מופנה ל:x slider או יובל המגניב

99kills

New member
מופנה ל:x slider או יובל המגניב

שלום שלום שלום! חברה שלייייייייי-אחד שמח שמצאתי תאתר הזה אני הכי אוהב טרנאס ומוזיקה כזו שאתם מעלים פה ותמיד הייתי מוריד לפי ניחוש-עכשיו כל שם של שיר הוא ליגה- הקיצר: לא יודע אם קוראים לזה טרנס האוד דאנס או לא חשוב... העיקר שזה יהיה סגנון עופר ניסים, או הטרנאס הזה I'm lost- וזהו זה הגבולות... עכשיו הבקשה שלי היא שתשלחו לי שמות של טרנסים יפים בסגנון הזה(את השמות של השירים שאתם הכי אוהבים-כמו שאני חורש על השיר I'm lost אז שירים שאתם חורשים עליהם)... את עופר ניסים יש לי כל הטראנסים כל הגרסאות וכו' -אם יש לך לכם גרסאה מיוחדת ויפה באמת של טראנס של עופרע תשלחו תשם המדויק אני אכתוב באימיול -אם יש לך שיר בסגנ ון של I'm lost- knob תשלחו דחוףףף כי השירים שלי נהיו די ישנים...חוץ מ im lost השאר לא מעניין מחכה לתוגבה- ותודה רבה רבה

X Slider

New member
משו ככה על קצה המזלג

late night alumni - empty streets Velvet - Don't Stop Moving Sunblock Ft Robin Beck - First Time Shapeshifters - Incredible Miss Sin - Ladys Light Liz Mcclarnon - Woman In Love (Tomer G. Remix) Joey Negro - Make A Move On Me \Infernal - From paris to berlin \Inez - Stronger(Weekend Wonderz Edit) IIO - Kiss You (DJ Fernando mix) Deep Dish feat Stevie Nicks-Dreams Dannii_Minogue_-_So_Under_Pressure B.E.D. - Lay Me Down (6AM Club Mix) Aurora Feat. Lizzy Pattinson - Summer Son (Radio Edit)
- חדש ומומלץ Nadia Ali ft. Armin van Buuren - Who Is Watching - מדהים! תוריד רמיקסים של זה גם 4 Sure - Keep On Moving (Trance Dream Remix) וגבר, סתכל פה בטופ 10 שלנו, תכיר את השירים, תצביע - יהיה טוב!

למעלה