדון יהיה פתוח גם לשכבות הנמוכות. אני מקוה שנמצא פתרון בהקדם ואתם תהיו הראשונים לדעת - מבטיחה. שבת שלום זמר

זמר,

מתן דיבר איתך בשמינו כי דיברנו איתו, אבל לא משנים הפרטים עכשיו... אני מאוד מקווה שהעניין יפתר... נעה

למעלה