מועדי ב באנגלית ובמתמטיקה

avipe

New member
מועדי ב באנגלית ובמתמטיקה

שמעתם שהולך להיות במהלך חודש אוגוסט מועדי ב באנגלית ובמתמטיקה...כאילו יתנו לעשות לכול מי שירצה מבחן חוזר... אבל הם לא חשבו שאולי יש כאלה שמתגייסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אתם אומרים?מה הם יעשו?הצבא יתן חופש? מה יהיה? כי הרי כולם ירצו לגשת...כי היה כתוב בעיתון שיחישיבו את הציון הגבוה יותר ככה שאין מה להפסיד.... לדעת יתנו איזה שבועיים חופש לכול המתגייסים החדשים...

0ren

New member
אתה יודע אוליי..

איפה מגישים את הבקשות להירשם לבגרויות הללו ?

avipe

New member
איזה לישון...הלוואי עליי...

אני לא ישנתי אתמול בלילה והלילה התעוררתי ב-3 ועוד לא הלכתי לישון שוב...עוד מעט נלך לשנת צהריים... נדפקו לי לגמרי השעות שינה...אני מקווה שבטירונות לפחות יסדרו לי אותן... או להיפך...:) בקשר לאיפה נרשמים...אז בעיתון היה כשרק עכשיו הולכים לשלוח את הפרטים לבתי ספר ואני משאר שיהיה צריך להירשם בבית הספר שלך...

amir18

New member
השאלה הכי חשובה היא:

האם זאת נחשבת בחינה אקסטרנית או איטרנית??? יענו אם אני מוציא 100 במקום הציון הסופי שיצא לי בבגרות, האם הציון הסופי שלי יהיה 100??? כי אם כן אני הולך לעשות בגרויות מחדש:) מקווה שמישהו יודע. ביי

ginzburg

New member
יש שאלה אחרת בכלל

אם זה ל - יב או גם ל - יא ???? כי קראתי משהו שזה רק ל - יב אבל אני לא בטוח

tbone

New member
זה נחשב אינטרני

יעני, הציון הגבוה מבין שתי הבגרויות משתקלל ביחד עם ציון המגן שלך אבל באמת, שאין מה להפסיד, חוץ מכמה עשרות שקלים. ע``פ מה שהבנתי זה הולך לעלות 25 שקל ליחידה, כלומר 125 שקלים, לאחד שרוצה לגשת שוב לבחינה 5 יח``ל לדוגמא...

הבהרות.

הבחינה לאינטרנים נשארת אינטרנית. הציון הגשה שלך נשמר. וזה עדיין 50-50. אבל, וזה אבל גדול. אין סיכון בלגשת לבחינה. רק הבחינה הטובה מבין השתיים נחשבת. יוב.

avipe

New member
הפרסום הרשמי+תאריכים

להלן הפרסום הרשמי באתר משרד החינוך+ תאריכים למבחנים החוזרים(סוף אוגוסט- שיהיה לי כבר פז``מ של חודש) http://www.netvision.net.il/bagrut/moed_b.htm

sky_girl

New member
אלה באמת חדשות מצוינות...

ואני רוצה לגשת עוד פעם גם למתמטיקה וגם לאנגלית, העניין הוא שלי זה כנראה יוצא בדיוק על הטירונות כי אני מתגייסת ב14/8 ואני תוהה אם הצבא יתחשב בכך במיוחד לאור העובדה שזה בא על חשבון הטירונות. מה דעתכם? נראה לכם שבלשקכת הגיוס יהיו תשובות לזה?

sky_girl

New member
כמובן....

אם תלכי לראות את מה שכתוב באתר של משרד החינוך, תראי שזה אפשרי.

למעלה