מועד בשמחה (קיטור עצמי)

Joe the wolf

New member
מועד בשמחה (קיטור עצמי)

ביום כיפור כתבתי רשומה בבלוגי. סיפור אישי, אנושי, קטן, חם, זיכרוןם עצמי מלפני 34 שנים. בתוך זמן לא רב נרשמו כניסות יחסית רבות תגובות רבות..הרבה אקשן. בסוכות כתבתי רשומה אחרת קראתי לה "על ריצה, אריכיאלוגיה ושוקולד". סיפור אחד על ריצה ועל איזה תיאוריית קשר מקרית או מעגל איזוטרי שנפתח ונסגר.. כלום, נאדה, כישלון מוחלט. רק 2 צפיות (וחייב להתוודות גם זה, זה אני!!!), אפס תגובות. אפילו המנויים שלי לא קראו אותה. קראתי אותה שוב ואמרצתי לעצמי וואלה רשומה חביבה, מה יש בה שלא אוהבים אותה? אבל חייב להודות, לא אהבים אותה.מצביעים בעיניים מבעוד מועד אפילו. מעניין למה!! אז אחרי היחסי תיבור הגרועים שעשיתי לרשומה הנה לינק אליה. אל תתחילו להאשים אותי בתרגילים לקידום הרשומה ורווח של 3 אגורות על גביכם הדואבים. לא זו המטרה. אם מישהו הסתקרן ומוכן לקרא אותה בשביל להגיד: וואלה, ג'ו, היא באמת רעה, מחק אותה, או ההפך אשמח ואודה. שלכם במועדים לשמח חגים וזמנים לששון יוסי ג'ו http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?EntryId=1092335

wranger

New member
אני אסביר:

יופי שפרסמת רשומה, ואין שום בעיה שתמליץ על עצמך. אבל במקום שכל אחד יזרוק המלצה פה והמלצה שם, יש מקום אחד שבו נמצאות כל ההמלצות, ולמקום הזה קוראים "כדאי לקרוא בבלוגיה". זוהי הודעה ראשית שמתחילה במילים "כדאי לקרוא בבלוגיה" עם תאריך (בדרך כלל זה התאריך של אותו יום - היום, למשל, מתנוססת בראש העמוד הודעה של ענת סקילי, שכותרתה "כדאי לקרוא בבלוגיה 30.9". היום, אם תציץ בלוח השנה (ואני הייתי צריך להציץ...) הוא אכן ה-30.9). בזמן שפרסמת את ההודעה שלך, היה שרשור דומה שנשא את התאריך 28.9, אם אינני טועה. מה שצריך לעשות זה למצוא את השרשור הרלוונטי (זה עם התאריך הקרוב ביותר), ולהקליק על "הוספת תגובה", ולכתוב שם את ההמלצה על עצמך. מה שלא צריך לעשות זה להקליק על "הוספת הודעה" בעמוד של הפורום, כי במקרה כזה ההמלצה שלך על עצמך תלך לאיבוד בים ההודעות, תדחק למטה שרשורים בנושאים אחרים ועוד כל מיני דברים לא נעימים. יותר ברור?

Joe the wolf

New member
אז ככה:

לצערי החשדנות כאן בפורום הזה דומה לעיתים לחשדנות שבישיבות המועצה של עיריית יהוד (תוכל לקרא היום ב'ידיעות') קריית גת שדרות ובקרוב גם באנאפוליס. אם הייתי רוצה להמליץ על רשומה שלי הייתי עושה זאת ישירות בלי להטריח אותך ובוודאי לא בדרכים פתלתלות. לא זאת הייתה כוונתי. אנא גייס את הכוחות המנטליים, גם אם קשים המה, ותר על החשדנות ונסה להתייחס לתגובה ממש כמו שהיא. לא בהפוך על הפוך, לא באיפכא מסתברא, לא בלשון נופל על לשון, לא כספין ולא כמניפולציה. אין כאן כוחות פוליטיים נסתרים, מאבקים על עמדות כוח אפשר, מותר ואף מומלץ להתייחס אל הדברים כפשוטם וביקשתי זאת גם בתגובה המקורית!! או שהרשומה שלי טובה ואז אשמח שאחרים ימליצו עליה, או שהיא רעה ואז מקומה בפח האשפה של הווב. במקרה הנדון ניסיתי לבדוק או ללמוד מה הסיבה שלרשומה המדוברת יש 0 כניסות, 0 תגובות (בינתיים זה צמח ל- 4!!). דווקא ניסיתי לבדוק אולי בגלל שהיא רעה במיוחד. קפיש? מועדים לשמחה ג'ו

דנטל

New member
מה הקשר??? אלוהים

יש שרשור להודעות כאלה והוא ביקש שתשרשר אליו במקום לפתוח הודעה חדשה ולהעיף אחת אחרת לעמוד הבא. מדובר בכבוד אל גולשים נוספים בפורום הזה, לא בשום חשדנות (חוץ מזו שלך).

