מועדים לשמחה

מועדים לשמחה

יום ד', יום שהמטפל לא מגיע ואין שום התחייבויות, אז הרשיתי לעצמי לישון
והעירו אותי, צלצלה מישהי מטעם החברה שנותנת לנו את המטפל ואמרה
שעוד מעט תבוא לביקור, זה ביקור שעושים בערך כל 3 חודשים, אז לא
היתה לי ברירה וקמתי, דווקא נחמדה ואיכפתית, אבל הצליחה לגרום לי
לעגמת נפש עם השאלות שלה בענייני הבריאות והעניינים הכלכליים שלנו,
למה עושים ככה ולמה לא עושים ככה וכל מיני שאלות ועצות מעצבנות, עד שהפסקתי
אותה, אמרתי לה להפסיק עם זה, כי זה לא עושה לי טוב והיא הפסיקה,
יש אנשים שרואים כל דבר בשחור לבן וחושבים שאת כל הבעיות אפשר
לפתור, אז זה לא ככה, יש כל מיני נסיבות ולא כל דבר אפשר לפתור ואת
זה לא כל אחד מבין ומבלבל את המוח,
אדזה, אתמול בערב נכנסתי מאוחר למחשב, אז התחשבתי בך ולא כתבתי
כלום, עכשיו אני עונה לתגובה שלך על התמונה שלי, אני לא הייתי ילדה
שמנמנה, הייתי ילדה רגילה בגודל, רק המתניים היו בקו ישר עם יתר
הגוף, זה עד היום כך ואני קוראת לזה, "בלוק", אבל הייתי חמודה,
נכון? בקשר להמנעויות למיניהן, עד שנולד לי הילד השלישי, היה לי גוף
יפה ולא היה לי צורך בכל הדיאטות וההימנעויות, רק אח"כ התחלתי
להשתגע עם זה, אבל אחרי הרבה שנים ובעיות בריאותיות, הפסקתי
ועכשיו אני אוכלת מה שבא לי ושלמה עם עצמי, אני קצת עגלגלה,
אז מה? אין לי הרבה כייפים בחיים וכרגע אני לא מוכנה לוותר על זה
ומשלמת את המחיר.
זמנים וחגים בששון

אדזה 900

New member
ציפי

לא מבינה למה המבקרת מטעם החברה צריכה לשאול על עניינים כלכליים,האם זה מתפקידה?מילא ביטוח לאומי או כל מוסד אחר שתומך כספית ,מה פתאום היא,מתפקידה לראות לדעתי את היחסים בין העובד לביניכם,אם האחד מרוצה מהשני וזהו.בפרט שזה גורם לעוגמת נפש לכם.טוב שהפסקת אותה.פעם שנייה כשיודיעו לך על ביקור תבקשרי מיד שתהיה אחת שלא נכנסת לקרביים.

אדזה 900

New member
תמר

אני מודה לך על ההערה להדסה בקשר לכדורים,כי גם אני נמצאת באותה עגלה ואמורה לקחת כדור אחרון בערב,אבל אף אחד לא ציין שרצוי להשתמש בו מאוחר בלילה (האם הבנתי נכון?).אני משתמשת בו מתי שבא לי בשעות הערב ושמתי באמת לב שבבוקר לא תמיד זה אותו דבר מבחינת הערכים.אשמח לנסות כפי שהצעת ומקווה להגיע לתוצאות אחרות.

אדזה 900

New member
ניצת השקד

מחריד לחשוב שזה המצב היום בבתי החולים.הרי זה בית חולים על רמה ,אני חושבת שזה תלוי מאד בניהול,וכנראה ששם משהו לא פועל כמו שצריך להיות,בפרט שחולה בא ומצפה לקבל לפחות את העזרה שהוא זכאי לה ,טוענים שזה קשור לתקציבים,אבל זכורים לי זמנים של הורי שהתאשפזו בזמן הצנע שלא היה בארץ שפע כזה כמו היום ולא היו משכורות כאלה כמו היום אבל בבית חולים היתה התיחסות לכל אדם ואדם והצוותים עשו הכל כדי לעזור לחולה.לא זכור לי שאי פעם היינו צריכים להביא משהו מהבית.פשוט עצוב.

