מועדונים חברתיים

מועדונים חברתיים

לאחרונה אני מוצאת את עצמי מאד בודדה ועם הרבה זמן פנוי. חשבתי אולי למצוא לי איזה מועדון חברתי כדי שתהיה לי סיבה לצאת מהבית פעמיים שלוש בשבוע.

ביררתי בקשר למועדונים של אנוש וראיתי שיש להם שניים בתל אביב. האם מישהו מכיר ויודע מה קורה שם.

כמו"כ, אשמח לשמוע מכם מה דעתכם בכלל על מועדונים ייעודיים לפגועי נפש והאם יש המלצות לכאלה באזור המרכז.

Lady Stark

New member
היי יקירתי

אני חושבת שחשוב בחיפוש מועדון כזה שתגיעי למקום הנכון שגם תרגישי בו שייכת. ז"א, לא יודעת אם מועדון כללי לפגועי נפש יכול להתאים לכל מצב. אם תרצי לספר לי במסרים מה האבחנה שלך אולי אוכל לעזור קצת לחפש.

תודה

אין לי בעיה לכתוב כאן את האבחנה יש לי הפרעת אישיות גבולית ודיכאון.

החשש שלי ממועדונים כאלה הוא בדיוק בגלל שאני חוששת שלא כל מקום יתאים לי ושיש מצב שאם אגיע למקום שיש בו אנשים עם בעיות שונות זה ידכא אותי יותר ויותר יזיק מיועיל.

Lady Stark

New member
בדיוק מה שדיברתי עליו

אז אני ממליצה לבדוק בשני אפיקים. גם באנוש וגם בעירייה שלך. חלק מהעיריות מרכזות כאלה מועדונים בתחומים שונים.

מועדונים חברתיים

היי. למיטב ידיעתי הדי מוגבלת באנוש יש פעילויות, קבוצות וחוגים למיניהם. הכי טוב שתתקשרי אליהם לסניף ותשאלי איזה פעילויות יש כי זה קצת שונה מסניף לסניף. בנוסף יש את "עמיתים" שהם מפעילים חוגים. זה האתר שלהם, צרי קשר.http://www.matnachim.org.il/?CategoryID=173

עמיתים לא מפעילים חוגים

הצטרפות מקנה בסך הכל 100 ש"ח הנחה לחוגים המתקיימים במתנ"סים, וצריך להיפגש עם רכז עמיתים אזורי פעם בחודש.
אם אני לא טועה יש צורך בסל שיקום כדי להצטרף.

למעלה