מועדפת במלונות אילת.

• פותח הנושא lin0r
  • פורסם בתאריך

lin0r

New member
מועדפת במלונות אילת.

אני מתכננת עוד חודשיים ככה ב"ה לרדת לאילת למועדפת ויש לי כמה שאלות קיטבג..
1. הראיונות עבודה בדרך כלל נעשים במרכז או באילת בבית מלון עצמו? (כי במידה וזה לא מתאים סתם נוסעים לאילת וחוזרים.) 2.המעונות/מגורים של עובדי המלון בחינם או מסובסדים במשכורת החודשית? (כמה יורד בערך) 3. האם זה אפשרי בין המשמרות לעבוד בעבודה נוספת באיזור, או שאני מחויבת רק למלון? 4.כמה שעות זה בדרך כלל משמרת במלון בכלל ושל בל בוייס בפרט 5. יש כאן מישהו ששמע, עשה את תפקיד הבל בוייס (אלה שמעלים ומורידים את המזוודות של הנופשים לחדר) ומוכן לשתף קצת איך זה.(קשה? מתאים גם לבנות? טיפים?) 6. אני יודעת שזה תלוי במקום עצמו, אבל בדרך כלל בבל בוייס אפשר לקבל מענק התמדה אם אני רוצה לעשות שנה רצוף או שהוא לא מסוג התפקידים האלה? האמת שזהו, תודה לעונים.

DoubleD

New member
תשובות

1. ראיונות עבודה- לדעתי יש גם מרכזי גיוס במרכז שמראיינים, את יכולה לברר את זה ביצירת קשר טלפוני (או אחר) עם רשתות המלונות שמפוזרות באילת.. אם יש דבר אחד בטוח- אין דבר כזה לא מתאים. 2. המגורים של העובדים מקוזזים מהמשכורת- סביבות 600 ש"ח... מיקום המגורים הולך לפי פז"מ ופרוטקציות בד"כ.. אבל לפעמים יש מזל :) 3. משמרת עבודה בבית מלון היא בין 8 ל9 שעות לא כולל שעות נוספות. ויש הרבה שעות נוספות בד"כ.. 5. בל בוייס- עם כל הכבוד, ויש.. יש סיבה הגיונית למה קוראים לתפקיד בל בוי ולא בל גירל, שמעי- זה קשה, כבד, הורס בריאות (ורחם !!) ולא תמיד מקבלים את הפיצוי המתאים (טיפ תלוי בבנאדם ולא כולם שמים עלייך..) וכמה שזה מגעיל לשמוע - לראות בחורה מתאמצת עם 3 מזוודות ששוקלות טון וחצי כל אחד מלמטה למעלה ומנסה לשמור על חיוך זה לא מראה טבעי.. ויש תיירים שיזדעזעו ויעדיפו לקחת את המזוודות בעצמם... זה פשוט לא מקובל. 6. כל רשת מלונות ומלון ברמה שמכבד את עצמו מציע מענק התמדה לשנה שעומד אאל"ט על15000 ש"ח לאחר שנה. לא צריך להיות בתפקיד מסויים בשביל זה. גילוי נאות: באילת יש המון מלונות, וכולם מחפשים תמיד עובדים חדשים, כל התשובות שנתתי הן מתוך ניסיון אישי, וכאן אני יכולה לומר לך בוודאות שאם לך "לא מתאים" במלון הספציפי הזה את ממשיכה לאחד אחר.. אשכרה מוצאים שם עבודה תוך 24 שעות.. במרכזי גיוס של רשתות הם מנסים למצוא לך תפקיד שאת רוצה ויכולה, והרבה פעמים אם זה לא מוצא חן בעינייך את יכולה לנסות להחליף. את יכולה להיות בטוחה שאת לא "האבודה" הראשונה שבאה אליהם, תופעת "יורדים לאילת למועדפת" היא התופעה שמקיימת את אותם עסקים :) בהצלחה והכי חשוב - תעשי חיים

lin0r

New member
../images/Emo51.gif

1. לא מתאים זה מבחינתי או מבחינת זה שלא מתקבלים לשום מלון באותו היום, ואז צריכים למצוא מחסה ללילה או לעלות חזרה צפונה. 2. הבנתי שברוב המגורים התנאים הם טובים..חדר מאובזר, בריכה, חדר כושר, סופר..וכל מיני פונקציות טובות. שאתה מספר את זה, זה נשמע רע כמו המעונות המוזנחות של האונברסיטאות
3. מבחינה חוקית אני יכולה לעבוד באילת במקום נוסף כדי להגדיל את המשכורת או שאני מחויבת רק למלון וזהו? 4. 8-9 שעות לא כולל שעות נוספות..אתה בטוח שזה תקף גם לגבי בנות..
ושעות נוספות זה פלוס במשכורת נכון? 5. אני שמעתי על בנות שעושות את תפקיד הבל בוייס, ואם אני לא טועה זה בכלל עם עגלות שירות. ואם ככה איזה תפקידים מומלצים לבנות? 6. אני הבנתי שיש רק כמה תפקידים שהם יותר דרושים במועדפת שנותנים בהם מענק התמדה. תקן אותי אם אני טועה, בכל השמועות והסיפורים שמגיעים אלי. זהו סימתי..תודה.

DoubleD

New member
אני בחורה...

אולי זה יעזור לך להבין קצת יותר.. 1. לא מתאים זה בד"כ מבחינתך, שוב אני אני אומרת- יש שם מלא הצעות ואי אפשר שלא למצוא משהו נורמלי. 2. התנאים במגורים לפי מה שאמרו לך זה בולשיט. שוב- זה תלוי בפז"מ שלך בעבודה וכמה את מקושרת לאנשים אבל לא שמעתי על מקום שיש בו את כל הדברים שאת ציינת חוץ מ.. טוב- הבית מלון עצמו. 3. מבחינה חוקית את צריכה לעשות תיאום מס על מנת לעבוד ב2 עבודות.. חוקית. 4. 8-9 שעות זה משמרת. נקודה. זה המינימום שאת עושה ביום. ותמיד יש יותר וברור שזה תקף לבנות מה זה השאלה הזו ... שעות נוספות זה תמיד יותר כסף, את צריכה כמובן להסתכל בחוזה העסקה שאת חותמת עליו לוודא את כל העניינים האלו. 5. שמעת על בנות שעשו בל בוי ? תשאלי אותן, אני הייתי גם קב"טית תקופה לא קצרה וחלק מהתפקיד היה בל בוי- רק לגרור את העגלה בלי המזוודות .... פעם אחת הספיקה לי. בחירה שלך בתאכלס - אני לא חושבת שזה תפקיד שמתאים לבחורה במיוחד בתחום הזה ולו בגלל הסיבה שפשוט לא תמיד מקבלים מה שמגיע.. 6. מענק התמדה זה לפי המלון לא לפי התפקיד. מסקנה: רדי לאילת, לא יילך תחזרי... זה לא ביג דיל.

למעלה