מועד הלוויה

אפרת.א

New member
מועד הלוויה

הלוויה תערך ביום ב` בשעה 14.00 בבית העלמין ``נוה - הדר`` בהוד השרון. מהדרום - אחרי פ``ת כשפונים לכיוון הוד השרון ליד ה``ספורטן`` פונים שמאלה ברמזורים ישר עד הגשר שם ניתן לראות שילוט לכיוון בית העלמין. ימי השבעה יתקיימו בבית האבות ``חדוות הורים`` - עד לשעה 19:00 נווה נאמן ב` - הוד השרון בשעות הלילה אהיה בחדר 40 פלוס - נוכל לארגן נסיעה משותפת. כמו כן בימי השבעה.

שש

New member
אפרת ערכתי כתב הספד

לא אני כתבתי רק ערכתי, המקור לא היה בידי אם תקראי יתקבל בברכה אם אפשר בכלל לומר כך הספד על מות האב (על פי אלטרמן) זה אביך, זהו אביך על מיטת הברזל. אתה ניגש אל חשכת פינתו ויראך לבלי שוב. נעץ מבטו התוהה מתוך תהום בינתו ותדע כי ניטל הדיבר מאביך והכביד המחנק ותיגע. רק עיניים חולמות על פנייך תוליך, כאילו ידו בך נגעה. כי קרבה הרעה מכל הרעות. כי שטפה עד צוואר וַתעַלֵעַ. אליך שפתיים נעות, וקול האב לא ישמע. כוחות שיָכְלו לעמל נשימה ופניו הטובעים בָעינוי, מתונים ורכים. כל עוד בם נשמה אין תמורה אין שינוי. גם מִבּעַד לחולי הַמַר מן הבור כשנפשו קרבה אל קִצָה אתה היְשר מבט בו, כי הגיע התור למות ולא לַמליצָה. אך גם בשכבו נטול קול ומזור ובקָרבֵך אליו צעד צעד, עוד נדמה כי הוא הנקרא לעזור ואתה המבקש סעד זה הרגל אבות הקדמון והתם זו שבועה שבינו לבינך אתה זכור! הרבה ישכח ויִתָם אבל בו תגדל בניך עוד עליך זכרו ירד פתע כְעָב, להזכיר ביום דין ופקודה, כי לבו שאהב ובשָׂרָה שכאב, אחרונים בעולם לבגידה הִפָרד , כי בא סוף עלי אדמות. בכה לטוב לך מֵאָח וּמֵרֵעַ. שפתי האב כבר לא נעות אך קולו בַלֵב יִשָמֵעַ.

הקשתית*

New member
מורגן יקר... B-(

צר לי מאוד לשמוע,ויודעת אני מהו כאבך. כל פעם ,שמישהוא מאבד הורה, הפצע כאלו נפתח מחדש, ואין כאב קורע מזה. אז אתך בכאבך, ולמי,שיש הורים בריאים ושלמים, דעו לנצל את הרגעים הטובים בחיים, ואמרו זאת האחד לשני. לעיתים נזכרים אנו מאוחר מידי. (כמובן,שהדבר אמור לשני הצדדים !)

אפרת.א

New member
היי שש יקירי

הספד כואב ומלא רגש... אעביר אותו הלאה - מבטיחה! שלך - אפרת

למעלה