מופיעים ביום שישי. מחכים ומתוחים.

אני עדיין נמסה...

גם אני שלולית
|

לא יודע לגבי ההצגה עצמה אבל בטוח שלגבי איך שהם נראים אז אין להם שום סיבה להיות מתוחים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הם מקסימים ואהבתיהם מאוד

שיהיה בהצלחה בהצגת החודש החדשה: "הצרצר והנמלה"

liorashap

New member
ביום ששי הזה. ב17:00

בבית הכנסת הרפורמי בטבעון. כיכר קומפיין. רחוב יצחק רבין. מוזמנים...מכינים גם חלות!!!!

liorashap

New member
זהו..שאין

זהו שאין אצלי הפעם הבאה בדרך כלל כי עדיין לא מצאתי נישה להיכנס בה. אני יוצרת הצגות לפעם אחת...

לא מכירה את טכניקת השיווק העצמי ולכן - ביום שישי יציגו הצרצר והנמלה שלי באופן חד פעמי...

ליאורה למה ככה
ככה
לחשוב חיובי זהו

כל הסוד.

היום הגעתי להצגה בכפר הרואה -עמק חפר והתאסתי ששכחתי את המצלמה במטבח...מזמינת ההצגה לא הפסיקה לצלם במשך כללל הסיפור....אז בקשתי שתשלח אליי במייל .... [כמובן שאעלה] ולמה אני מספרת לך ? אימא שבאה לקחת את ביתה התלהבה מאוד ממני ומהתפאורה והבובות .....ביקשה כרטיס ואני עונה לה: אינני חוגגת ימי הולדת... [למה שלילי] ומה היא ענתה ??? אני רכזת סל תרבות של מושב.......ואשמח לשלב אותך אצלנו.....נחנקתי ממבוכה ונתתי לה כרטיס עם הפנייה לאתר.

יקירתי אל תגידי לא יהיו יותר הצגות! תחשבי חיובי , מי יודע את מי תפגשי בשישי?????

אם כבר מדברים על שיווק סדרי את חתימתך למטה. אי אפשר להכנס אלייך לאתר דרך החתימה....ועוד טיפים במפגש.

ב ה צ ל ח ה ! דרך אגב את מוזמנת אליי לטיפים נוספים אחד על אחד.....דבי

שיווק

זאת עבודה קשה ושונה מאד מבובנאות. אבל אם רוצים להציג, אין ברירה אלא גם לשווק. אם אני לא טועה, היתה פה פעם בפורום סדנת שיווק של אבישג.(אני לא יודעת איך מוצאים אותה, מישהו יכול לגלות לליאורה?)
כשנפגש בפעם הבאה, אשמח לספר לך מה אני עושה כדי לשווק.
ותקשיבי למה שדבי האלופה אומרת. אין להרים ידיים, ואני חושבת שחבל מאד לעבוד כל כך הרבה בשביל משהו חד פעמי, לא?,

הכי חשוב להפשיל שרוולים ולא להתבייש

וללכת לכל מקום עם הכרטיס שלך....כמו שדבי אמרה אף פעם את לא יודעת את מי תפגשי....
בהצלחה. חשבתי לבוא ביום שישי אבל לצערי כנראה לא אוכל, מחר אהיה יותר חכמה....

סדנת השיווק של אבישג

חלק א
חלק ב
ולידיעת ליאורה וכולם - את סדנת הזו וסדנאות נוספות להכנת בובות שהעלו בעבר חברי\ות הפורום, ניתן למצוא בכלים ומידע (המופיע בראש עמוד הפורום) תחת הקטגוריה:
הודעות נבחרות ולנוחותכם ניתן לצפות בהן באופן קבוע!

ליאורה יקרה

אני זוכר שבעבר היתה בנינו התכתבות בנושא השיווק והקושי שלך לעסוק בו ושכתבתי לך הודעה בפורום עם הצעות בנושא...
אנסה למצוא אותה בהמשך ואם אצליח אעלה אותה שוב מתוך תקווה שההודעות שכתבו לך בשרשור הזה בצירוף הסדנה של אבישג וההודעה שלי מפעם,
יתנו לך כוח וידרבנו אותך לשווק את ההצגות שלך!!!
כ"כ חבל שכל המאמץ והיופי של הבובות שלך - יהיו רק לפעם אחת בלבד

אני מזכיר לכם במפגש הפורום הקרוב שלנו נעסוק בשיווק דרך סדנה מיוחדת ומעניינת במיוחד שדבי כבר הכינה מראש...

דודי, מתי המפגש???

כבר יש תאריך?

אולי פיספסתי אותו מריבוי ההודעות נחדשות והשירשורים הארוכים? ( כן ירבו..)

liorashap

New member
מישהו בשמים קורא סמוי בפורום הזה...

לא יודעת איך זה - אבל מישהו סמוי איפשהו קרא את רצוני להרחיב פעילות והנה קיבלתי אתמול הזמנה לקיים עוד קבלת שבת לילדים, פעם בחודש בקהילה רפורמית אחרת באיזור...מתאים לי מאוד. ותודה לשולחי האנרגיות הטובות.

אין דבר העומד בפני הרצון,החלום והשאיפה

אני לא יודע אם בשמים או על האדמה

אבל אני מאמין שהשיתוף והרצון שלך בשילוב התגובות שהכילו הצעות,רעיונות ובעיקר עידוד ופרגון, שלחו משהו לעולם.
תוכלי לברר,איך זה באמת קרה בכך שתשאלי את מי שיצר איתך קשר, איך באמת הוא הגיע אליך...
אגב,שיטה שאני ממליץ לכולכם!!!
תמיד תשאלו איך הלקוח הגיע אליכם!
כך תדעו גם איזה אמצעי פרסום הכי מועיל לכם.
כך או כך, אני כ"כ שמח ומאושר שמעגל הלקוחות להצגות שלך נפתח ואני מאחל לך שהוא יגדל ויתרחב עוד ועוד

מקווה שזה גם יפתה ויגרור אותך לשווק את ההצגות ואת עצמך

מקסים

הם מקסימים..רק מלראות אותם אפשר להתאהב ..מה יקרה כשגם נשמע מה יש לחבר'ה האלה לומר...
בהצלחה רבה

למעלה