מועלם מטורף! כנסו לפרטים

RoyalWizard

New member
מועלם מטורף! כנסו לפרטים

גלשתי לתומי ולפתע עלתה הודעה: מועלם: יא חרא! יא זיפת! יא מניאק! יא מינוס של בטריה!!! יא נזלת של כבשה!!!! אלכסנדר גרהם טלפון: ? אלכסנדר גרהם טלפון: מה כבר עשיתי לך? כמה נבזי מצידו!!! טוף בסדר! אני מודה הצפתי אותו לפני זה!!! מרושע שכמותי! הנה מה שעשיתי קודם וזה רק תמצית!! ע עע עעע עעעע עעעעע עעעעעע עעעעעעע עעעעעעעע וכן הלאה מספר פעמים אז מה? עשיתי פירמידות אין בזה פסול

בואנה יא תוקע עיזים!!!

המחשב של אמא שלי כבר ככה איטי ונתקע כל רבע שעה!!! ואתה תוקע לי אותו עוד יותר!!! יא סוטה!!! מה אתה תוקע לי את המחשב!!! מה לא מספיק לך העיזים שלך!!! אתה חייב גם את המחשב שלי!!! למה שלך כבר לא עושה את העבודה!!! תזהר ממני ואל תתחיל איטי!!!! אתה לא רוצה לראות אותי מתפוצץ עליך!!! יא פנדציט של תולעת!! יא מפרה פרות!! יא קטקט!!! יא כובעון!!!!!! כן, גם אני יכול!!! אני יכול!!! ואני לא מטורף!!!! אני אידיוט!!!! טוב נו... רק חצי אידיוט!!!!!! אבל אל תגידו שלא ניסיתי... |בעעעעע|

RoyalWizard

New member
הנה משהו בשבילך!

"תזהר ממני אני כמו פפוקורן! אני בא בחתיכות ומתפוצץ אחד אחד!"

חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא מיוחדים
חצילללללל!!!!!!!!!

למעלה