מופאט פישל. (
ל607+Last Night)

limors2

Active member
מופאט פישל. (
ל607+Last Night)

צפיתי עכשיו בLAST NIGHT (פרק מתוך סדרת הפרקים הקצרים שיצאו עם הדיוידי של העונה השישית) ועליתי על טעות מבאסת במקצת. נכון ב607, איי גוד מאן גוז טו וור, רורי הולך לנסות לגייס את ריבר ורואה אותה מפזזת לה באושר בחזרה לתא הכלא שלה? היא אומרת לו שהיא בדיוק הייתה עם הדוקטור והוא לקח אותה לראות מפלים קפואים או משהו כזה כדי לחגוג את יום ההולדת שלה. רורי אומר שגם הוא בא מהדוקטור. ריבר אומרת "כן אבל בנקודה אחרת בזמן". רורי אומר "אלא אם יש 2 ממנו" וריבר מחייכת חיוך זדוני ואומרת "הו, זה יום הולדת אחר לגמרי..." עכשיו, בLAST NIGHT, הפרק עם 3 הריבריות שמסתובבות בטארדיס באותו זמן, ריבר השלישית נכנסת בשמלה הירוקה וקצת אחריה הדוקטור נכנס בחליפה ואומר שהיא טעתה בטארדיס וזו אחת מזמן אחר. היא מסתכלת על 2 הדוקטורים ואומרת "יש 2 מכם! The mind races..." אחרי זה היא אומרת שהדוקטור בדיוק לוקח אותה לראות את המגדלים המזמרים לכבוד יום ההולדת שלה. כשהיא יוצאת הדוקטור של הטארדיס שואל את האחד בחליפה אם זה לא המקום שאליו הוא לקח אותה בפעם האחרונה, לפני הספריה. הוא אומר שכן. אז הא! אם ביום הולדת האחרון של ריבר עם הדוקטור בסדר הכרונולוגי שלה (כשזו הפגישה האחרונה לפני הספריה) היא עוד לא בילתה יום הולדת בחגיגה דוקטורית כפולה, על מה בדיוק היא דיברה ב607 כשהיא פגשה את רורי? אז מופאט, פישלת. וזה עוד צולם אחרי. תתבייש, מחבל ככה בסיפור של ריבר
[והרשיתי לעצמי לפתוח הודעה חדשה כי.... אפשר להפוך את זה לשרשור פישולים?]

symptoms

New member
כנ"ל

אני מסרבת להאמין שהוא פישל (טוב, אני מסרבת להאמין שהוא פישל עם הסיפור של ריבר). סתם נו, עכשיו ברצינות, הרי הייתה שם גם הריבר השנייה, היא גם ראתה את שני הדוקטורים, אולי היא זכרה את זה מאז וזה היה סתם wishful thinking מצידה ומעולם לא הייתה יומולדת עם שני דוקטורים. או שהוא לקח אותה למגדלים המזמרים, אבל זו הייתה פעם אחרת (כי אחרת נאלץ להגיד לריבר שלום כשמאט הולך, וזה לא מוצא חן בעיני) נ.ב - שלוש ריבר... רעות

timetraveler900

New member
Last Night & 607

טעית בריבר
בדיוק כשהדוקטור השני יוצא, הריבר הראשונה יוצאת מהחדר הלבשה כשהיא עדיין לא לבושה ואומרת "There's two of you... The mind races!" אז היא כן הספיקה כי זה היה אפילו לפני שהיא התחילה לכתוב ביומן.

מוגלי7

New member
לא נראה לי שזה פישול

קודם כל - היא לא אמרה בLAST NIGHT שהוא לוקח אותה למגדלים לכבוד יום ההולדת שלה. היא אמרה שהוא לוקח אותה למגדלים כי הוא כבר מלא זמן הבטיח לה. דבר שני, כשהיא אמרה ב'איש טוב יוצא למלחמה' ש"זה יום הולדת אחר לגמרי", נראה לי שהיא התבדחה ולא התכוונה ליום הולדת ספציפי שהיא באמת חגגה.

ailag

New member
בלי קשר (+
קטן)

ב607 מה שהוא לקח אותה זה ל frost fair האחרון. לפני כמה מאות שנים (שם זה במאה ה-19) היו כמה שנים שהחורף היה כ"כ קר שנהר התמזה קפא ברמה שהיה אפשר ללכת עליו. אז עשו עליו ירידים..

limors2

Active member
תגובה כוללת.

לא טעיתי בריבר, היו שם 2 שאמרו את ה"יש 2 מכם". גם ריבר הצעירה וגם האחת שכבר לבשה את השמלה הירוקה, ההיא שהדוקטור המבוגר יותר נכנס לטארדיס אחריה. ולפי התגובה שלו ושל הדוקטור הצעיר זה נראה שהם כן דיברו על הנסיעה האחרונה הזו לפני הספריה, שניהם היו די עגומים. וכשהיא אמרה "זה יום הולדת אחר לגמרי", לא יודעת. אולי היא התכוונה לזה בצחוק אבל זה היה נראה כמו אמירה ריברית טיפוסית מלאה ברמיזות על העבר הסוער שלהם. ו3 ריבר.... אכן

למעלה