מועדונים לאמיניים יש דבר כזה?

tapuz3k

New member
מועדונים לאמיניים יש דבר כזה?

יש מועדונים לצעירים ויש למבוגרים יש ללסביות ויש להומואים האם יש מועדונים לאמיניים? אם כן איפה?

korpiklaani

New member
אני רואה בזה בעיה

נאמר והיה מקום בילוי כזה ונאמר שיש באמת רק 1% באוכלוסיה שהם א- מינים מקום כזה יוכל להתפרנס? כמה באמת יבואו (הרי אף פעם זה לא כולם ובטח לא כל יום
)?

טינגומי

New member
זה באמת בעייתי

אבל העניין של האחוזים הוא בנתיים רק ספקולציה אי אפשר לדעת כמה באמת יש. ואם אין מספיק אז אחרי שכולם יצאו מהארון נבנה כפר של אמיניים וככה כולם יהיו מרוכזים במקום אחד ובערב כולם יצאו לבאר של הכפר. וככה אף פעם לא יהיה שכן מגעיל שחושב שהוא לפחות אדוניס ומתעקש להסתובב בתחתונים ככל הניראה (לרוע המזל) של חברה נחשבת ונוכל לעבור במסדרון בשקט ללא חשש מהיתקלות מימין. בכפר כזה אף אחד לא יבוא (בתחתונים כאמור) לעזור לכם עם הקניות, ואם אתם צריכים עזרה בכל זאת, התנאים המינימליים לקבלת המשרה יהיו חולצה ומכנסיים. והכי הכי חשוב לעולם לעולם לא יצא לכם לחזור אחרי בילוי ולנסות להסביר לשכן שיכור (וכנראה גם מסטול אם כי לבוש ואפילו היטב הפעם) איך זה שאתם גרים מולו כבר חמש שנים והוא לא יודע עליכם כלום (כלומר אם יש לכם עגיל בפיטמה או לא). כפר שקט וחביב לכל נפגעי המיניות הגלובלית ובית הבראה למירמורי האישי.

Limbonic Art

New member
כפר שקט לכל נפגעי המיניות הגלובלית?

לא צריך להגזים, אנחנו לא נפגעי מיניות

מריונט

New member
וגם לא קם עלינו צורר (עדיין)

למה לנו לרכז את כולם במקום אחד? יבוא צורר, הוא כבר ידאג לבנות לנו גטו

טינגומי

New member
גטו זו לא מילה גסה

גטו זה כינוי לשכונה יהודית באיטלקית זה שהנבלות עשו עם זה מה שעשו זה לא אומר כלום

מריונט

New member
וואלה

החכמת אותי
אם כך אפשר להחליף את המילה גטו במחנה ריכוז
העיקר שהכוונה הובנה

korpiklaani

New member
חחח אני מגיב אחרי חודש

איפה כתוב שא-מיני ומי קבע שא-מיני אם יגור בכפר לא יילך אם תחתונים
לא שאני סוטה מוזר שיוצא ככה החוצה , אבל למה זה סותר באמת? לא נראה לי באמת יענו לי על זה
**==הצתה מאוחרת==**

מקום שבו...

בטוח לא יתחילו עימך? זה קוסם לדי הרבה בחורות שלפעמים נמאס... אבל זה כמו לצאת למועדון של הומואים, הגברים שם בטוח שלא יתחילו עם הבחורה...

אני בחור ../images/Emo3.gif

היית במועדון של הומואים ואת כל כך "שווה" שהתחילו איתך? כל הכבוד

זאת לא הנקודה...

דו מיני נשמע יותר מדי כמו דו חי
מעדיף לקרוא להם B הנקודה היא שבמועדון אסקס, אף אחד לא יתחיל עם הבחורה, לפחות לא מבחינה מינית.

טינגומי

New member
שווה מיליונים

ממש כל הכבוד לי מה זה עזר לי בחיים להיות שווה. (אני מודעת לזה שאתה בחור אבל אתה לא תתפלא אם יתחילו איתך הומואים זאת הייתה מין פנייה כללית לנשות ישראל)

קידום בעבודה? ../images/Emo8.gif

זאת לא נשמעת פניה כללית לנשות ישראל... טכנית, אסור להגיד בעברית "למרות ש", סתם הערה לא קשורה... אוה, לא אתפלא אם יתחילו עימי הומואים, כבר עשו זאת... קשה לעמוד בקסם שלי
אבל האם מועדון אסקס לא יהיה מדליק?

אף על פי ש

אפשר להגיד למרות זאת כאשר מדובר בחיבור שני משפטים קצרים. "אייל לא קופץ לגובה ממש טוב, למרות זאת אייל כן אוהב לשחק כדורסל" "אייל לא קופץ לגובה אף על פי שהוא משחק כדורסל" וכאן תמה פינת הלשון

טינגומי

New member
אני אמרתי למרות ש?

מתי איפה ולמה אני דורשת משפט חוזר, הראיות נסיבתיות בלבד!

למעלה