מועדון מעריצים-עזרה בבקשה רציתי לדעת איך אני פותחת מועדון מעריצים (בכלל, לא של רדיוהד)
L liquidiamond New member 3/3/02 #1 מועדון מעריצים-עזרה בבקשה רציתי לדעת איך אני פותחת מועדון מעריצים (בכלל, לא של רדיוהד)
י יונתן לוינסון New member 4/3/02 #2 surrender then start your engines אני לא ממש עונה לך על השאלה, אבל ניחשתי נכון מאיפה הכינוי שלך?
L liquidiamond New member 5/3/02 #3 איזה יופי!!! מכירים את טורי אלילתי yay תשובה מדויקת אני סוגדת לאשה הזאת ואני מאד מעוניינת לפתוח פה בארץ מועדון מעריצים שלה
איזה יופי!!! מכירים את טורי אלילתי yay תשובה מדויקת אני סוגדת לאשה הזאת ואני מאד מעוניינת לפתוח פה בארץ מועדון מעריצים שלה
י יונתן לוינסון New member 5/3/02 #4 טוב, אני לא יודע איך פותחים מועדון מעריצים, אבל אני מכיר כמה מעריצים ואני בתוכם.
L liquidiamond New member 5/3/02 #5 חבל... אני ממש מתה לפתוח מועדון-חייב להיות פה אחד. אני גם מוציאה תוים של b-sides שלה שלא מופיעים בספרים- כבר עשיתי כמה שירים ופרסמתי באתר שלה שמוקדש רק לזה- תוים של שירים שלא יצאו בספרים או עיבודים יותר נאמנים למה שהיא מנגנת.
חבל... אני ממש מתה לפתוח מועדון-חייב להיות פה אחד. אני גם מוציאה תוים של b-sides שלה שלא מופיעים בספרים- כבר עשיתי כמה שירים ופרסמתי באתר שלה שמוקדש רק לזה- תוים של שירים שלא יצאו בספרים או עיבודים יותר נאמנים למה שהיא מנגנת.
H Her Circulation New member 7/3/02 #6 אין מה לדעת פשוט הרבה הרבה השקעה ( גם כספית ), הרבה זמן ויצירתיות.