הוא משתולל כאילו דרכו לו על הענבים
ארוך, אבל כמו אלבום פרוגרסיב טוב, מרגיש כמו שיר של 2 דקות.
פינת הגאון, לנורית היקרה:
"אתה אומר לנו ש"זה ישמור על הילדים". י'חתיכת טמבל מנותק, דוש חסר ידיעה ממדינת רמת אביב ורחובותיה הנקיים. ישמור על הילדים ממה?! הרי יש חוק שאוסר ממכר אלכוהול לקטינים. אז אתה רודף אותי במקום את הפושעים שמוכרים להם?! מה הלאה בתוכנית? נעלה את מחיר הסכינים בכדי למנוע דקירות? "
"אתה הגעת לפוליטיקה, כמו שמתאן מחרא של פרות מגיע לאטמוספירה ויש לך פחות או יותר את אותו אפקט על העולם הזה. נולדת להיות סלב, כי חמדת את שהיה אביך ולא יכולת למלא את נעליו, מלבד על ידי ניפוח רגליך עם משקולות ושיערך עם ג'ל. תגיד לי כמה חסר בושה צריך אדם להיות, בכדי להעלות את מחיר האלכוהול הזול ובאותו החוק להוזיל את היקר? לא יכולת לחכות קצת בין הזמן שאתה לוקח ממני את הלחם, לרגע שאתה מורח עליו קוויאר?"
"בשוק שלך אתה מטיל מס כירורגי על פלאפל, מחייך למצלמה עם החיוך המטומטם שלך ומסביר לנו שכולנו "חופשיים" לקנות פלאפל ב-70 שקל למנה. אבל זה לא מעניין אותך, כי אתה חרא של בן אדם. ונמאס לי מעיתונאים שכותבים בלי רוח ומפחד מתביעות לשון הרע. לקחת לי כסף מהכיס ואני לא יכול לקלל אותך?! אתה מקלל אותי ולועג לי בכל כך הרבה דרכים שונות והגרועה שבהן זו דוקא צחות הלשון, תוך כדי שאתה עושה זאת. כל נאום שלך הוא לובריקציה ורבלית לאונס שעתיד לבוא בסופו"
"אתה יצירה חלולה של פשרנות ורדידות. אתה זונה מהסוג שהזונות של התחנה המרכזית מסתכלות עליה ואומרות לעצמן: יכול להיות יותר גרוע. מכרת את עצמך לכל גוף עיסקי שרק נתן לך כסף. כל גופך הנפוח, נגוע מחלות מכל המשגלים הפיננסים הבלתי מוגנים שקיימת. הג'יפים, הסיגרים והאלכוהול שאתה מתרברב בהם, משולים הם לזונה המתאפרת עם הפרשות הגוף של לקוחותיה. זרעי טייקונים שזרת לך לשרשרת ויצאת להיות הרובין הוד של האלפיון העליון. אתה התרכיז של רוח הבזבזנות והצרכנות שהיא סמל המאה בה אנו חיים. אתה ים המלח של אותו שפל אנושי. המילה בושה מתביישת מקיומך."
"חוקי הסתה מונעים ממני לתאר את הפנטזיות שלי המערבות אותך. אל דאגה, יאיר. חוקי המוסר מונעים ממני מלממש אותן (או לתמוך בכך שאחר יעשה זאת). אך למאסר אתה בוודאי ראוי. הולכת שולל את בוחריך ואת שנותר להם אתה לוקח שלל לחבריך. "הש"ס של מעמד הביניים", אמרתם שתהיו. כולם התבלבלו וחשבו שתדאגו ספציפית לנו, כשמסתבר שהתכוונת שתובילו אותנו לאותו מקום שאליו הובילו את הציבור שלהם – אל העוני והקצבאות."
"אתה מעלה מיסים ומחירים לאנשים שבקושי גמרו את החודש עוד לפני כן (או פשוט שקעו בחובות), ואתה מדבר על "האומץ" שלך?! אתה לא תשרוד שבוע עם מה שאתה דורש מאנשים לחיות איתו במשך חודש. את האומץ של יהודה איש קריות הבאת לנו. את האומץ של גנרל הצועק "הסתער", בעודו עסוק בהליכת ירח."
"חתכ'ת שקרן, נוכל, גזלן, רמאי, צבוע, יהיר, מתנשא, גאוותן, נצלן-תמימים, עני-רוחנית, מרושש-מוסרית שכמותך…
תחזיקו לי את המקלדת למה אני נכנס בו, באמא שלי!
בערק אתה נוגע לי? בערק?!?"
: