מועדפת

מועדפת

שאלה קטנה למי שיודע- אם אני עכשיו באילת ואני רוצה לעזוב את העבודה לפני שסיימתי חצי שנה בעבודה, אני צריכה להחתים את המעביד שלי על איזשהו טופס או שלא?? תודה

DoubleD

New member
כן ולא.

באופן עקרוני אם את רוצה להגיש את התביעה למענק ביום מן הימים עלייך להמציא ממקומות העבודה הרלוונטים שלך את הטפסים הרלוונטים (שנמצאים גם באתר של ביטוח לאומי). מצד אחד- התשובה היא כן, את צריכה להחתים את המעסיק (המלון?) על הטופס המדובר מצד שני- אפשרי ליצור איתם קשר בעתיד כשצברת את כל ימיי העבודה הנדרשת והם ישלחו לך איכשהו... אני ממליצה לא להסתבך יותר מדי ואם אפשרי אז כבר להשיג את כל הטפסים תוך כדי עזיבת המקום. בהצלחה

Haunted

New member
../images/Emo45.gif

לך תדע אם כשתגיע השעה ותרצה לקבל את דמי המענק שלך, הם יזכרו מי אתה בכלל. גם אני ממליץ להקדים תרופה למכה ולהחתים את המעסיק שלך כבר עכשיו ולחסוך טרחה וצרות בעתיד.

אבל את יודעת

שאם את מסיימת את כל ה150 ימי עבודה שלך בפחות מחצי שנה, אינך זכאית למענק.. (לפי החוק של עבודה מועדפת- עליך להשלים 150 ימי עבודה בחצי שנה לכל הפחות, כלומר- תוך חצי שנה או יותר) אלא אם כן את מתכוונת להשלים את שאר ימי העבודה / פרק הזמן שנשאר לך בעבודה מועדפת אחרת כמובן שעליך להחתים את מעסיקייך על העבודה המועדפת החלקית שהשלמת באילת ואת שאר הטופס לדאוג שמעסיקייך העתידיים ימלאו על מנת שתוכלי לתבוע את המענק. הטופס כאמור נמצא באתר של ביטוח לאומי וגם באתר של היחידה להכוונת חיילים משוחררים.

למעלה