מועדון "מהסרטים" ...
{ one}

sפינרית1

New member
מועדון "מהסרטים" ... ../images/Emo2.gif { one}

ובכן , כותבת לכם פה ... , כי ידוע כל פורום בקוראיו הסמויים ... וגם אני נמנית ביניהם .. אך כשמגיע ... - מגיע . אתמול , מועדון one ראשל"צ החליט להפיק יום שכולו מהסרטים .. תרתי משמע . המועדון הפך להיות חגיגה אמיתית . לקחתי חלק באימון ספינינג ... של שני מדריכים{ נתי, מוטי) שנושא השיעור שלהם היה "פלאשדאנס " ... מ-ד-ה-י-ם! שיעור עם אנרגיות בשמיים , קצב סוחף והדרכה מקצועית . רוצה להוסיף גם בכלל על ההפקה . כל המועדון הפך להיות " מהסרטים" ... המאמנים לבשו חולצות שעל הגב היה רשום " סדרן קולנוע" ... מגניב .. מכונת פופקורן , מכירת בגדים .. מוסיקה התנגנה " משירי הסרטים " ובכלל חגיגה לנשמה . ים של מתאמנים ומאמנים מאיר פנים והנהלה מקבלת אורחים באהבה רבה . רוצה להוסיף תודות מיוחדות לאמיר , אורן ואופיר ( אחראית הספינינג).

Tami661

New member
קודם כל סמויה נחשפת חדשה../images/Emo24.gif ו-

ברוכה המצטרפת (בגלוי) נחמד וכיף לספוג את ההנאה שמשתקפת מהודעתך
אז בקשר למועדון ONE ראשל"צ - כבר טעמנו ונהנינו מאיכויות האירוח שלו, הם פשוט נפלאים ואכן מכניסי אורחים ברמה! והמועדון בפני עצמו הוא בהחלט ברמה גבוהה המדריכים... את נתי אני לא מכירה אבל את מוטי... בהחלט! כשאנחנו התארחנו, כפורום אירובי, המדריכים היו טל (סנופקין), יאיר (מייקי.קום) ומוטי (זקוק לחופשה
) - זה אולי לא היה "מרתון מהסרטים" אבל בהחלט היתה חוויה מהסרטים
אני אפילו מצרפת תמונה מאותו מפגש, סתם להיזכר באהבה

INeedVacation

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo9.gifתודה רבה !!!

בהזדמנות אשלח לך תמונה מעודכנת שלי. היום כבר אין לי את כל התלתלים שהיו לי

למעלה