איזה כיף שאת מרחמת עליי../images/Emo69.gif../images/Emo79.gif
שם: סתיו האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? עונה [?] האם תקראי לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר/ה ,מי זה היה? אה.. נראה לי ששיר האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהייה מפורסמת, תנטשי את שם המשפחה שלך? לא חושבת.. אולי רק אם אני אתחתן או משהו.. גיל: 14 מאיפה את? חור במרכז משעמם לך? לא ממש את שמחה שנבחרת לקורבן? מאושרת
מה הצבע האהוב עלייך? סגול, כחול, ירוק ושחור חוץ מהצבע הזה יש עוד שאת אוהבת? למעלה עכשיו לפי נושאים לבוש. מה הדבר שאת הכי שונאת ללבוש? שמלה / חצאית.. בחיים לא תראו אותי לובשת את זה. מה הדבר שאת הכי אוהבת ללבוש? בוקסר. אני אומרת לכם, אם הייתי יכולה להסתובב בבוקסר כל החיים, זה מה שהייתה עושה
יש לך חולצה שאת לא יכולה להיגמל ממנה? אה.... פיג'מה
ומכנסיים? לא נראה לי את אוהבת גרביים? מסמפטת
אם כן- יש לך אובססיה לגרביים או שאת לא מאלו שקונות 700 גרביים בצבעים שונים? אני לא מאלו תודה לאל
*אביזרים* את אוהבת שרשראות? יאפ אם כן- יש לך אחת שאת ממש אוהבת? כן, יש לי אחת שחברה הביאה לי ליומולדת לפני שנה של מפרט כזה עם כוכב
את מאלו שקונות אביזרים צבעוניים או רגילים בעלי צבעים אחידים? אה.. צבעים אחידים [?] פירסינג- יש? לא
אוכל מה האוכל שאת הכי אוהבת? אוכל סיני ואיטלקי הכי שונאת? דגים הכי רוצה לאכול עכשיו? שוקולד
את רעבה? קצת למה? כי אכלתי מזמן מה האוכל האחרון שאכלת? ספגטי את אוכלת ארוחות בוקר? לא XD פרוסה עם שוקולד או גבינה לבצפר? שוקולד
גם את לא יכולה לאכול דגים כשלידך יש אקווריום מלא דגים? אני לא יכולה לאכול דגים בכללי פיצה או המבורגר? פיצה |ריייייר| אייס קפה או מילק שייק? מילקשייק |מריירתעלהמסך| XD פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? שמנת ופטריות אוכל- סיני או איטלקי? שאלה קשה XD נראה לי שאיטלקי קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? תה אוכל תימני או מרוקאי? אה.. איטלקי?
מסעדה חלבית או בשרית? חלבית סופלה או סורבה? סופלה פטוצ'יני או רביולי? רביולי פלאפל או שווארמה? פלאפל בורקס גבינה או תפו"א? גם וגם
זה או זה גיטרה חשמלית או אקוסטית? חשמלית
תופים או גיטרה בס? שניהם שקשוקה או ביצת עין? שקשוקה אי בודד או ת"א? ת"א הסנטר או עזריאלי? סנטר אבריל לבין או מיילי סיירוס? אבריל לבין לונדון או פריז? לונדון
בא לי לחזור
אמריקה הדרומית או הצפונית? הצפונית [?] לחלק האחרון: שאלות שונות וחופרות ~פרצוף זדוני~ למה לפילים לדעתך יש אוזניים גדולות? כי ככה הוא נולד האם היית יכולה להיות חיה, איזו חיה היית רוצה להיות? חתול. כל מה שהוא עושה זה לאכול ולישון. אני מזה מקנאה בחתולה שלי
(אחרי שיחה עמוקה איתך במסן) למה את אוהבת להסניף דבק מגע? חחחחחח שאלה טובה. הסנפת פעם לורדים? לא, אבל הסנפתי פעם לפופיק
מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים שלך? אננס [?]
למה את אוכלת דברים מוזרים? XD אני לא!