מועדון 700 של קידום?

מועדון 700 של קידום?

התחלתי קורס רגיל של קידום והמדריכה אמרה לי כי עפ"י המבחן הדיאגונסטי שלי היא תמליץ עלי לקורס של מועדון 700 בעזריאלי. רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שעבר את הקורס הזה ויכול להגיד לי מה פחות או יותר קורה שם.

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

מועדון 700 של קידום, הוא קורס רגיל רק השאלות שם ברמה מעט יותר גבוהה. מעין שאלות שמי שפותר אותן יש סיכוי גבוה יותר שיגיע ל700.

TenDeR BoY

New member
היי

משיחה עם אנשים הבנתי שיש פחות הסברים ויותר תירגולים, מהבחינה הזאת זה באמת טוב יותר, אבל, הבנתי שגם המדריך מעניק פחות יחס אישי לכל תלמיד. דבר שהרבה אנשים צריכים, גם בתור עזרה ממשית וגם בתור דרך להקלה בלחץ הנפשי.

LifeGiver17

New member
יש לי אותה דילמה

מצד אחד זה יכול לשפר לי את הציון בפסיכומטרי. מצד שני, זה טרטור לא נורמלי (מוסיף לי עוד 2-3 שעות נסיעה בשבוע, לא הרבה אבל זה אומר להגיע הבייתה עוד יותר מאוחר, ואני לומד בבקרים אז לא ייצא לישון הרבה. זה עוד הרבה עבודה בבית, ואני טיפוס שקשה לו להשקיע שעות על גבי שעות (למרות שאני מסוגל, פשוט קשה לי). וזה אומר שיהיה לי פחות זמן להשקיע בשעורים של בית ספר... עצות, דעות, מענות ייתקבלו בברכה!

CJNG

New member
גם לי זה קרה...

התחלתי את הקורס של "קידום אישי" ואחרי הדיאגנוסטי הציעו לי לעבור לעזריאלי. חשבתי על זה בערך יומיים ובסוף הגעתי למסקנה שהדבר היחיד שמונע ממני ללכת לשם הוא המרחק של הנסיעה לת"א והטרטור שכרוך בכך. אז השגתי כמה שיותר מידע על הקורס, כדי לבדוק האם הוא באמת שווה את הטרחה שבנסיעה. ואני החלטתי שכן, אז עברתי... כי אני אישית מוכן להקריב שעה נסיעה כל פעם בשביל לקבל ציון יותר טוב ולא להשתעמם בשיעורים. אבל, זאת החלטה אישית - יש כאלה שהלחץ לא מתאים להם, יש כאלה שהמרחק לא... הכל תלוי בכם, אז תשקלו כמה אתם מוכנים להקריב בשביל להשתתף בקורס הזה... אנג´י

CJNG

New member
אני משער שאני אוכל לדעת רק כשהקורס

יתחיל... אבל בנתיים, כן... אגב, למה העיפו את ההודעות בשרשור הזה שמשבחות את הקורס?

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

לא נמחקו כל הודעות מהשרשור הזה ע" מנהלים. הייתה בעיה בכל תפוז והמון הודעות של "אורחים בפורום" נמחקו כמו גם הודעות ששורשרו אליהן. זה בטיפול.

CJNG

New member
כן אני יודע, אין לי שום טענות אליך

חס וחלילה... פשוט באורח מאוד אירוני, ההודעות היותר שליליות נשארו בשרשור, וההודעות החיוביות נמחקו. לפי השרשור הנוכחי אני לא הייתי לוקח את הקורס... :) אנג´י

sababaman

New member
תגובה חיובית

אני הייתי במחזור האחרון של הקורס ולדעתי הוא מעולה, הקורס בעקרון הוא מקוצר פי שתיים אך גם יותר אינטנסיוי המדריך השנה (עילם פ) נותן הרבה יחס אישי עשיתי שני מבחנים ושני קורסים, הראשון ´לייד בק´ כזה פעם בשבוע ליד הבית אצל איזה מורה והשני חצי שנה אחרי במועדון 700 ושיפרתי את הציון ב 63 נק´ (מ718 ל781)

CJNG

New member
תודה רבה לך בועז

על השבת הסדר על כנו... הלוואי עלי ציון כזה (כל אחד מהשניים...) :) עילם באמת נשמע אחלה... תודה! אנג´י

למעלה