מועד ב' בחוזים

מאור 123ר

New member
מועד ב' בחוזים

שלום ,
אני לומד בבר אילן חוזים שנה א' קיבלתי במחבן 80 וגם בציון סופי. אני יודע שציון זה נחשב ציון נמוך, יחד עם זאת אני מאוד חושש לקחת את הסיכון ולהוריד במועד ב'.
אני יודע ששאלה זו היא סוביקטיבית אבל מה אתם הייתם עושים?

lol65

New member
הייתי ניגשת

תנתח את המבחן שלך, תעבור שוב על נקודות החולשה שלך ותיקח לך יותר זמן להתכונן.

butwhy

New member
תלוי

אני לא ניגשתי על ציונים כאלה. אמנם לא בדיני חוזים. עבדתי תוך כדי התואר ומועד ב' משמעו היה לאבד ימי עבודה יקרים (תרתי משמע...).
איך הציונים שלך בשאר הקורסים? מצד אחד, אם הם גבוהים, אולי אפשר לוותר כי הציון "ייבלע" בהם. מצד שני, אם הם כולם גבוהים זה כנראה אומר שזו מעידה חד-פעמית ואז אולי כדאי יותר לנסות שוב.
בנוסף, למרות שזה שלב מוקדם, אם אתה רואה את עצמך בתחום האזרחי/ מסחרי, זה גם שיקול לטובת מועד ב'.

מאור 123ר

New member
תודה רבה על התגובות אבל עוד שאלה

אני כנראה יעשה מועד ב' . כמה זה ציון גרוע אבל וכמה צריך לקבל על מנת להתקבל לתחום אזרחי במשרד טוב?

butwhy

New member
אני לא חושבת שזה מושפע רק מהציון בחוזים, אלא יסתכלו על

המכלול. אם למשל יהיו לך ציונים טובים בשאר התחומים האזרחיים והמלצות ממרצים שעוסקים בתחום, לא נראה לי שהציון בחוזים הוא מה ש"יפיל" אותך.
בכל מקרה, נראה לי ש-85 ומעלה זה טוב. גם 80 אגב הוא לא ציון גרוע לדעתי, כמו שכתבתי, אני לא עשיתי מועדי ב' על ציונים כאלה. היו לי הרבה פעילויות אחרות והמלצות, סיימתי בהצטיינות, ובראיונות להתמחות זה לא עניין אף אחד למה קיבלתי 80 במנהלי או 83 במשב"ל פרטי.
&nbsp

moonshade

New member
אל תיגש!

80 זה ציון בסדר/סביר. גם לי יש 80 בדיני חוזים (בת"א) וזה הציון הכי נמוך שלי בתואר. במקרה שלנו היה מרצה עם טינה אישית נגד המחזור שנתן מועד א' בכוונה להכשיל, וה-80 (אחרי פקטור משוגע + ממוצע עבודות של 90) איפשר לי לצאת מזה איכשהו בשן ועין.

תעשה מה שאני עשיתי- תקבע את זה כרף התחתון שלך, שאם תקבל פחות ממנו תיגש למועד ב'. עדיף להשקיע את האנרגיה במבחנים בקורסים אחרים, ולא להתיש את עצמך- במיוחד שמועדי ב' הם הימור, ואתה יכול גם לקבל ציון גרוע יותר...

למעלה