מועד ישיבת עמותת שילוב

daniella4

New member
מועד ישיבת עמותת שילוב

עמליה שלום אודה לך אם תוכלי לשלוח לי מסר אישי לגבי מועד הישיבה בנושא פתיחת עמותת שילוב. כי לא תמיד יוצא לי לבקר בפורום. איני חושבת שאוכל להיות פעילה באופן אינטנסיבי, אך, אם עצם נוכחותי וחברותי בעמותה יש בה משמעות, אראה זאת ממחויבותי להיות חלק מהמאבק לשמור על השילוב. כי הוא חשוב! חשוב ללמד את הילדים שלנו נורמות סביבתיות. ואת הדברים האלה ניתן ללמוד רק בין ילדים רגילים. שהנורמה אצלם היא טבעית. ונושא זה, היה חייב לקבל תקציב מכובד בעמותה הלאומית. לשלב כמה שיותר, את המירב שהילד יכול להכיל. וכמובן זה חייב להיות מלווה בסומכת. זה נושא חשוב לכולם גם לאלה שצמודים לתוכנית של גישה זו או אחרת. אבל כל העבודה חייבת להיות משולבת עם כל מה שמעבר לעולמם הפנימי.

עמליה שלום

אשמח להצטרף לעמותת שילוב, ניתן לשלוח לי מסר אישי או לפנות לתלמה היא יודעת איך להשיג אותי. תודה קטרין

liatdan

New member
עמותת שילוב

אשמח גם להצטרף , כדאי שתודיעו על מועד הישיבה בפורום , אם לא אפשר לפנות אלי במסר ליאת

גלסטאר

New member
גם אני מצטרפת

למרות שהילד רק בן 3.5 ועדיין לא משולב ... אבל אני עם הפנים קדימה ואשמח לדעת שהאופציה קיימת

ננה f

New member
בחיי דניאלה את מה זה צודקת..אוסיף

עוד הערה. במיוחד חשוב השילוב במסגרות רגילות , כי אחרת נקבעות נורמות שגויות לחיקוי, ומי שרק מסוגל , ולמי שרק אפשר יש לתת שילוב ב"רגיל" בלבד. אפילו לא באיים של כיתות מיוחדות . והערה שניה - לגבי הסומכות, מניסיון , וככל שהילד גבוה יותר (hfa/asper/) לבנים יש לתת סומכים בנים . צורת ההתנהגות בחברה שונה, קשה לשלב בתוך חבורת בנים ,במשחק כדורגל/סל או אחרת סומכות בנות. זה יבלוט יותר ויותר ככל שהילד יגדל. ניתן אולי לשלב תלמידי ח.מ. ואחרים בשנת שילוב, או כחלק מן הסטאג' ..

שלום לכולם.

חשבתי על פגישה מקדימה, על מנת לתאם ציפיות, ומה אנחנו מצפים מעמותה שכזאת, איך מגייסים כספים, מהם הקריטריונים לקבלת תרומות ועוד... יש גם כאלה מאיתנו שחושבים, שאולי אין צורך להקים עמותה, אלא ללכת כולנו בעמדת כח לאלו"ט, ולנסות להשיג באמצעותה דברים. פגישה שכזאת תוביל אותנו להחלטה וכמובן שתצטרף לפגישה עו"ד מטעם עמותת בזכות, שוחחתי איתם והם מוכנים בשמחה לתת כתף. אני מציעה שניפגש ביום ג' הקרוב. מה דעתכם?

yx3

New member
אשמח להגיע ביום ג'

ערב טוב עמליה, לא הצלחתי להרשם בפורום בשמי (כבר היו לפני. יעל הוא שם נפוץ). אז זאת אני ואשמח לבוא ביום ג' - לא ציינת שעה. האם 19:00 מתאים? שאי ברכה ותודה על היוזמה.

gtbarnet

New member
עמותת שילוב

לעמליה שלום מיצתרפת אלכם מכל הלב! יום ג מתאים לי רק תודיעי לנו שעה ומקום. ביאטריס

udile

New member
קידום עמותת שילוב

הי, נשמח להגיע ולתת כתף - אני או אשתי. בנוסף אנו בעד קידום שיטת גרינספן.

עמותת שילוב

יום שלישי לא נוח לי. אם זה נוח לכולם לכו על זה ופשוט עדכנו אותי מה הוחלט. גם אני לא חושבת שעלינו להגיע ל"מלחמות" או להפעיל לחץ על אלו"ט, אנחנו מנהלים מספיק מלחמות מול שאר העולם, אלו"ט אמורה להיות איתנו, שלנו, וכמו שזה לא ממש קורה, בואו נמשיך הלאה.(זו דעתי) תודה קטרין

שרקלה

New member
עמותת שילוב

גם אני כאם לילד אספרגר בכיתה ב משולב עם 25 שעות חונך, אשמח מאוד להשתתף ולתרום למאבק בנושא השילוב.

למעלה