מועדונים סטייל קלאב מאד

drz400e

New member
מועדונים סטייל קלאב מאד

יש לי שאלה בנושא. אנחנו מחפשים חופשה בסגנון קלאב מאד. כלומר חופשה "חסרת דאגות" שכבר כוללת את הלינה/כרטיסי מעליות/אוכל/ הדרכה, כשהדגש הוא על הדרכה חופשית. כמה עוד מועדונים כאלה יש? יש המלצות? גם בצפון אמריקה וגם בארופה תודה, דודו

alonaski

New member
ככה... מהכרותי בלבד:

ב 3 אתרים באיטליה יש את קלאב ואלטור! במרילווה (-לא מומלץ!), בפילה (-אתר קטנטן!!) ובססטרייר (-מומלץ מאוד!!) קלאב רובינזון = זה מועדון שוייצרי יוקרתי! יקר! יש לו גם מועדונים מחוץ לשוויץ כמו באוטסריה למשל ב"LECH". מאוד מאוד יקר!!!
מועדון אחרון שאני מכירה: UCPA לצעירים! מועדון צרפתי והסניפים שלו מפוזרים רק באתרים השווים בצרפת!!! ככה שאם אתה נתקל במועדון סקי של UCPA אתה יכול להיות בטוח שמדובר באתר סקי איכותי ושווה!! יש עוד כל מיני "מועדונים" אחרים שצריך לאתר אותם דרך אנתרי הסקי!

yaircarel

New member
לינק לאתר של UCPA

http://www.ucpa.com/en/catalogue/neige.asp שים לב שהתנאים ב UCPA מאוד בסיסיים בסגנון של אכסניית נוער וכך גם האוכל, אבל המחירים ממש נמוכים והחברה צעירים. יש חדרים של 2 בחדר ו 4 בחדר. האוכל הוא self service ובסוף הארוחה אתה מנקה אחריך. כמו כן על תצפה לכבד אווז, הכיוון הוא יותר ערימה של מקרוני בתיבול צהלי -טוב אני מעריך שהאוכל יותר טוב, בכל זאת צרפת, אבל זה הכיוון. מה שכן סקי זה סקי והחבילות הן מאוד נגישות.

alonaski

New member
הייתי שם!

הקלאב דווקא - אחלה!
אבל... הנסיעה משדה התעופה לאתר זה - 5 שעות!!!!
כלומר - היציאה ביום האחרון לשדה תעופה כרוכה בהשכמה ב 3:00 בלילה...
האתר מארילווה - קטן מאוד! סה"כ פי 3 מהחרמון!
הוא מקושר למדונה די קמפליו שזה אתר גדול... אבל הקישור כרוך בחצי שעה כל בוקר של עליה ברכבלי כסאות...
אתה מגיע למדונה קפוא כמו קרטיב!!!
ומרחב מדונה הוא גדול יחסית אבל עיקרו מסלולים כחולים - לא ממש מעניינים! וגם... במסגרת הדיל של הקלאב - אתה מקבל רק יומיים אישורי מעבר לגלישה במרחב מדונה!!
לא כל השבוע!!!... ודבר אחרון... ב 4:00 בבוקר של יום העזיבה ופינוי החדרים כשהתכנסנו כל 100 הישראלים באולם הכניסה של הקלאב מחכים לאוטובוס... הסתבר לי... שלא הייתי היחידה שנגנב לי מהחדר ביום האחרון - בקבוק הבושם החדש שקניתי בדיוטיפרי בארץ... (ועמד כל השבוע על השולחן בחדר! ורק ביום האחרון... נעלם!!...) עוד הרבה ישראלים התלוננו בקבלה שנגנב להם כסף מהחדר, ארנקים, ולאחד גנבו - מצלמה!
אלה חוויותי מהחופשה בקלאב ואלטור מרילווה לפני כ 4 שנים כמדומני...

maz

New member
גניבות למזלי לא חוויתי שם

אבל שאר הפרטים נכונים. אני הייתי שם בתור מתחילה כמעט לגמרי לפני שלוש שנים אז בשבילי גודל האתר והמסלולים הספיקו. היה לנו גם מזל גם של מזג אויר ובאחד מהימים הסתובבתי עם חולצה קצרה ומעליה מעיל פתוח. ההדרכה היתה טובה והקלאב היה מצוין. יכול להיות שלמתקדמים הוא מתאים פחות.

afon

New member
הם דוקא השתפרו

אני הייתי שם לפני שנה ודוקא היה הרבה יותר בסדר הטיסה נוחתת במילנו בערך בצוהרים ומגיעים לאתר אחה"צ ביום העזיבה נוסעים לורונה בבוקר בערך בעשר, ושם יש כמה שעות לטייל בעיר ואז חוזרים לשדה תעופה. גם החליפו את נציגת אופיר טורס במרילווה והחדשה מאוד נחמדה ועזרה לנו בכול דבר. גם שהתלוננתי על מצב הסקיז שלי היא ישר פנתה למנהל והחליפו לי תוך חמש דקות. אני לא שמעתי מאף אחד על גניבות.

למעלה