מועדים לשמחה

איף

New member
מועדים לשמחה

אז.....איך אתם מסכמים את החגים? מה עשיתם? ואל תגידו שלא עשיתם משהו מיוחד, כי לא מצאנו זמן למפגש פורום
אז קדימה, שתפו מה עשיתם
שבוע טוב וחזרה קלה לשגרה! (אני יודעת שלי יהיה קשה
)

Growler

New member
אני מבין שעדיין לא חזרו לשגרה

אז נכון שהחגים הסתיימו וחוזרים לשגרה וזה מעייף אבל זה גם אומר שצריך שוב להתחבר ולראות מה המצב בפורום
או שאולי באמת אף אחד לא עשה כלום? אני אישית אכלתי הרבה, ישנתי הרבה, טיילתי קצת, הלכתי עם חברים לשחק באולינג ובגדול ובגדול גידלתי שפעת קטנה שהגיע לבגרות מלאה בדיוק בסוף החגים, ככה שהחופשה שלי התארכה עוד מספר ימים נוספים (תאמינו לי שזה לא כזה כיף כמו שנראה) מה עם השאר? אכלתם בסוכה? ישנתם בה? הלכתם להקפות? משהו?

ms pizza

New member
איזה באסה על השפעת!!

גם אותי תפסו אי אילו התעטשויות ושיעולים ואז הרגשתי במבטי איבה מכל מיני כיוונים ברכבת בעיקר.. אבל חוצמזה היה כייף- טיילנו בצפון ( הארץ שלנו מהממת ממש!!) , ארגנו יומולדת הפתעה לסבתא ( כמו כל שנה..היא תמיד מופתעת מחדש..זה משהו גדול של כמעט 100 איש) , טיילנו בירושלים , היינו בסוכה , ביקרנו דודים, בקיצור ארוך ונחמד עם הרבה פעילויות. אה, והתחברתי לציויליזציה סופסופ- פתחתי פייסבוק. אכן שלב בחיים.. חזרה לשגרה נעימה!!

איף

New member
ברוכה הבאה לפייסבוק

תוסיפי אותי
Jasmine Netaneli כן כן, זו אני עם התמונה של הנסיכה יסמין מאלאדין

איף

New member
אני עשיתי מלא דברים!!!

אכלתי הרבה - וזה התבטא בכאבי בטן חריפים!!!!
טיילתי עם המשפחה אכלתי עוד. יצאתי עם חברים....וגם אז אכלתי כבר אמרתי שאכלתי הרבה בסוכות?

חמדמדת1

New member
תתחרי איתי על מה שאכלתי אתמול...

רק בארוחת ערב - חצי מגש פיצה עבה עם תוספות , פרוזן וחבילת שוקולד.. מי ניצחה ?

איף

New member
טוב נו,

מכובד מאד !
השאלה היא איך הרגשת אחרי שאכלת את כל זה?

איף

New member
וכמובן ששכחתי לאחל לך החלמה מהירה

וגם הגבתי במקום הלא נכון. חובבנית שכמוני

איף

New member
אמן!

בינתיים אני חייבת להודות שהשבוע הזה מרגיש לי ארוך מתמיד.

למעלה