מועדוני תעופה

DRTLV

New member
תלוי אם תוכל להשיג מעמד

מעמד זהב זה טוב באלעל ובסטאר אליינס
השאלה מה אתה רוצה, מעמד או לצבור נקודות בשביל טיסות בונוס.
בסטאר אליינס אפשר לבחור מועדונים שונים עם תנאים מאוד שונים.
הכל תלוי כמה אתה טס ובאיזה מחלקות.
אם אתה טס מעט במחלקת תיירים, במחלקת כרטוס נמוכה אז זה לא משנה וכל המועדוני נוסע מתמיד לא שווים לך כלום.

נקודות משותפים

במועדון של אל על אני יכול לצבור נקודות גם מכרטיסי אשראי (לאומי קארד), האם גם בסטאר אליינס זה אפשרי?

DRTLV

New member
אפשרי

באלעל זה אפשרי. היחס הכי טוב הוא בפליי כארד פרימיום. מקבלים נקודה אחת על כל 190 נק. זה אומר שאם מוציאים 10000 שח בחודש מקבלים 50 נק.
בסטאר אליינס אפשר לצבור במיילס אנד מור (של לופטנזה) ואני חושב גם ביונייטד. גם פה צריך להוציא המון כסף כדי לקבל מספר משמעותי של נקודות.
הנקודות הם לא לסטטוס.

תודה

eladogden

New member
נקודות משותפים...

לאומי קארד מאפשרת המרה לאלעל ו/או יונייטד
כא"ל מציעה כרטיס אשראי משולב חברות בלופטהנזה, והנקודות מבוססות על סכומי הרכישה החודשיים
אמריקן אקספרס מאפשרת להמיר לבריטיש ודלתא...
אני אישית גם חבר במועדונים של המלונות ומבקש שכל הנקודות יועברו לחברת התעופה שבה אני צובר הכי הרבה (כרגע לופטהנזה).
מכיוון שלמעט אלעל, הרשמה למועדוני התעופה היא חינם, תמיד טוב שיהיה לך כרטיס אחד של סטאר אלאיינס, אחד של סקיי-טים ואחד של וואן-וורלד.

DRTLV

New member
מסכים

אני מסכים בהחלט שצריך חבר מועדון אחד של כל אליינס.
אבל קשה לבחור איזה. יש פורומים באינטרנט ב flyertalk. או שכמבן אפשר להתייעץ פה. בסטאר אלייינס יש הבדלים מאוד גדולים בין המועדונים. לפעמים עדיף לבחור במועדון שבו אתה טס הכי הרבה.
אני חבר באגיאן בגלל שהכי קל לשמור על מעמד זהב שם למרות שאני בקושי טס איתם.

רישום ליותר ממועדון אחד במסגרת סטאר אליינס

נניח שאני חבר במועדון של אחת החברות בסטאר אליינס ויש לי כבר מספר כרטיס מיילס אנד מור, האם אני יכול להירשם למועדון של חברה נוספת בסטאר אליינס? במקרה כזה יהיה לי עדיין מספר כרטיס אחד או שאקבל מספר כרטיס נוסף?

eladogden

New member
כל חברה והמועדון שלה

אתה יכול להירשם לכל המועדונים של כל חברות התעופה באותה ברית. תקבל מס' שונה בכל חברת תעופה.

למעלה