מופעים נוספים לחבר'ה

ט י נ ה

New member
מופעים נוספים לחבר'ה

הי לכולם איזה בריזה איזה לילה איזה שקט ...... עוד יומיים ארד לי לערד וחשבתי לי להוסיף לכם כמה מופעים שנוספו בלוח 29 יולי הבית הגדול בבית ינאי אחלה של אחלה של מקום מיקי אסא המדליק וגו'אנה יחד איתי ......... 31 ליולי ברכת חורשים בין פת לשוהם -מיקי אסא ,שגית שיר ,ג'וי וצארלי 01 אוגוסט רמות השבים שוויץ של כפר סבא מיקי אסא ג'ואנה ושגית 07 לאוגוסט פאב חדש באילת סקובאר סי + צארלי 08 אוגוסט חמי יואב מסיבת ריקודים עם סי 12 אוגוסט ליל טו באב בקיבוץ סעד מיקי ג'ואנה ושגית 13 אוגוסט טו באב חיפה קריות מועדון הווינגס 14 עכו מעון עתידות לאוכלוסיה בעלת צרכים מיוחדים 14 לילה מאוחר פאב של חברת חשמל חיפה 15 מועדון בקיבוץ אפק מסיבת ריקודים 21 אוגוסט תל אביב מסיבת עברית עם שירה בציבור עוד לא נבחר מקום 24 אוגוסט נתיבות מיקי ג'ואנה שגית 26 אוגוסט מעון טללים דימונה צהריים מסיבת קיץ לדיירי הבית בעלי צרכים מיוחדים 28 ערב חשווווווווווווווב גוזי וסי + להקה גדולה סיום קיץ הרצליה !! 29 אילת תימנידע ג'וזי ,סי ,אושיק לוי ,רוחמה רז,רמי הראל ועוד חברים מופע זריחה ..... 30 בית אחוזת ראשונים ועוד ידינו נטויה ............ אבל הכי חשוב איפה תהיו ב 25 יולי ? פסטיבל הבלוז בגבעתיים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ט י נ ה

New member
אהבה עבודה וחדר קטן

הי לך איש ,קודם כל סחטן על העידכון במומה על רגעי סי נראה לי שזו עבודה שלך וכל הכבוד . למה לדעתך אין להם שם אייקון של התקליט השני ? ושל הראשון ? כל כך לא בעיה לסרוק ? אולי יש לך יד גם בזה ונוכל לשפר שם את הענין ? בכל אופן לבי לוח המופעים אני זזה לי באמת המון ממקום למקום אבל שיהיה ברור דבר אחד ..... אין כמעט יום בו אני לא ישבת בשעת ערביים עם בני הקטן או בני הגדול אוכלים אבטיח בחצר ... יורדים לבריכה ....... צופים בסרטים . איך ? אתה שואל ? ובכן כבר אמרתי שאני בת מזל תאומים לא ? יש לי כפילה מקסימה אחת היא האמא והשניה על הבמה סתתתתתתתתתתתתתתם שלך בגעגוע סי

Shaked54

New member
לגבי כרטיסים ???

שלום אני חדש כאן עקב פגישתי עם סי נודע לי בכלל שיש פורום כזה לסי. יש לי שאלה לגבי המופע של 29.8.03 איפה אפשר לרכוש כרטיסים ??? אני חייב להיות שם !!!

actress

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gifספר על החוויות......

ולגבי המופע ב 29.8 שלח לי מסר לכתום ונדסקס אני אוהבת דגים
הידד למזל הזה

Shaked54

New member
../images/Emo35.gifתודה תודה אבל ...

מה זה מסר לכתום אני לא מבין ...? דרך אגב הדגים קצת

ט י נ ה

New member
הי שקד ברוך הבא איזה כיף שבאת

אז ככה חמוד ,המופע עם ג'וזי כץ יתקיים בהרצליה והוא פתוח לקהל הרחב. אין צורך בקנית כרטיסים אלא להגיע מוקדם על מנת לתפוס מקומות ממה שהבנתי זה על שפת הים על הדשא של גן גלסברג וזה מקום מדהים ביופיו בטיילת על יד הים מלא דוכנים וכו..... הולך להיות שמיייייייייח אז מחכה לך ... את השיר המיוחד שביקשת לא אוכל לבצע בערב הספיציפי הזה אבל יהיה מדהים. אגב את נהנה מהדיסק שקנית במודיעין ? ואיך היו התגובות אחרי המופע שלנו בעיר ? ספר חוויות מתה לדעת שלך סי

actress

New member
הוא רצה את התמניאדה שזה ב 29.8

אבל לפי מה שאת כותבת זה הההההההההמופע הכי הכי הכי הכי מומלץ והולך להיות חם ומגניב!!!!!!!!!

Shaked54

New member
אוקי...

הי סי אז ככה את הדיסקים שלך קניתי עוד הרבה הרבה לפני המופע במודיעין...איך שרגעי סי יצא לחנויות רכשתי אותו בשבוע הראשון ומאז האובססיה להשיג כל חומר מוסיקלי שלך לאחר מכן (שבוע אחרי) את תחלמי בגדול כי זה מה שאפשר להשיג..(אומנם יש לי את התקליט עובדים בכביש מאז שהוא יצא) ולגבי ההופעה במודיעין מי שהיה איתי נהנה מאוד וחשבתי שההופעה המדהימה שדיברת עליה תהיה באילת ...ב-29 לחודש.. נשיקות שקד

למעלה