מועדון מעריצי גיא

טאצי

New member
מועדון מעריצי גיא

או.קיי. אז הנה לי לילה ראשון אצל הישראלים החו"לניקים. אני וINBALE רבנו מי מעריץ את גיא יותר... היא השתכנעה וויתרה לי. כך מוניתי רשמית למעריץ מספר אחת של גיא... יאללה, זה הזמן שכולכם תצאו מהארון. כל מי שמעריץ את גיא - להוסיף את שמו. נ.ב. אזהרה לגיא, זהירות ממני. לא למחוק את האשכול הזה!

לא רוצה לסכסך ../images/Emo13.gif

אבל גם אני הייתי שם!!!!!!!!!!! ואל תאמין להם אני אוהבת אותך הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי [ בעולם מקסימושששששששששששששששש

טאצי

New member
הלו הלו אתתתתתתתת

את הגעת אחרי הדיון. כבר הכריזו עלי ובחירות יש רק פעם בארבע שנים... תחכי, אולי אז תוכלי להתמודד... את מוזמנת להיות הסגנית שלי.

שיט !!!!!!

אבל אבא מרמי...לימד אותי להתספק במועט... אז קניתי את התפקיד
זה לא כולל כביסה נכון?????????????? אגב.....תיזהר אסור להשאיר לידי סכינים
אתה מתוקי ממתוק מקסימושששששששששש

טאצי

New member
את רואה???

יחי ההבדל ביני לבינך!!! אני עקשן!!!! אני מעריץ אמיתי!!! אני נאבק על התפקיד בעיקשות... ככה זכיתי בתפקיד!

אחחחחחח אחחחחחח אחחחחחחחחח

אילו רק ידעתי שעל זה מדברים? היית רואה את השלטים שלי באויר..... זה בכלל לא ניתן לויכוח......אני אוהבת אותו הכי הכי!!!!!!!!! ושום אות או מילה נוספת אבל מה? אני אוהבת כבר גם אותך....לכבוד לי להכיר אותך מקסי

טאצי

New member
אמממ...

ידעת. היית. ראית. סתאאאם...הגעת באיחור. פספסת את הבחירות... אולי עוד ארבע שנים.

לירוי25

New member
עוד יעשו לך ניתוח בסוף../images/Emo3.gif

להוציא את הלשון מהתחת של גיא!

i love u

New member
טאצי אהובי היקר...

שנים שלא דיברנו... מה המצב? אני מקווה שהכל טוב... בקשר למלך שלנו - גיא! אז אתה לא ניבחרת בבחירות דמוקרטיות... רוב חברי הפורום ועוד כמה חברים מפורומים אחרים מעריצים אותו... כי הוא מלך
!!! הקיצר ערכת לך בחירות עם מורני... אם היית מיידע את כולנו על הבחירות תאמין לי שלא היית ניבחר חחחח סתם מאמי כבר ניבחרת ומי אני שאני אהרוס לך ואדיח אותך מתפקידך מה פתאום להיפך אני דורשת ברגע זה שתצרף אותי למועדון... יש כרטיס חבר מועדון או משהו שמייחד רק את החברים חחחח תחשוב על משהו... אחלה של רעיון... שלך תמיד, יפעת

טאצי

New member
יפעת מתוקתי

אני שמח שגם את נכנעת תחת מנהיגותי האסרטיבית והאמיצה. מנהיג חזק לעם חזק - למען עתיד ילדינו! בתוקף תפקידי כיו"ר מועדון מעריצי גיא, אני מאציל סמכויות וממנה אותך בזאת לאחראית על נושא כרטיסי המועדון |קריצה| love u, אלי

טאצי

New member
תסמיק תסמיק...

דווקא נורא מחמיא לך
ובנתיים, תדחוף
לפה ותשתוק

כאילו, אולי לא שמתם לב אבל...../images/Emo99.gif

אני אימצתי את גיא לאחי הגדול!!! איזה עוד ביטוי הערצה אתם רוצים שאני אפגין?! אוקיי, אבל הלשון שלי קצת רחוקה ממנו...ואני גם לא יודע באיזו תחנה הוא מתדלק...ככה שאני לא אוכל להנעים את זמנו באיזה לילה קר ושקט... בקיצור, טאצ´י דרלינג, אני בהחלט לא מעוניין לגזול ממך את התפקיד המכובד (לכל דעה!) אבל רק שתדע לך שעדיין לא ספרו את קולות הימאים! וכמו שכבר אמרת...ניפגש בבחירות של 2004...אולי אני אמנה אותך למשרת אמון כלשהי...נראה.
ולגיא : מישהו מבחוץ עוד יחשוב שכל זה פרסומת בשבילך...איזה ביטוי למגלומניות או נרקסיזם שטבוע בך...חחח...רק אנחנו פה בפורום יודעים את האמת... שאתה באמת ה-מלך!
שלך לנצח, החייל האמיץ והחובש המסור, קובי.

MARMELAD

New member
אח שלי...!

די כבר עם השרשור המביך הזה אני כבר מתחיל להשמין מהנחת ומי רוצה מרמלד שמן...?

למעלה