מועדון חדש בתל אביב! מממאאאאאייייייי!!!!!!! מתי הולכים????
L Liroy25 New member 20/11/02 #1 מועדון חדש בתל אביב! ../images/Emo91.gif מממאאאאאייייייי!!!!!!! מתי הולכים????
ע עוגי עוגי New member 20/11/02 #2 מה זה????????../images/Emo46.gif מה הקשר בין המועדון סאדו הזה להדוויג??? למה הם מצולמים על רקע כרזה של הדוויג, ומחופשים לדמויות??? עוגי דורש בירור!
מה זה????????../images/Emo46.gif מה הקשר בין המועדון סאדו הזה להדוויג??? למה הם מצולמים על רקע כרזה של הדוויג, ומחופשים לדמויות??? עוגי דורש בירור!
L Liroy25 New member 20/11/02 #3 אילו עוגי היה שם ../images/Emo23.gif הוא היה רואה שבתחתית המאמר כתוב שאין קשר בין המצולמים לבין המקום. איפה היית כששדרו את "בלי סודות"???
אילו עוגי היה שם ../images/Emo23.gif הוא היה רואה שבתחתית המאמר כתוב שאין קשר בין המצולמים לבין המקום. איפה היית כששדרו את "בלי סודות"???
ע עוגי עוגי New member 20/11/02 #4 אילו לירוי... לא יודע, אבל עם כל הכבוד, צריך להיות קשר כלשהו - רעיוני לפחות בין התמונה המלווה כתבה כלשהי לתוכן הכתבה. וכאן אין שום קשר!
אילו לירוי... לא יודע, אבל עם כל הכבוד, צריך להיות קשר כלשהו - רעיוני לפחות בין התמונה המלווה כתבה כלשהי לתוכן הכתבה. וכאן אין שום קשר!
L Liroy25 New member 20/11/02 #5 כמנהל מכירות באינטרנט לירוי כן יודע שחשוב שיהיה קשר בין המוצר לתמונה. אבל סליחה - אני כתבתי את זה??? אני בחרתי את התמונה?? ולמה למען השם אני מדבר בגוף שלישי???
כמנהל מכירות באינטרנט לירוי כן יודע שחשוב שיהיה קשר בין המוצר לתמונה. אבל סליחה - אני כתבתי את זה??? אני בחרתי את התמונה?? ולמה למען השם אני מדבר בגוף שלישי???
ע עוגי עוגי New member 20/11/02 #6 אתה זה שהגן עליהם... "למצולמים אין קשר..." ותזהר שלא תדבק בעוגגת ותשאר עם גוף שלישי לנצח