מועהעהעה מרוב שעמום אני מוסיפה משחק

xXx Lilo xXx

New member
מועהעהעה מרוב שעמום אני מוסיפה משחק ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

והוא..... הקורבן
אז למי שלא מכירה, בוחרים מידי שבוע מישהי/מישהו (במקרה שלנו הרוב זה מישהי) וחברי הפורום מפציצים אותה בשאלות (אני מבקשת, שיהיו חופרות) וזאת שנבחרה להיות הקורבן עונה על כ-ל השאלות
אותה אחת שנשאלה בוחרת מישהי אחרת שתיהיה הקורבן (לשלוח לי הודעה במסר בבקשה) ואם היא לא תישלח אני כבר אבחר מישהי
אזזזזז תהנו לכן והראשונה שהולכת להיות הקורבן היא..... ~
תופים
~ סתיוווווווווווווווווווווווווווווו (Johnni456) אז, תהני לך

xXx Lilo xXx

New member
חחחחח ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

התלוננת יותר מידי שיבש פה. אז הינה הבאתי לך פעילות XD

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif החלטתי לחזור להיות פעילה פה D:

טוב אז... היי'וש D: את סתיו. אני מור. נייס טו מיט
מה קורה? הכל טוב? איך היה בבצפר? ועכשיו חקירה |גבות|: בת כמה? איזה כיתה? איפה את גרה? את יודעת שהיום הסתיו הגיע רשמי? :) נכון שאת שמחה? כי בטח היום הולדת שלך בסתיו ^^ נכון שאת רוצה שכבר יגיע החורף?! שוקו חם
, שמיכה מחממת, גשםגשםגשם והרבה קרמבוווווווווו
טוב ביי
אני חייבת להתקשר לאבא מהר שיקנה לי קרמבו
[ואני רצינית, הוא בקניות
]

xXx Lilo xXx

New member
תכיני בבית. זה משהו כמו 10 דק' עבודה.../images/Emo29.gif

וזה יוצא הכי הכי הכייי מגניב. ואת יכולה לעשות לך תטעם שאת אוהבת וכל זה. הכי שווה.
מניסיון.

xXx Lilo xXx

New member
אינלי את אופן ההכנה... אבל../images/Emo29.gif

אם אני זוכרת נכון. הקצפת בפנים זה הלבן של הביצה (זה החלמון? או החלבון? ניראה לי חלבון) מוקצף עם סוכר... מערבבים בבלנדר עד שיש עיסה לבנה. ואז צריך לשים על הביסקיווט את הקצף, שמים במקפיא לאיזה רבע שעה. בינתיים תכיני את השוקולד החם, את יכולה איזה טעם שבאלך לא משנה וכאילו איך שהקרמבו קר את לוקחת ושופכת תשוקולד על הקרמבו (או להפך, מטביעה את ההקרם בשוקולד XD) והכי מגניב כשזה עוד נוזלי (השוקולד) לפורר על זה מלא סוכריות ציבעוניות. ואז תשימי את זה שוב במקרר ל-5 דק'. והינה ישלך קרמבו. (בקשר לקצפת אנלא זוכרת תמרכיבים ><" אבל אני יודעת בעקרון זה סוכר והחלבון. ניראה לי יש גם סוכר וניל אבל לא חובה.) אם אני אמצא תמתכון אני אשלח לך

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif כן זה חלבון../images/Emo6.gif

אני חושבת שזה צריך להיות עם סוכר וניל, אמא תמיד עושה ככה D: וזה נשמע טעים ^^ תודה לך

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

מה קורה? הכל טוב, איתך? הכל טוב? כה אמרתי כבר XD איך היה בבצפר? חרא. אבל חוץ מזה הכל בסדר
ועכשיו חקירה |גבות|: בת כמה? 14 איזה כיתה? ט' איפה את גרה? מושב נידח XD את יודעת שהיום הסתיו הגיע רשמי? :) באמת? טוב לדעת
נכון שאת שמחה? כי בטח היום הולדת שלך בסתיו ^^ הייתה לי כבר יומולדת
נכון שאת רוצה שכבר יגיע החורף?! מאוווד

