מועצת החכמות החכמים, אני זקוקה בדחיפות למתכון

טילי2

New member
מועצת החכמות החכמים, אני זקוקה בדחיפות למתכון

לעוגת שוקולד פרווה. הבעל חוגג יום הולדת בשבת. הושיעו.

חנהפ

Active member
עוגת שוקולד

מה הבעיה להפוך כל מתכון של עוגת שוקולד לפרווה?? כמויות לעוגה גדולה:(תבנית תנור) 300 גר` חמאה או מרגרינה רכות בטמפרטורת החדר. 21/2 כוסות סוכר 5 ביצים בטמפרטורת החדר 3 כוסות קמח תופח 5 כפות קקאו (מעורבבות עם הקמח) 2 כוסות מיץ תפוזים או ריץ' תחליף חלב 1 כפית נס קפה (אבקה) 11/2 כפות תמצית וניל לציפוי 7 כפות סוכר 8 כפות מים 300 גר` שוקולד מריר 120 גר` חמאה או מרגרינה סוכריות צבעוניות לזרייה על הציפוי תבנית חד פעמית הכי גדולה שיש ,מונחת בתוך תבנית אפיה או שתי תבניות גדולות חד פעמיות אחת בתוך השנייה ואז לא צריך להחזיר הביתה דבר. איזו הקלה!

חנה לעניות דעתי הפס הלבן של הסופגניות נוצר

מהטיגון האיטי של כל צד של סופגניה. כל צד מקבל שיזוף והאמצע נשאר לבן. (פורום מתכונים)

חנהפ

Active member
לא נראה לי,הסופגניה שלי

פשוט שוקעת מידי בשמן, הטיגון הוא איטי למדי...

חנה יצא לי להראות השבוע סופגניות קנויות

בשעת הטיגון. וראיתי שהם טיגנו בשמן אבל לא עמוק אלא בגובה חצי סופגניה. מה את אומרת? אולי זה הסוד?

חנה! אז ככה! מאחר ואיתגרת אותי עם שאלתך

לגבי הפס הלבן. ובדיוק פגשתי חבר קרוב שהוא גם קונדיטור ועובד בפועל בקונדטוריה שאלתי אותו את שאלתך והוא ענה לי שמאחר ובסופגניות קנויות יש משפר אפיה מאד מקצועי (ובעברית צחה כימיקלים) הסופגניה תופחת במהירות גדולה ובתפיחה רבה יותר מכל סופגניה בייתית. ולכן הפס הלבן נוצר אכן מהמרווח בין שני הצדדים בטיגון. הווי אומר צד אלף מקבל חום, מתנפח כהוגן בגלל המשפרים ואז צד בית מקבל טיגון. קיצור על פניו אם תרצי לייצר פס לבן תצטרכי להוסיף משפרי אפיה או שיש מרשם ממש ממש טוב. הוא היה סקפטי.

cial 1

New member
חנה וחנה חג חנוכה שמח../images/Emo138.gif../images/Emo136.gif

קר מאוד. א משלומך גם את נעלמת. יש לי שאלהאת יכולה להעתיק את הקישור. אני לא מצליחה תמיד. של האתר חיים טוב יש שם שף עם מתכון לשפינג' מרוקיות קצת שונה אבל שווה יש שמבקשים זאת גם כאן מודה לך וחג שמח לך וגם חמים וטעים הרבה אור
בביתך אמן למה כתבתי חנה חנה
כי זה גם שמי במעבר חד אכתוב זאת. וזה החג המסמל את השם הזה בגדול ובכאב רב על חנה ושבעת ונהה כול הבקשה שלה רק שרצתה גם ילדים כי לפנינה היו ולה לא כן רבו... ונלקחו כקרובן. והשאר ידוע.

saritp3

New member
בבקשה עוגת שוקולית מעולה:

עוגת שוקולית מצרכים כוס קמח תופח אם אין אז קמח רגיל עם אבקת אפיה 1 כוס שוקולית 1 כוס סוכר 4 בצים 3/4 כוס שמן 1/2 מקופסת שמנת מתוקה אופן ההכנה לערבב את הדברים הרטוכים ואח”כ את היבשים ולתנור בערך אצלי חצי שעה או טיפה יותר בעודה העוגה חמה להכין את השוקולד מעל כך: חצי הקופסה של השמנת מתוקה עם 100 ג’ר שוקולד מריר להמיס במיקרוגל כ 2 דקות .

למעלה