מועקה במצפון ובלב

DOCTOR W H O

Member
מנהל
מועקה במצפון ובלב

קרובת משפחה שלי התקשרה אלי היום בערב ואמרה לי שהיא רעבה שאין לה מה לאכול בבית. ביררתי אם נישאר לי כסף בויזה שאני אוכל להזמין לה אוכל ואני במינוס של 900
שקל. לפעמים אני שולחת לה כסף בדואר (היא גרה בת"א ואני בפתח תקווה). עצתי לה שהיא תבוא אלי עם החבר שלה שאצלו היא גרה והיא אמרה לי שהוא מתבייש.
כמעט אחי נסע לשם עם מצרכים אבל הבעיה שזה לא אזור להסתובב בו בלילה אפילו במונית. ניסיתי אפילו להגיד שהיא תצלצל לאמא שלה ותבקש כסף ואני אחזיר לה אבל אמא שלה לא הסכימה.
עכשיו היא בטח הלכה לישון רעבה. אני רק ניזכרת בקול שלה שהיא התקשרה אלי ואמרה שהיא רעבה. הלב כואב לי.
האם הייתי צריכה לתת לאחי ללכת לאזור מסוכן שיכולים לדקור אותו? ובכול זאת היא נישארה רעבה.
אני מרגישה כול כך חרא עם עצמי. אני בן אדם נורא.

Lady Stark

New member
מותק...

זה לא מצב קל. הבנתי ממך בהודעות קודמות שלך שגם את במצוקה כלכלית לא קלה וחשוב שתדעי שיש גבול למה שאת יכולה לעשות.
כשאנחנו נמצאים במצוקה מסוימת אנחנו צריכים לדאוג לעצמנו.
ובכל מקרה את ניסית לדאוג לה. נתת הצעות ייעול, וזו אחריותה שהיא לא קיבלה אותן. בן אדם צריך לעזור לאנשים לעזור לו. חשוב שתביני את זה.
בנוסף, אני גאה בך שדאגת לרווחה של אח שלך. את אחות מסורה.
ממש לא בן אדם נורא. ההיפך! בן אדם חם ודואג ומסור ומלא חמלה.
ואני מניחה שבגלל שאת סובלת מ-OCD את מרגישה אחריות יתרה על העניין.
בבקשה ממך תזהי שהאוסידי מחמיר את תחושת האשמה, על מנת להקל על עצמך.
את התמודדת עם העניין בדיוק כמו שהיית צריכה, ואפילו הרבה מעבר.
זה מדהים שאת במצוקה כלכלית כזאת ועדיין שולחת אליה כסף!

DOCTOR W H O

Member
מנהל
תודה לך

אני מרגישה קצת יותר טוב, הבוקר שלחתי לה קצת כסף.
תודה רבה על כל המילים החמות זה חיזק אותי:)
אוהבת כהנא

Lady Stark

New member
בשמחה, מתוקה

מכירה מקרוב את תחושת האחריות המוגזמת.
הלוואי על כולנו אדם כמוך במשפחה.

היי

את ממש לא צריכה להרגיש רע עם עצמך. את עשית באמת מעל ומעבר למה שאת יכולה במצב הנוכחי, ועוד עם הבעיות שיש לך! מדהימה שכמותך!
את לא יכולה לקחת אחריות על הבחירות שהיא עושה. פשוט לא.
ואת מדהימה. זהו. אין לי מה להגיד.

למעלה