מועדונים באתונה - עדכון

הזהוב

New member
מועדונים באתונה - עדכון

בוקר טוב מאנגס, מצ"ב רשימת מועדונים ומופעים באתונה. מקווה שהמידע מביא תועלת למישהו שכן עד כה לא קיבלתי תגובה מכם. בכל אופן סעו ותיהנו !! הזהוב

סלסנה

New member
מי

למי שנוסע להופעות שלא ישכח להביא תמונות ורשמים לפורום. ביינתים אני נשארת כאן ומסתפקת בדיסק מן ומערכת פול ווליום, ותמונות מהאינטרנט.

סלסנה

New member
##

ורצוי להביא תמונה שלכם עם האומנים. אפשר לפתוח תחרות . אני יודעת עם מי אני הולכת להצטלם

GLGGM

New member
הרגל ישראלי מגונה

שהומץ בזמן האחרון גם ע"י היוונים. בואו ניתן את אומנים להנעים את זמננו ונעשה את התמונות לעם חברינו הקרובים. אגב היות ואני משאר עם מי את רוצה להצתלם, יש לי בבית מעל למסך המחשב תמונה שלו ושל להקתו באמצע, מתנת חבר יקר וחבר בפורום בשם FAR11 שיכל להיות שי לו את הנגטיב. אם תבקשי יפה הוא עשוי להעביר לך העתק...

סלסנה

New member
הוא ואני

אני פעם אחת כבר אזרתי עוז ופניתי אליו בדברים, כי אפשר היה והייתי חייבת, (כאשר לא ידעתי עליו כמעט שום דבר), בהזדמנות הבאה נראה מה יהיה אפשר ומה אעיז לעשות, אבל אני בעצם לא מאלה שיבקשו להצטלם. תמונות שלו יש לי מספיק, אחת תלויה מעל שולחני בעבודה ואחת מקורית מהעיתון על המקרר.

סלסנה

New member
&

שכחתי להגיד שגם המחשב שלי מעוטר בתמונה עם הקדשה. ואם משהוא מעוניין בטפט של גלקריה עם הקדשה אני אנסה לצרף כאן כל הזכויות שמורות

מחפשת להצטרף לקבוצה קטנה

אשמח להצטרף לקבוצה קטנה שנוסעת בדצמבר רצוי לא קבוצה מסחרית

mangas

New member
כל הכבוד לשרות

אני בטוח שמבקרי הפורום מאד מאריכים את המאמץ. לגבי המופע של ויסי+פאריוס, ההופעה הבכורה היתה ביום שישי זה: אמנם לא היתי שם, אבל ממה שראיתי בטלויזיה זה היה חבל"ז. מומלץ ביותר !

mangas

New member
כל הכבוד לשרותו

אני בטוח שמבקרי הפורום מאד מאריכים את המאמץ. לגבי המופע של ויסי+פאריוס, ההופעה הבכורה היתה ביום שישי זה: אמנם לא היתי שם, אבל ממה שראיתי בטלויזיה זה היה חבל"ז. מומלץ ביותר !

למעלה