ע ל ו מ ה

New member
הוא אומר שזו לא אחת מה"הודעות כאלה"

אלא שהוא שאל/תהה לגבי חוסר הכניסות. למעשה, זה די נראה כמו רשומה שהפרסום לגביה לא נשלח, אולי זה קשור באופן הפרסום (אחד משלושה... יש מאמר רלוונטי ב-807). בכל אופן, אולי אולי ההודעה שייכת ל-807, אבל לא לשרשור ההמלצות פה.

wranger

New member
ארר!! ../images/Emo118.gif

בהודעה הראשית שלו הוא ציין רק כבדרך אגב שאפילו המנויים שלו לא קראו את הרשומה הזו. רוב רובה של ההודעה שלו היה סיפור רקע קצר, קישור לרשומה הרלוונטית ובקשה שייכנסו ויקראו אותה. מהבחינה הזו הוא לא שונה מכל אחד שממליץ על עצמו, ולכן מקומה של ההודעה (הראשית!) היה בשרשור ההמלצות היומי. רק בתגובה השלישית שלו בשרשור הזה הוא העלה בפירוש את העובדה שלרשומה יש 0 כניסות, שאני מסכים שזה משונה. מקומה של ההודעה השלישית שלו, אם כבר, ובניסוח מעט יותר אלגנטי, הוא בפורום 807. ואני רק אציין בסוגריים שמילים כמו "חשדנות" ו"קפיש" כשהן מופנות אלי ככה, עושות לי מחלת ים כמו לעכברוש עיוור שנתקע על ראש התורן באמצע סערת ברקים בלב האוקיינוס ההודי. ארר!!

Bezalel P

New member
נחמן ידידי,

ג'ו בפירוש כתב בהודעה הראשונה שלו שהמטרה היא לא פרסום תאב בצע למען עשיית ממון על גב הקוראים, אלא תהייה מדוע בניגוד לכל רשומותיו האחרות היא זוכה להתעלמות מן הקוראים ובקשה לחוות דעת. מבחינתי זו הודעה שבהחלט מותר לאפשר לה נוכחות עצמאית בפורום.

Joe the wolf

New member
אמאלה!!!!!

......ולחשוב שאם רב החובל בספינה המדוברת יחליט לממש את שירו של..אלכסנדר פן (כמדומני..אל תתפוס אותי במילה) " על תורן ספינתי הדליקי אמא שושנה של אש", אז הלך עליך... אמאלה!!! טוב אז מושך חזרה את הקפיש ואודה אם מצידך תרגיע קצת עם המילה החדשה ארר!!

wranger

New member
היי, ג'ו,

בוא נפתח דף חדש, אה? |4u| (ואני לא יכול להרגיע עם ה"ארר!!", כי אז אני כבר לא אהיה הפיראט המאיים שאני כיום!)

Joe the wolf

New member
וואלללההה..הסתבכתי..

מי בדיוק קבע שההודעה שלי לא צריכה להיכנס תחת הקטגוריה של "כדאי לקרא בבלוגיה"..זה בדיוק מה שניסיתי לאמר,ואולי דווקא "לא כדאי לקרא את ההודעה שלי בבלוגיה" כי עובדה היו לה 0 כניסות כשכתבתיה.. בל נשכח, זה פורום, זה לא ישיבת פונוביץ' ולא 'מרכז הרב', בפורום יש לגיטימציה להעלות מחשבות, תהיות, שאלות, שאילתות ולפעמים בלי שמישהו ייכנס לללחץ בגלל צורך מיידי לקטלג את הרשומה שלך תחת כותרת מוכרת ומיד ל"שרשר" אותה. לא תמיד כולנו "חרוזים" ברוח שמיד נדראשים לשירשור.. אבל דיי, מרים ידיים מודה ועוזב..ואולי אנוחם קצת.. מועדים לשמחה וליל מנוחה ו...באהבה ג'ו

wranger

New member
אבל ההיפך הוא הנכון, ידידי.

בדיוק בגלל שההודעה שלך כן צריכה להיכנס תחת הקטגוריה של "כדאי לקרוא בבלוגיה", מקומה תחת השרשור שנושא את אותו שם. ואכן, יש לגיטימציה להעלות מחשבות, תהיות, שאלות וכו', אבל יש גם כללי יסוד מסוימים שיש היגיון מאחוריהם ורצוי לעמוד בהם.

Joe the wolf

New member
אחרון בהחלט

אם אכן מנהל הפורום יחליט שההודעה שלי חייבת להיות תחת שירשור: "כדאי לקרא".. וגו' אני מסרב מחד, ומאשר לו בזאת למוחקה!! (אין הנחתום...מכיר?) לילה טוב..וזה סופי..צריך לקום בשש לריצה, אחרת הלך עלי ג'ו

Dantel

New member
וואו, זה לא מיועד לכאן ../images/Emo12.gif

אלא לזה שכותב בלוג במקום למצוא חברה חדשה. כנראה השרשורים התאחדו (משעשועי אלוהי התפוז, גיחי גיחי) והתגובה בעצם שורשרה לשרשור הזה. באסה.

למעלה