" מופיעים " לוח הצגות חודש אפריל 09

" מופיעים " לוח הצגות חודש אפריל 09 ../images/Emo162.gif

הנה מגיח לאוויר העולם הלוח השני בסדרת לוחות " מופיעים " של פורום תיאטרון בובות
על מנת להקל עליכם בחיפושים מחולק הלוח ל 2 קבצים ובקובץ הראשון שלפניכם: לוח הצגות חודש אפריל - לפני ואחרי החג !!! תהנו

" מופיעים " לוח הצגות חג פסח ../images/Emo155.gif

בקובץ השני אספתי וריכזתי עבורכם הצגות, פסטיבלים ואירועים שיתקיימו במהלך חג הפסח ( כולל מימונה, גשרים וכ'ו ) לא תאמינו אבל בקובץ זה תוכלו למצוא גם הצגות ואירועים שהכניסה אליהם חופשית וללא כל תשלום וגם כאלה שהכניסה אליהם כרוכה בתשלום צנוע ומתקבל על הדעת. חג שמח כשר ( למי שרוצה ) ומהנה עוד יותר עם לוח " מופיעים " מיוחד לחופשת הפסח

כל הכבוד!../images/Emo24.gif../images/Emo106.gif

איזו השקעה! וחג שמח ועסוק- למופיעים ולאלה שמתזזים בין האירועים!
( אני הראשונה שקמה פה בפורום?)

דודי אתה פשוט משהו !!

כל הכבוד !! ורק שאלה קטנה- דווקא שעת סיפור שענין אותי לראות, "כלבלב עם כתם על הגב" - לא מצויין היכן זה ... ושוב

יגעת - מצאת...למרות שהתשובה בלוח

הפרטים על שעת הסיפור מופיעים בעמודה שכולה מיועדת להצגות שיועלו בתיאטרון הקרון במהלך החג כל ההצגות המופיעות מתחת ללוגו ומסתיימות עם הפרטים על מחירי הכרטיס וטל' מתקיימות ( כפי שגם מצויין בראש הדף לפני הלוגו שלהם - נשבע, תיסתכלי ) מתקיימות באולם הבית בי"ם. אם הצגה \ אירוע של ת' הקרון מתקיים במקום אחר בארץ זה מצויין מתחת לפרטי ההצגה! עדיין לא אמרת לי אם לדיון המחירים ששאלתי אם אליו התכוונת או למשהו אחר... שבוע נפלא

helene4

New member
פסטיבל אביב בתיאטרון הפארק

פסטיבל אביב בתיאטרון הפארק , פארק גני יהושע שבוע של פעילות כיף והצגות בלב הפארק הירוק במחיר שווה לכל נפש מ 09:00 בוקר של כיף, ב 11:00 הצגה, בצהרים: שיט באגם תיאטרון הפארק ממשיך את מסורת פסטיבל ההצגות בחגים ומרחיב את הפסטיבל לפעילות של חצי יום למשפחות עם פעוטות וילדים קטנים (2-8) במתחם : מידי בוקר בין ה 9-15 באפריל ניתן יהיה להגיע כבר בתשע בבוקר למתחם ל: "בוקר של כיף" – פעילות ג'ימבורי, מתנפחים, מוסיקה, פינת יצירה, טאבון ופינת קפה להורים. ב 11:00 אפשר יהיה להיכנס להצגה- או להמשיך בפעילות הכיף. "שמתי לב שילדים והורים שמגיעים להצגות נהנים להשתעשע בג'ימבורי ובמתנפח לפני ההצגה והחלטתי ללכת עם זה הלאה", מספר המפיק הצעיר איתי ברלינר, בעצמו אב לשתי בנות שקמות מוקדם בשבתות וחגים "מעבר לתיאטרון, אנחנו רוצים להעניק להורים יום ארוך של פעילות", אומר ברלינר. "אנחנו נמצאים בסמוך לפינת החי, ויש לנו גם מבצע של הצגה ושיט במחיר אטרקטיבי." בפסטיבל תשתתפנה הצגות התיאטרון: אצבעונית, תעלומה בערוגת הגזר ועכבר העיר, עכבר הכפר. אפשר לבוא כמה פעמים להצגות שונות ולהינות מבילוי משפחתי ותרבותי של חצי יום במחיר לכל נפש. "בוקר של כיף" במסגרת הפסטיבל: 20 ₪ לילד. כרטיס להצגה בתוספת השתתפות חינם ב"בוקר של כיף" – 40 ₪. לילד ולמבוגר "בוקר של כיף", הצגה ושיט באגם. – 45 ₪. הזמנות מראש בטל. 03-7448044 9.4.09 , 13.4.09 אצבעונית הצגה מוזיקלית על הרפתקאותיה של ילדה קטנה , קטנה מאוד...מאוד מאוד, כל כך קטנה שאימא שלה החליטה לקרוא לה – אצבעונית. הצגה מוזיקאלית יפייפייה בהשתתפות- שרון בורשטיין,ארז טובול ,יפתח קמינר. בימוי-מיקי יוסף. תלבושות-אלה קולסניק. מוזיקה-אפי שושני. 11.04.09 (שבת) , 15.4.09 תעלומה בערוגת הגזר מהומה רבה בגינת הירק של מולי החקלאי. הגזרים היפים, שאותם הוא מגדל באהבה רבה, נעלמים מדי בוקר באופן מסתורי. האם יתפוס מולי החקלאי את הגנב חובב הגזרים? ומי יעזור לו במשימה? הצגה מוזיקלית מקורית לילדים עם אהבה גדולה לאדמה ולטבע. שחקנים - לילך שחר, בוריס שיף, ארז טובול/דור כהן. ניהול מוזיקאלי - בועז תמיר, עבודים - רפאל סופר, תפאורה - ג'ק רובינזון, תלבושות - דני בר שי 12.4.09 , 14.4.09 עכבר העיר, עכבר הכפר היכן עדיף לחיות? בעיר או בכפר? זהו סיפור על שני בני דודים, רון העכברון ורמי העכבר. אחד חי בכלוב של זהב והשני עני ודל אך חופשי ומאושר. הצגה מצחיקה ומרגשת שלוקחת את הילדים(וגם את ההורים...) למסע מרתק של שני עכברים והמון חברים שונים ומשונים. מסע בסופו הם בוחרים... ומה יבחרו העכברים?במה תבחרו אתם הילדים? בכפר או בעיר? מחזה ובימוי - מיכאל יוסף., משתתפים - יפתח קמינר, לילך שחר, דוריאל יצחק תפאורה - אבי פחימה, תלבושות - אלה קולסניק, מוסיקה - אפי שושני אוהבים אירועי תרבות איכותיים לילדים ולהורים הרשמו לניוזלטר אוצר תרבות http://www.otzartarbut.com/newsletter.php

