מועד פרסום ציוני מו"ר-רשמי

rannosha

New member
מועד פרסום ציוני מו"ר-רשמי

בדיוק עכשיו התקשרה אלי לאורה מהמרכז הארצי( אני השארתי לה הודעה) ושאלתי אותה מתי אתם תפרסמו ציוני מו"ר אז היא אמרה לי שהם מתחייבים שהם יפרסמו את זה עד ה- 15 ליולי!(והיא מקווה שהם לא יאחרו מעבר לתאריך הזה) וכששאלתי אותה האם ייתכן שתפרסמו את זה מוקדם יותר היא אמרה שאת צריכה לבדוק..אבל כנראה שה "deadline" שלהם הוא 15 ליולי!!! נקווה לפרסום מהיר..עד אז תהנו מהקיץ

hedva84

New member
השאלה האמיתית היא

מתי האוניברסיטאות ישלחו תשובות?

rannosha

New member
כנראה בסוף יולי

אני חושבת אם המרכז הארצי מפרסם את הציונים מוקדם יותר ייתכן שהאוניברסיטאות יישלחו תשובות מוקדם יותר... אופציה אחרת היא שהם כבר יודעים מה קיבלנו במו"ר ורק מחכים לסוף החודש עד שכל האוניברסיטאות יספיקו לעבד את הנתונים שלהם!!!

noreply

New member
שיהיו ציונים אז יהיו ציונים

מי צריך להשאיר הודעות לאנשים במרכז הארצי, להלחץ כל יום מחדש לגבי הציון שהוא הוציא או לכלות את זמנו בכניסה לדף המידע האישי של אוניברסיטת ת"א. אנשים, את מועמדים להתקבל לרפואה - תתנהגו בצורה קצת יותר רציונאלית.

FrezieGrant

New member
מה שאמרו לי כששאלתי אותם אחרי ראיון

זה שכל האוניברסיטאות מחוייבות לפרסם את הציונים וההחלטות בו זמנית. אז גם אם יש אוניברסיטה שכבר החליטה הכל-הם יחכו עד אמצע יולי בערך.

feurie

New member
אתה רוצה להיות רופא או מחנך ? (-:

אנשים לחוצים. מותר. חוץ מזה, אם נמשיך עם הקו שלך - מה אתה עושה פה בפורום ? מה יש לבדוק ולהתעדכן ? תמתין בשקט בבית למכתב רשמי. בכל מקרה - תהיה בריא ובהצלחה !

noreply

New member
אני אהיה רופא עוד 4 שנים

בתקווה.. בכל זאת הפורום נקרא לימודי רפואה, ולא קבלה ללימודי רפואה אז גם לאנשים כמותי יש מה לעשות פה. ותשהיא גם את בריאה, ואם לא אז עוד 4 שנים אני אולי יוכל לעזור לך.

rannosha

New member
קודם כל

אינני לחוצה... מישהי פה אמרה שהתוצאות יהיו היום , ואני רציתי לדעת את האמת ממקור רשמי.זה עדיף מלהישאר עם ספיקולציות. אני הייתי גם יכולה לא להעלות את ההודעה המקורית פה, אבל רק רציתי לשתף את החברה פה, יש בעיה עם זה? ושוב אני ממש לא בלחץ( ואפילו אם הייתי קצת בלחץ זה נורמלי לחלוטין, מגיע לי לדאוג לעתיד שלי,לא?) ואם אתה שם לב אני ייעצתי לכולם שייהנו מהקיץ וילכו לים
.... זה פורום שבו כולם תומכים זה בזה וכולם משתפים זה את זה בחוויות שלהם:))

morancho1

New member
תודה על המידע החשוב../images/Emo45.gif

אולי זה יגרום למועמדים פה להיות פחות לחוצים ולא לזרוק ימים שהציונים אמרוי םכביכול להגיע..כי זה פשטו מייגע ומיותר. בינתיים באמת משתדלים להינות מהקיץ..תהני גם את יקירתי:)

rannosha

New member
תודה חמודה../images/Emo140.gif

אני בטח לא אפספס את הקיץ האחרון לפני תחילת הלימודים.. אבל תשתדלו להתרחק מ
ומ
ותהיו בריאים

למעלה