מועקת מגדר

מאיות

New member
מועקת מגדר

Gender Dysphoria שוו בנפשכם איך זה לקום מחדש כל בוקר, ולשנוא את עצמכם ולהגיע לעבודה בבגדים הלא מתאימים, לדעתם או לדעתכם ואיך כל הליכה לשירותים כרוכה בבושה, בקנאה ובפחד ואיך בחדר הכושר אנשים, דורשים שלא תתלבשו איתם ביחד ואיך זה לבקש שוב ושוב מהבוס להעדר מסיבות רפואיות ולחשוש שבסוף תפוטרו, כי אתם עושים כל כך הרבה בעיות ואף אחד לא בדיוק יודע, איך מטפלים במקרה שלכם והכל אתם צריכים לגלות, ולממן בכוחות עצמכם ואיך זה להשתחרר מהצבא על 21, כי "אין משבצת אחרת" עבורכם ומשום שהשתחררתם כך, משרד התחבורה שוקל עתה לשלול את רשיונכם ואם "לא רואים עליכם" אתם עלולים להאשם ב"מרמה" או "התחזות לאחר" ואם דווקא כן - אז אולי בחנות הבגדים יסרב לשרת אתכם המוכר ואיך זה להדרש להציג תעודת זהות בכל הזדמנות ראשונה לחברת הכבלים, למשכיר הדירה, ולכל משגיחה בבחינה ולגלות שהרישום הרשמי, ידוע לאינספור אנשים לטלר בבנק, לסוכן הביטוח, ולמפיצי "דואר-זבל" מורשים והם כולים פונים ב"מר" למרות שאת "גברת", ומתעקשים ש"זה מחשב" ו"אי אפשר אחרת". ואיך זה להיות תמיד - "ההצגה הכי טובה" ולקבל טלפונים בלי סוף מעיתונאים שרוצים כתבה ומבטיחים חשיפה מכובדת, וסיקור אוהד ונחמד בלי לגלות לך שאת מיועדת, לכסא שלצד הגמד איך זה ללכת לישון כל ערב, ולחלום חלום מנחם ולקום מחדש כל בוקר, ולשנוא את עצמכם.

יסמין 28

New member
אני אוהבת אותך

מקסימה שלי...

אורי 0

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo14.gif

כאמור... יק, מקומם, מרגיז.

InnerKid

New member
../images/Emo7.gif אוף זה כ"כ עצוב ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

Freeda

New member
מכירה את זה - כמו רבות אחרות

לכן הפכתי את הסדר לעומת הכתוב בספרים -> RLT קודם, GRS אח"כ. לא אצלי !!. אני 13 שנים עם הורמונים נשיים, נראית אשה לכל דבר, חיה כאשה בבית, צועדת במרץ כאשה ברחוב מדי ערב (דיאטה), מבלה כאשה עולצת בארץ ובחו"ל, ועדיין .......עובדת כ"גבר" (במעט פריטי הלבוש הגברי שטרם סולקו מביתי). מצוקה מצוקתית - אבל נסבלת. אנשים ברחוב פונים אלי כאל אשה בלא קשר לביגוד שעלי. אנשים אחרים מסובבים את הראש. חרדיות בירושלים כמעט נקעו את צוארן בסיבוב חד :) אבל זה הכל נסבל. מזכירתי והרופא בעבודה כבר יודעים הכל. גם ילדי. גם חברים ומשפחה. אחרים בקרוב. ועדיין עובדת במיגדר הרשום בתעודות. התכנון שלי: לעבור GRS ו- FFS, לשנות רישום, ורק אז לחיות כאשה FULL-TIME. מעניין שלא המצאתי זאת - ד"ר קים מהקליניקה בתאינד שאלה אותי אם אחרי הניתוח אמשיך לעבוד כגבר או כאשה - כבר היו דברים מעולם. בקיצור - לא תמיד נוכל לפעול על פי הספרים הכתובים של אתמול. לא-פעם נצטרך בגופנו וחיינו לכתוב את הספרים של מחר. כל אחת בתחום התמחותה. ומדעי המיגדר הם תחום התמחות חיוני לכל אחת ואחת, הלא כן ? והכי חשוב - לעשות הכל עם מישהו/ אהוב/ה לצידנו !!!!! חיבוקים יערה

FreakOnALeash

New member
ממש נדהמתי

ואח"כ בדיעבד הבנתי שזה כתוב כשיר.
את מוכשרת וחבל שתהיי עצובה, למרות שבאת העניינים האלה לא קלים.

barak001

New member
באסה

ואפשר להוסיף עוד המון דברים אחרים לרשימה...עדיף כנראה להתרכז גם בדברים חיוביים ולא רק באינסוף הבעיות של המגדר.

למעלה