helene4

New member
פסטיבל אביב בתיאטרון הפארק

פסטיבל אביב בתיאטרון הפארק , פארק גני יהושע שבוע של פעילות כיף והצגות בלב הפארק הירוק במחיר שווה לכל נפש מ 09:00 בוקר של כיף, ב 11:00 הצגה, בצהרים: שיט באגם תיאטרון הפארק ממשיך את מסורת פסטיבל ההצגות בחגים ומרחיב את הפסטיבל לפעילות של חצי יום למשפחות עם פעוטות וילדים קטנים (2-8) במתחם : מידי בוקר בין ה 9-15 באפריל ניתן יהיה להגיע כבר בתשע בבוקר למתחם ל: "בוקר של כיף" – פעילות ג'ימבורי, מתנפחים, מוסיקה, פינת יצירה, טאבון ופינת קפה להורים. ב 11:00 אפשר יהיה להיכנס להצגה- או להמשיך בפעילות הכיף. "שמתי לב שילדים והורים שמגיעים להצגות נהנים להשתעשע בג'ימבורי ובמתנפח לפני ההצגה והחלטתי ללכת עם זה הלאה", מספר המפיק הצעיר איתי ברלינר, בעצמו אב לשתי בנות שקמות מוקדם בשבתות וחגים "מעבר לתיאטרון, אנחנו רוצים להעניק להורים יום ארוך של פעילות", אומר ברלינר. "אנחנו נמצאים בסמוך לפינת החי, ויש לנו גם מבצע של הצגה ושיט במחיר אטרקטיבי." בפסטיבל תשתתפנה הצגות התיאטרון: אצבעונית, תעלומה בערוגת הגזר ועכבר העיר, עכבר הכפר. אפשר לבוא כמה פעמים להצגות שונות ולהינות מבילוי משפחתי ותרבותי של חצי יום במחיר לכל נפש. "בוקר של כיף" במסגרת הפסטיבל: 20 ₪ לילד. כרטיס להצגה בתוספת השתתפות חינם ב"בוקר של כיף" – 40 ₪. לילד ולמבוגר "בוקר של כיף", הצגה ושיט באגם. – 45 ₪. הזמנות מראש בטל. 03-7448044 9.4.09 , 13.4.09 אצבעונית הצגה מוזיקלית על הרפתקאותיה של ילדה קטנה , קטנה מאוד...מאוד מאוד, כל כך קטנה שאימא שלה החליטה לקרוא לה – אצבעונית. הצגה מוזיקאלית יפייפייה בהשתתפות- שרון בורשטיין,ארז טובול ,יפתח קמינר. בימוי-מיקי יוסף. תלבושות-אלה קולסניק. מוזיקה-אפי שושני. 11.04.09 (שבת) , 15.4.09 תעלומה בערוגת הגזר מהומה רבה בגינת הירק של מולי החקלאי. הגזרים היפים, שאותם הוא מגדל באהבה רבה, נעלמים מדי בוקר באופן מסתורי. האם יתפוס מולי החקלאי את הגנב חובב הגזרים? ומי יעזור לו במשימה? הצגה מוזיקלית מקורית לילדים עם אהבה גדולה לאדמה ולטבע. שחקנים - לילך שחר, בוריס שיף, ארז טובול/דור כהן. ניהול מוזיקאלי - בועז תמיר, עבודים - רפאל סופר, תפאורה - ג'ק רובינזון, תלבושות - דני בר שי 12.4.09 , 14.4.09 עכבר העיר, עכבר הכפר היכן עדיף לחיות? בעיר או בכפר? זהו סיפור על שני בני דודים, רון העכברון ורמי העכבר. אחד חי בכלוב של זהב והשני עני ודל אך חופשי ומאושר. הצגה מצחיקה ומרגשת שלוקחת את הילדים(וגם את ההורים...) למסע מרתק של שני עכברים והמון חברים שונים ומשונים. מסע בסופו הם בוחרים... ומה יבחרו העכברים?במה תבחרו אתם הילדים? בכפר או בעיר? מחזה ובימוי - מיכאל יוסף., משתתפים - יפתח קמינר, לילך שחר, דוריאל יצחק תפאורה - אבי פחימה, תלבושות - אלה קולסניק, מוסיקה - אפי שושני אוהבים אירועי תרבות איכותיים לילדים ולהורים הרשמו לניוזלטר אוצר תרבות http://www.otzartarbut.com/newsletter.php

