מועדון הסילבר בחיפה

bambin

New member
מועדון הסילבר בחיפה

שלום לכם, אני מנסה לאתר את מועדון הסילבר בחיפה (במודיעין 144 לא היה מספר) ורוצה לבדוק אם מתקיים שם מופע מחר - יום חמישי בערב ואם זה מקום מתאים לבוא כזוג או שעדיף לבוא עם קבוצה. אשמח אם יש לכם המלצות, אני מנסה לארגן לבעלי ליום ההולדת והוא נורא אוהב מוסיקה ייוונית. תודה וחג שמח

12אניהיא

New member
מועדון הסילבר ניסגר

לפני חודש בערך והרבה הצעות אחרות באזור חיפה אין. נסי את הברנש ביום שישי באמת מקום מומלץ.

bambin

New member
וואו, כמה חבל! שמעתי

תגובות כל כך נלהבות על המקום הזה וגם בתכנית הרדיו של יום שישי הוא תמיד מדבר על הסילבר... חשבתי שהולך להם טוב... אשמח לקבל פרטים על הברנש, פעם ראשונה שאני שומעת על המועדון הזה.

דרך אגב

קודם כל שלום לכולם לוותיקים שפה מי שזוכר אותי אני כבר המון זמן לא הייתי פה אבל תוך חיפוש של משהו ראיתי את הודעה הזאת והייתי חייב להגיב אז בגלל שאני מהאזור אז אני יחדש למי שלא יודע הסילבר נסגר ואברהם וייצמן פתח מקום חדש במקום הסילבר למועדון החדש הוא נתן שם לא אחר מ - "אריאנה".... אני לא יודע איך המקום אבל הוא נמצא בכביש APC למי שמכיר בקרית חיים תנסה לברר על המקום כי לי אין מושג איך הוא... ומי מופיע בו אבל מקווה שעזרתי

12אניהיא

New member
טוב בוא נחדש לך

אברהם ויצמן לא פתח שום מקום אחר למזלו הוא לא חתום על כשלונות שכאלה. אז כן ניפתח אריאנה במקום סילבר וניסגר אחרי שבועיים!!!!!!! אז אין אריאנה ואין סילבר המקום היחידי שנישאר ובאמת מצויין זה הברנש שעובד ביום שלישי ובשישי קבלת שבת. מהשמועות ששמעתי על המקום מומלץ מאוד מאוד ובחום.

למעלה