מועדוני סקי ROBINSON

יצחקיי

New member
מועדוני סקי ROBINSON

האם משהו/י יכול לספק לי פרטים על מועדוני סקי ROBINSON בשוויץ או באוסטריה? לגבי: 1-איכות בתי המלון(המגורים) 2-בילויים והאווירה במועדונים אלו? 3-ההדרכה וקבוצות הסקי,האם קיימות קבוצות באנגלית? 4-איך היחס הניתן לישראלים? 5-האם ישנם זרים ממדינות שונות? (להוציא אזרחי גרמניה ואוסטריה) 6-רמת ציוד הסקי הניתן לגולשים? אבקש לקבל מידע נוסף ככל האפשר מאנשים שהיו במועדונים אלו.

yaircarel

New member
למיטב זכרוני אף אחד לא כתב בפורום..

על מועדוני רובינזון. אולי רמי ארנולד היה שם או מכיר. בכל מקרה מצאתי איזה כתבה נחמדה במעריב שאמנם נכתבה בקיץ אבל בכל זאת http://images.maariv.co.il/cache/cachearchive/12062003/ART492875.html טוב זה כל מה שהצלחתי למצוא, אולי משהו בפורום של למטייל יוכל לספר לך יותר. לגבי הסקי פשוט אליך לבדוק ביקורות של אתר הסקי עצמו. לגבי רמת האירוח לפי מה שקראתי אין טובה ממנה ומדובר בפינוקים בלתי פוסקים שעולים על האיכות של השירות בקלאב מד. האם המחירים יותר גבוהים ממקומות אחרים, זאת אשמח אם תגיד לנו.

יצחקיי

New member
תודה

אני מאוד מודה לך וזה כמובן המידע כמובן יעזור לי אספק לך כל הנפורמציה נוספת שתהייה בידי תודה

rami arnold

New member
אני??../images/Emo5.gif הזיכרון היחידי שלי הוא -

"משפחת רובינזון השוויצרית" שהייתה אחלה סדרת טלוויזיה (אי שם בתחלת שנות ה 70...) חוץ מזה, דעתי האישית היא שיותר כדאי לתפור את חבילת הסקי לבד לפי הצרכים וההעדפות האישיות, בלי קשר למועדון זה או אחר. (אבל זו רק דעתי). על זה כבר נסבו דיונים רבים בעבר - יותר בהקשר של "קלאב מד". יאללה, שתהיה לכולנו שנה לבנה מקסימה - שהשלג ירבוץ בכמויות מטורפות כבר מנובמבר, שחליפות הסקי לא יראו ארון כל החורף ושת"א תהיה ג'נבה!!!

yaircarel

New member
אמן הלוואי ונזכה לראות את ברכתך ...

מתקיימת. הלוואי שהצרה שלנו השנה תיהיה לבחור איזה שלג אנחנו רוצים היום (צרפתי, איטלקי, אוסטרי, שווצרי, ישראלי, ירושלמי?)

Loppy

New member
אתה בטוח שזה בירושלים???

כי נראה לי שאני רואה רכבל מרחוק........?!......

yaircarel

New member
זה הכנה לרכבל ../images/Emo13.gif

טוב שלא שמו את ישראל באוגנדה כי אז לא היינו רואים את התמונות האלה והסקי היה יקר בעוד איזה בוחטה רצינית.

alonaski

New member
קלאב רובינזון:

יש סוכנות אחת בארץ שמוכרת אותם! אני אזכר מי זו ואחזור אליך באופן יותר מפורט! בכל אופן - אלה מועדונים יקרים מאוד ויוקרתיים. לפני חודשיים פגשתי סוכן נסיעות שמוכר אותם ומכיר וביקשתי מנו שיספר לי עליהם קצת... הוא סיפר לי על המחיר והיוקרה... כשהייתי לפני שנתיים בסינט אנטון באוסטריה - חנכו בעיירה ליד - מלון-מועדון שלהם! נראה מאוד מרשים מבחוץ ומבפנים! (-בטח נכנסתי!!!
נראה לכם שבתור מנהלת פורום סקי לא אמהר לדחוף את אפי לכזה דבר - לאסוף מידע..???!!!
) חוצמיזה - לא מכירה אף ישראלי שהיה שם ולכן לא אוכל לענות לך על שאלת היחס לישראלים ובכלל...

יצחקיי

New member
תודה

אני מודה לך ובהזדמנות זו חג שמח ושנה טובה אקבל בשמחה מידע נוסף

איתי נ

New member
../images/Emo32.gif Robinson

אחרי החוויות החדשות של אלונה... (נראה שאין כל קשר בין רובינזון לרובינזון)

למעלה