איזה כיף!!! מצאתי כמה הצגות שאני רוצה לראות

לצערי הרב, ברשימה של חודש מרץ כמעט ולא מצאתי הצגות שמתאימות לגיל של הבן שלי, אבל שמחתי להכיר את התחום (קצת
). בכל מקרה, אחרי שדודי כיוון אותי כיצד לחפש הצגות רלוונטיות, אז מצאתי כמה מקומות באיזור מגוריי וגם אני לקחתי את המתוק שלי, בן שנה וחצי, לשתי הצגות האחת היתה תיאטרון סיפור (לא אהבתי כי השחקן כל ההצגה צעק וצווח, הילדים נהנו אבל אני חשבתי שבשביל להצחיק ולעניין לא צריך לצווח ולדבר בשפה פשוטה ונמוכה מידי) והשניה תיאטרון בובות (היה מקסים!! תיאטרון חוויה, אם אני לא טועה, שירים נחמדים, סיפור חמוד, שפה הולמת ומאוד התאים לגיל של הבן שלי). לשמחתי, למרות שההצגות היו לגילאים גדולים יותר הוא היה ממש מרותק, הגיב יפה (ובהתלהבות) לדמויות, לא הפריע בכלל (!) ואני נהניתי לראות שהוא נהנה. אני כבר ממש מחכה ללכת להצגות הבאות. דודי, תודה רבה רבה על הטרחה וההשקעה!!

אגב, אני חושבת ששני הקבצים אותו הדבר, לא?!

כלומר, שניהם של הצגות במהלך חול המועד.

ווואווו תודה וכל הכבוד ליבי ../images/Emo24.gif

כ"כ שמח ששמת לב והערת לי ואותי
אם תשימי לב לשעות בהן העלתי את ההודעות לאחר יום עבודה שלם על איסוף החומר שהתקבל , על איסוף חומר נוסף ועל הדפסת ועיצוב הלוחות ( בין עוד כמה דברים... ) אולי תצליחי להבין למה זה קרה...( לא שזה תירוץ!!! )
והגרוע מכל שהעלתי בפורומים שונים להורים וילדים קישור ללוחות...איזה פאדיחה לכן גם השארתי את ההודעה המקורית שהקישור היה אליה ורק הסרתי ממנה את הקובץ השגוי בתקווה שימצאו את הקובץ בהודעה הנוספת שבשירשור.... המון המון תודה לך על העירנות ( איך זה שאחרים לא שמו לב??? נו נו נו ) ולמי שלא זוכר אזכיר שהרעיון ללוח מופיעים עלה בעקבות בקשתה של ליבי שטענה ובצדק
שלא ניתן למצוא מקום שירכז את הצגות ואירועי תיאטרון הבובות ברחבי הארץ ושממש לא הגיוני שפורום שעוסק בנושא לא ימצא מענה לעניין. להודעתך הראשונה אגיב בהמשך שמח מאוווד לשמוע ממך שוב ( קצת נעלמת אחרי הפעם ההיא)

שמתי לב אבל....../images/Emo23.gif

מכיוון, ששמתי לב גם לשעות שבהן אתה מתפקד ( ואני מתהפכת במיטתי מחלום למישנהו...) העדפתי להתעלם!

"מופיעים" לוח הצגות אפריל 09 ../images/Emo162.gif

הנה מגיח לאוויר העולם הלוח השני בסדרת לוחות " מופיעים " של פורום תיאטרון בובות על מנת להקל עליכם בחיפושים מחולק הלוח ל 2 קבצים ובקובץ הראשון שלפניכם: לוח הצגות חודש אפריל - לפני ואחרי החג !!! תהנו
* עכשיו זה הקובץ הנכון ותודה לליבי רון על תשומת הלב!!!

למעלה