הדסהש1

New member
אחר צהריים טובים..היום שוב שכחתי- יום הולדתה ה 50

מרוב העיות אני ממש לא מאופסת..וזה קורה לי הרבה לאחרונה..היא נסעה אתמול בערב להודו עם חברה לחודש.והנה כעט בחדשות דיווחו שיש סופות שלגים בצפון שזה המקום שהן אמורות להגיע אליו..עוד חומר לדאגה..היום היו צריכים להביא לי את הקאנביס הרפואי שאני מחכה לו 3 חודשים.וצלצלו בצהריים שחסרים להם רשימת התרופות שקיבלתי במשך השנים אצל הראמטולוג.הוא לא ציין בכלל את הטיפול שקיבלתי במשך השנים..ועכשיו צריכים לחכות שישלח להם את המסמכים..ואני שואלת למה חיכו כל כך הרבה זמן..ונאמר לנו שהכל בסדר וישלחו לנו שליח עם החומר.ופתאום -זה קורה.מה איכפת להם שאנשים סובלים.וביררנו כל פעם מה זז
והרגיעו אותנו שנתאזר בסבלנות...זהו ממש חוסר אחריות ממשרד הבריאות ופקידיו.יד אחת לא יודעת מיד שניה.אין לי ברירה ולהתאזר בסבלנות ולהמשיך לסבול בשקט...
זאת ביתי בהכורה יפעת גבאי...לפני שנתיים.היא לא השתנתה בכלל.

אדזה 900

New member
ברכות ליום הולדת

ליפעת היפה ולך מזל טוב גדול ,שיתגשמו כל משאלותייך ושלא יהיו דאגות,כי זה שאנחנו דואגים לא פותר מצבים זה רק מכביד עלינו.צריך היה להמציא איזו גלולה שתפתור את הדאגות אבל כנראה שעוד אין תרופה לזה.האדם מטבעו דואג,מי פחות ומי יותר,אומרים שתעסוקה מרחיקה קצת את המתח,אז זה מה שאנו יכולים לעשות בינתיים עד שנמצא פתרון.

אדזה תנסי להשיג תור לרופא נשים

יגידו לך שאין תור עד דצמבר ולאחר דצמבר עוד לא נפתחו יומנים, הכל השתנה במדינה לרעה וזה עצוב נורא.

אדזה 900

New member
ניצת השקד

זו אחת הסיבות שלא ביקרתי אצל רופאת נשים כבר הרבה זמן למרות שבאמת צריך,אנסה באמת להזמין תור ונראה מה יקרה.גם לרופאים אחרים ממתינים הרבה זמן,צריך מזל יוצא מן הכלל שאחד החולים יבטל את תורו,אז אולי באמת אפשר להשתחל פנימה.נקווה לטוב.

אדזה , אני לא ממליצה ,

ואסור לי להמליץ , על שינוי שעת לקיחת התרופות . אני כן אומרת , שאצלי השינוי בשעות עושה רק טוב .
באשר לתורים לרופאים מקצועיים , אם התורים מאוד ארוכים יש אפשרות ללכת לרופא מומחה בקליניקה פרטית ולשלם 150 שח , אצל רופאים הנמצאים בהסדר עם קופ"ח כללית . הסדר זה ניתן 4 פעמים בשנה , אני משתמשת בשרות זה רק במקרים חריגים ומשתדלת לשמור אותם לשליש האחרון של השנה , כדי שאם באמת אצטרך באופן דחוף שהאופציה תהיה אפשרית .
ואף על פי כן , ולמרות הכל , שתהייה לכולנו שנה של הרבה בריאות ובלי טובות של קופ"ח .

למעלה