xXx Lilo xXx

New member
אניאניאנייי~פרצוף זדוני XD~ ../images/Emo29.gif

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? האם תקראי לבן/ת שלך על שמך? אם היית נולדת במין השני,איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר/ה ,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהייה מפורסמת, תנטשי את שם המשפחה שלך? גיל: מאיפה את? משעמם לך? את שמחה שנבחרת לקורבן? מה הצבע האהוב עלייך? חוץ מהצבע הזה יש עוד שאת אוהבת? עכשיו לפי נושאים
לבוש.
מה הדבר שאת הכי שונאת ללבוש? מה הדבר שאת הכי אוהבת ללבוש? יש לך חולצה שאת לא יכולה להיגמל ממנה? ומכנסיים? את אוהבת גרביים? אם כן- יש לך אובססיה לגרביים או שאת לא מאלו שקונות 700 גרביים בצבעים שונים? *אביזרים* את אוהבת שרשראות? אם כן- יש לך אחת שאת ממש אוהבת? את מאלו שקונות אביזרים צבעוניים או רגילים בעלי צבעים אחידים? פירסינג- יש? אוכל מה האוכל שאת הכי אוהבת? הכי שונאת? הכי רוצה לאכול עכשיו? את רעבה? למה? מה האוכל האחרון שאכלת? את אוכלת ארוחות בוקר? פרוסה עם שוקולד או גבינה לבצפר? גם את לא יכולה לאכול דגים כשלידך יש אקווריום מלא דגים? פיצה או המבורגר? אייס קפה או מילק שייק? פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? אוכל- סיני או איטלקי? קולה או ספרייט? תה או קפה? אוכל תימני או מרוקאי? מסעדה חלבית או בשרית? סופלה או סורבה? פטוצ'יני או רביולי? פלאפל או שווארמה? בורקס גבינה או תפו"א? זה או זה גיטרה חשמלית או אקוסטית? תופים או גיטרה בס? שקשוקה או ביצת עין? אי בודד או ת"א? הסנטר או עזריאלי? אבריל לבין או מיילי סיירוס? לונדון או פריז? אמריקה הדרומית או הצפונית? לחלק האחרון: שאלות שונות וחופרות ~פרצוף זדוני~ למה לפילים לדעתך יש אוזניים גדולות? האם היית יכולה להיות חיה, איזו חיה היית רוצה להיות? (אחרי שיחה עמוקה איתך במסן) למה את אוהבת להסניף דבק מגע? הסנפת פעם לורדים? מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים שלך? למה את אוכלת דברים מוזרים? XD טוב יאללה נרחם עלייך. הלכתי לראות טלוויזיה. צ'או

