מועמדים לאמי - תוכניות ושחקנים מהוט3

YaEl 15

New member
מועמדים לאמי - תוכניות ושחקנים מהוט3

השנה יש לנו ייצוג מאוד מכובד
הייצוג שלנו (הוט3) באמי: בקטגוריית סדרת הדרמה: האוס, בוסטון ליגל. בקטגוריית הסדרה הקומית: המשרד בקטגוריית שחקן בסדרת דרמה: יו לורי (האוס) ג'יימס ספידר (בוסטון ליגל) בקטגוריית שחקנית בסדרת דרמה: פטרישה ארקט (מדיום) בקטגוריית שחקן בסדרה קומית: סטיב קרל (המשרד) שחקן משנה בסדרת דרמה: וויליאם שאטנר (בוסטון ליגל) שחקן משנה בסדרה קומית: ראיין ווילסון (המשרד) שחקנית משנה בסדרה קומית: ג'נה פישר (המשרד) אם אתם רוצים לקרוא עוד, כאן. ויש גם סקר לפני האמי, הצביעו למועמדים שלכם, פה בהצלחה לכולם (טוב, אי אפשר לכולם, כי זה קצת סותר.. בהצלחה לרובם..)

adi love noa

New member
תודה על המידע../images/Emo140.gif

אני מקווה שפטרישיה תקטוף עוד פיסלון,ובאמת יש יצוג נכבד... בהצלחה לכולם

YaEl 15

New member
שכחתי סדרות ריאליטי:

המועמדים שלנו:
פרוייקט מסלול.
אמריקן איידול
טופ שף בהצלחה גם להם

always be me mc

New member
שאמריקן תנצח../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif

הלוואי.. וכי היא שמה לדעתי את כל השאר בכיס הקטן

snier1991

New member
לא הייתי אומר מכובד

בכל זאת רק 6 סדרות כולל ריאליטי(לא מחשיב את טופ שף כי היא במועמדיות ממש הזויות) ביחס נניח לשאר הערוצים היא די מפסידה ליס סטארס בענק(משהו כמו 25 סדרות בלעדיות) לערוץ 10(בעיקר בגלל בטי עם 11 מועמדיות) אקסטרה הוט(למרות שאיתה יש די שייוויון) ובעצם לכולם חוץ מ22(שבלי סדרות בכלל) ביפ עם מועמדות ר'ק של סאות'פארק וAXN נטולת המועמדיות בכלל לדעתי הדבסר השווה בערוץ זה הש"ח שלו מלרוז אד מופע שנות ה70 דדווד משבוע הבא הש"ח שלהם הרבה יותר שווה מהתוכן עצמו

adi love noa

New member
מתחילים שידורים חוזרים של מופע שנות ה-70??

אם כן אז זה ממש שווה. ודרך אגב יש בויאודי את העונה הראשונה בחינם...

snier1991

New member
יש כבר מזמן 6 פרקים ברצף מתחילת הסדרה

היום הם בעונה הרביעית כל שבת(ותודה למקס)

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif על המידע../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

ולמרות שהיא לא מהוט מאוד חבל לי מאוד שאין מועמדת מ"בנות גילמור" כי לדעתי זו סדרה הרבה יותר מוצלחת מכמה משעממים שמועמדים
אבל ככה זה לא מקבלים את כל מה שרוצים בחיים. ואחרי שאיחלתי לאמריקן בהצלחה אז שיהיה גם ליו לורי ולהאוס בהצלחה
וכי עם כל הפסימיות שלה היא דווקא סדרה מעולה

snier1991

New member
בנות גילמור היא של הCW

מדובר ברשת קטנה ולכן רשה מאד להכניס מועמדיות מהרשת הזאת כמו דוסון קריק מכושפות סמולוויל באפי קוטלת הערפדים אנג'ל ורוניקה מארס ועוד ועוד ועוד לפני שנה ניסו לשנות את ההצבעה של האמי רק ששביל להכניס את לורין גרהאם למועמדיות(לורליי כמובן) וזה עדיין לא הצליח אז אני חושב שהם התייאשו)

always be me mc

New member
תודה על ההבהרה../images/Emo140.gif

וחבל שהם לא הצליחו.. היא ממש טובה
טוב, נו.. אגב עכשיו כשציינת את התוכניות אז שמתי לב שכמעט כל התוכניות שאני ממש אוהבת שייכים לערוץ(באפי, סמולוויל, מכושפות, דוסון קריק, בנות גילמור..
)

למעלה