כחול שמיים
New member
מועצת החכמות......../images/Emo85.gif
מידיי יום אנחנו מתכנסות לנו, 4 אימהות. כל אחת והפעוט שלה. בחוג ג´ימבורי, בבריכה, גן שעשועים, סתם מטיילות, קניון, או אחת בסלון של השנייה או השלישית או הרביעית.... הנושאים לשיחה הם רבים ומגוונים. מסקס וטיול משותף לארבעתינו לאחד מהחופים הלבנים באגן הים התיכון וגם גירושין וחששות וחרדות וכמובן מככבים
הזאטוטים...
הנמר שלי עוד מעט בן 3......
הדרקון של חברה שלי (שבועיים הפרש בגיל) וחברים כבר מהבטן...
המדונה של חברה נוספת...... מגונדרת בת שנתיים וחצי...
והאפרוחית הצעירה מכולם כמעט בת שנה..... ועל כולם איך נאמר..... טפו טפו טפו...
ואחרי כזו הקדמה אתן שואלות מה קשורה כאן החמוֹת? אהה! קשורה גם קשורה. לכל אחת חמות אחת... לאחת חמות שמעולם לא ראתה וכנראה לעולם לא תראה (נשואה לתושב זר) לאחת חמות שלא מדברת אפילו עם בנה ולא ראתה את נכדתה יותר מאשר אצבעות על כף יד אחת. לאחת חמות איך נקרא לה? ממממממ "עתיקה"..... ולי חמוֹת..... מסתדרות מצויין. יש את הקטעים שמפריעים (עליהם בפעם אחרת אספר) אבל אני מצליחה להילחם ברצון שלי להצביע עליהם ולעורר מהומה כי תהיה מהומה על לא מאומה... כולנו אמהות צעירות והלביאה שבנו מגינה על הפעוט שלנו. ילד/ה ראשון/ה. והנה הנה הגענו לעניין החמוֹת..... באחת השיחות עליה, על החמה שלי ושלה ושל כל אחת..... כולנו (וחברות נוספות) תמימות דיעים עם העניין שהאמא שלנו (אמא של אמא) קשורה יותר לנכדים. עוזרת יותר לילדים (ההורים הצעירים) לגדל את הילדים, כמובן תלוי בתנאים גאוגרפיים ובריאותיים.... אבל למה זה קורה? למה אני יכולה להרגיש מאוד נח להביא את אמא שלי שגרה במרחק שעתיים נסיעה לשישי שבת לשמור על הנמר כשאני צריכה להעדר בענייני עבודה לסופ"ש? למה נראה לי טבעי יותר לבקש מאמא שלי ששבועיים תיקח חופש בקיץ הקרוב ותשמור על הנמר כי אני בחו"ל בענייני עבודה? נכון שטבעי כי היא אמא שלי..... אבל הנכד הוא של אמא שלי ושל אמא שלו (בעלי) באותה מידה... מאיפה זה נובע? אחת הסברות אומרת ש..... רק אמא יכולה להבין מה ביתה עוברת בלידה... ולכן מחוברת אליה כאילו היא עצמה ילדה שוב... סברה אחרת אומרת ש..... אמא של אמא בטוחה שהנכד הוא שלה. כלומר שביתה ילדה אותו ולא אחת אחרת... (מן הסתם כך זה בטבע) מה שלא קורה עם חמוֹת שלמרות שההריון הוא מהביצית של כלתה והזרע של בנה תמיד יכול להתגנב לליבה החשש (אפילו בתת מודע) שהנכד הוא לא בדיוק של בנה..... מה דעתכן/ם? סברות נוספות......? אנחנו מועצת החכמות נמצאות בתוך דיון מעמיק בעניין וכשגרירה של דיון טוב, מביאה את הנושא לכאן... שתהיה לכולנו שנה אזרחית טובה יותר מקודמתה.....
מידיי יום אנחנו מתכנסות לנו, 4 אימהות. כל אחת והפעוט שלה. בחוג ג´ימבורי, בבריכה, גן שעשועים, סתם מטיילות, קניון, או אחת בסלון של השנייה או השלישית או הרביעית.... הנושאים לשיחה הם רבים ומגוונים. מסקס וטיול משותף לארבעתינו לאחד מהחופים הלבנים באגן הים התיכון וגם גירושין וחששות וחרדות וכמובן מככבים