Johnni456

New member
איזה כיף שאת מרחמת עליי../images/Emo69.gif../images/Emo79.gif

שם: סתיו האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? עונה [?] האם תקראי לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר/ה ,מי זה היה? אה.. נראה לי ששיר האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהייה מפורסמת, תנטשי את שם המשפחה שלך? לא חושבת.. אולי רק אם אני אתחתן או משהו.. גיל: 14 מאיפה את? חור במרכז משעמם לך? לא ממש את שמחה שנבחרת לקורבן? מאושרת
מה הצבע האהוב עלייך? סגול, כחול, ירוק ושחור חוץ מהצבע הזה יש עוד שאת אוהבת? למעלה עכשיו לפי נושאים לבוש. מה הדבר שאת הכי שונאת ללבוש? שמלה / חצאית.. בחיים לא תראו אותי לובשת את זה. מה הדבר שאת הכי אוהבת ללבוש? בוקסר. אני אומרת לכם, אם הייתי יכולה להסתובב בבוקסר כל החיים, זה מה שהייתה עושה
יש לך חולצה שאת לא יכולה להיגמל ממנה? אה.... פיג'מה
ומכנסיים? לא נראה לי את אוהבת גרביים? מסמפטת
אם כן- יש לך אובססיה לגרביים או שאת לא מאלו שקונות 700 גרביים בצבעים שונים? אני לא מאלו תודה לאל
*אביזרים* את אוהבת שרשראות? יאפ אם כן- יש לך אחת שאת ממש אוהבת? כן, יש לי אחת שחברה הביאה לי ליומולדת לפני שנה של מפרט כזה עם כוכב
את מאלו שקונות אביזרים צבעוניים או רגילים בעלי צבעים אחידים? אה.. צבעים אחידים [?] פירסינג- יש? לא
אוכל מה האוכל שאת הכי אוהבת? אוכל סיני ואיטלקי הכי שונאת? דגים הכי רוצה לאכול עכשיו? שוקולד
את רעבה? קצת למה? כי אכלתי מזמן מה האוכל האחרון שאכלת? ספגטי את אוכלת ארוחות בוקר? לא XD פרוסה עם שוקולד או גבינה לבצפר? שוקולד
גם את לא יכולה לאכול דגים כשלידך יש אקווריום מלא דגים? אני לא יכולה לאכול דגים בכללי פיצה או המבורגר? פיצה |ריייייר| אייס קפה או מילק שייק? מילקשייק |מריירתעלהמסך| XD פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? שמנת ופטריות אוכל- סיני או איטלקי? שאלה קשה XD נראה לי שאיטלקי קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? תה אוכל תימני או מרוקאי? אה.. איטלקי?
מסעדה חלבית או בשרית? חלבית סופלה או סורבה? סופלה פטוצ'יני או רביולי? רביולי פלאפל או שווארמה? פלאפל בורקס גבינה או תפו"א? גם וגם
זה או זה גיטרה חשמלית או אקוסטית? חשמלית
תופים או גיטרה בס? שניהם שקשוקה או ביצת עין? שקשוקה אי בודד או ת"א? ת"א הסנטר או עזריאלי? סנטר אבריל לבין או מיילי סיירוס? אבריל לבין לונדון או פריז? לונדון
בא לי לחזור
אמריקה הדרומית או הצפונית? הצפונית [?] לחלק האחרון: שאלות שונות וחופרות ~פרצוף זדוני~ למה לפילים לדעתך יש אוזניים גדולות? כי ככה הוא נולד האם היית יכולה להיות חיה, איזו חיה היית רוצה להיות? חתול. כל מה שהוא עושה זה לאכול ולישון. אני מזה מקנאה בחתולה שלי
(אחרי שיחה עמוקה איתך במסן) למה את אוהבת להסניף דבק מגע? חחחחחח שאלה טובה. הסנפת פעם לורדים? לא, אבל הסנפתי פעם לפופיק
מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים שלך? אננס [?]
למה את אוכלת דברים מוזרים? XD אני לא!

Emergency Exit

New member
יוו אני אוהבתתתתת ת'משחקXD

הקורבן. יווו. סתיוושששששששש.
טובים בלימודים: אוהבים לאכול: שמנים\רזים: מה אתם לובשים עכשיו: מה התחביב שלכם: מילה אהובה בת 4 אותיות: אוהבים שאלונים: יש לכם חיה בבית: בא לך... לצעוק משהו? לאכול משהו? לשיר משהו? לכתוב משהו? ליהיות על משהו? לחבק משהו? לקפוץ על משהו? ללחוץ על משהו? לנתח משהו? אם היית... חיה מה היית? חפץ מה היית? מאכל מה היית? ספר לימוד מה היית? מפורסם איזה היית? מכונית איזה היית? דיסק איזה הית? מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת?

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

טובים בלימודים: דיי.. כן אוהבים לאכול: כן שמנים\רזים: רזה.. יותר מידי.. מה אתם לובשים עכשיו: גופיה שחורה חלקה וג'ינס גזור מה התחביב שלכם: לנגן, לשמוע מוזיקה, לצייר מילה אהובה בת 4 אותיות: אה.. לאדעת.. אוהבים שאלונים: כשיש לי כוח אליהם יש לכם חיה בבית: 2.. כלב + חתולה בא לך... לצעוק משהו? כה לאכול משהו? לא לשיר משהו? אמ.. נראה לי לכתוב משהו? לא ליהיות על משהו? מה ז"א? לחבק משהו? נראה לי לקפוץ על משהו? לא יודעת >< ללחוץ על משהו? אה... לא יודעת.. לנתח משהו? חחחח ממש לא אם היית... חיה מה היית? אולי כלב או משהו.. XD חפץ מה היית? כרית או משהו.. XD מאכל מה היית? אוכל סיני
הסינים קטנים כאלה XD ספר לימוד מה היית? נראה לי שלשון. אני אוהבת לישון XD מפורסם איזה היית? אה... שאלה טובה מכונית איזה היית? בימבה! (זו המכונית הקטנה הזו שיש לילדים קטנים XD) דיסק איזה הית? לא יודעת.. אולי UCH של סאם XD מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? חום נראה לי מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? ירוק קקי XD מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) חלק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? תלוי למי.. אני מעדיפה קצר.. נראה לי

למעלה