מועדון הקריוקי האיכותי ביותר

ו י ל י ס

New member
מועדון הקריוקי האיכותי ביותר

חבר'ה במוצ"ש האחרונה הייתי בסטייג' התל אביבי בפעםמ השלישית ואני חייבת לאמר שכל פעם אני מתפעלת מחדש ממה שהולך שם. כל פעם שאני שם יש מנחה מעניין לקריוקי (שמוליק טיאר,ניקי גולדשטיין,מיכל אמדורסקי ועוד) ובאים בנוסף לקהל ששק קריוקי גם זמרים ובדרנים אורחים שבים למקום אשכרה בשביל להנות ואפילו בד"כ מתרצים ועולים לבמה.זה דברים שלא ראיתי בשום מקום ברמה כזאת. יש שם גם ערב מטריף של שירה ישראלית עם שרה'לה שרון בימי שני בד"כ עם אווירה כייפית שחבל עם מסיבה עברית בסוף הערב. בקיצור מגיע לסטייג' מילה טובה על פועלם ושימשיכו כך ומכאן אשלח שנה טובה לכל אנשי הפורום. דלית

אין ספק שזה אחד המקומות המושקעים

ביותר שראיתי. לצערי הוא גם בין היקרים ביותר. אני הפסקתי ללכת לסטייג' רק בגלל שאין לי יכולת כלכלית לממן את המקום. בפעמים שכן הייתי הגעתי עם בחור שהופיע שם אז ברוב המקרים נכנסתי בחינם אבל שתייה ואוכל כן הייתי צריכה לשלם אז שתיתי כוס שתייה אחת כדי לא להתרושש.

ו י ל י ס

New member
יש תמורה

ההבדל הוא שבסטייג' משלמים כניסה אבל זה בגלל שהם משקיעים הכי הרבה בתוכנית- מנחים מפורסמים איכותיים, סטנדאפיסטים טובים ודי ג'ייס מוצלחים. פרט לזה לדעתי מחירי האוכל והמשקאות שווים למקומות האחרים. ישבתי לפני חצי שנה בגנקי למשל והתפלצתי ממחיר הטוסט שאכלתי(50 ש"ח). בקיצור שווה לפעמים להשקיע בערב טוב

דניבויss

New member
הסטייג' זה מקום מאוד in בתקופה

האחרונה .אל תדאגי המחים "המפורסמים" מתוגמלים יפה מאוד .כל המפורסמים שעולים לבמה נהנים ,אבל זה גם משהו שבהחלט מוסיף ליחסי הציבור שלהם.ובכלל זה מסוג המקומות היום במיוחד למפורסמים ,אם אתה חיי אז טוב שתיהיה שם. בנוסף בעל המקום הוא הבן של מפיק גדול של טלנובלות ישראליות -איש מאוד חזק בתחום הshow buiz וזה בהחלט עוד אלמנט שמוסיף לכל החברויות וההשתכשכויות . שום דבר הוא לא סתם ורק בשביל כייף ,

למעלה