מופעים ענקים של הקאמרית ת"א עם אוליב ואובלינס

RoieL

New member
מופעים ענקים של הקאמרית ת"א עם אוליב ואובלינס

The Wall עם החומה המתפרקת ב- The Trial! למי יש פרטים?

Pete Best

New member
רק קראתי בעיתון,

אבל בעז"ה אני אלך להופעה בהאנגר 11, מוצ"ש ה21 לחודש.. אני מקווה שזה יסתדר, כי כל שאר התאריכים תפוסים אצלי

שליחי הבלוז במחווה לפינק פלויד בחמדת ימים25.5

שליחי הבלוז, להקת הקאוורים מס. 1 בישראל ממשיכה במחווה הגדולה ללהקת "פינק פלויד" האגדית עם מיטב היצירות מהאלבומים: Dark Side Of The Moon ,Wish You Were Here ,Animals, The Wall ,The Division Bell ועוד. אל תחמיצו את מופע הקאוורים הגדול ביותר בארץ! חמדת ימים בצפון (מעל מושב אמירים), יום שישי 25.5.07 בשעה 22.00. מחיר כרטיס: 80 ש"ח (70 ש"ח למזמיני מקומות מראש). טל' להזמנות: 046989423.

Tomish

New member
ממליץ ...

אחת ההופעות הכי טובות שראיתי , חוץ מווטרס עצמו כמובן

BRI21

New member
אני יודע, רציתי ללכת לזה..

לא יצא לי, אבל רציתי ללכת לשליחי הבלוז- פינק פלויד

הופעות שליחי הבלוז 1-2.6.07

בארבי כ"ס (טל' 035188123), שישי 1.6.07, 22.00, 60 ש"ח: השליחים יצדיעו ל-3 אגדות הרוק הגדולות "לד זפלין", "סגול כהה" ו"קווין". בלו בר בצומת גני חוגה (טל' 046584208), שבת 2.6.07, 22.00, 60 ש"ח: השליחים יצדיעו ל-4 אגדות הרוק הגדולות "פינק פלויד", "לד זפלין", "סגול כהה" ו"קווין".

RoieL

New member
אפילו באתר של אובלינס אין הרבה פרטים,

ראיתי מודעה ב- 7 לילות.

Emily N

New member
אתה יודע מה

ביקשתי באבא שיברר לי היום בערב (חבר שלו מנגן בקאמרית) :)

Emily N

New member
בנתיים מצאתי

אתר של התזמורת www.ico.co.il 035188845 אבל מידע על אירוע הזה אין שם..

הזמנתי כבר כרטיסים

אבל אין לי מושג מי האובלינס האלה... למישהו יש פרטים/אתר? לא מצאתי בגוגל

Emily N

New member
ותוכלי

בבקשה לשתף אותנו מאיפה הזמנת ומתי תיהיה הופעה? תודה רבה!!

באתר של "לאן"

בצד שמאל כתוב "פינק פלויד - החומה" כנסי לזה ויש לך שם הזמנת כרטיסים ופרטים נוספים.. כדאי להזמין כרטיסים בקרוב לפני שיגמרו כי כמעט ולא נשאר מקומות טובים http://www.leaan.co.il/

diklonet

New member
ראיתי כבר הופעה של אובלינס והם מצויינים!!

בערב מחווה שהיה אז הם הופיעו יחד עם עוד כמה להקות שעשו קאברים לפינק הם היו הכי מוצלחים! (מממ והסולן שלהם כוסון על
) ובכל מקרה, פינק עם הקאמרית..... זה בטוח יהיה מענין! אין לי מושג איך הם הולכים לשלב את זה אבל אין מצב שאני מפספסת את זה!! (אה, ותהיה גם להקת ילדים בין היתר, חושבים שיטחנו אותם שם?
דוקא מתאים לי ספגטי אחרי ההופעה
)

yvcso

New member
האתר של אובלינס

www.oblins .co.il (אחת שמשתתפת בהופעות האלה)

"החומה", סדרת מופעים ביולי, הקאמרית ואובלינס

ראיתם את זה? יש פרסומים בעיתונים ועד כמה שהבנתי כבר מוכרים כרטיסים. בתור מי שראתה את אובלינס יותר מפעם אחת, אני חושבת שהבחירה של הקאמרית בהם היא בול.

EPRT

New member
אוי מגניב! מצטרפת לשאלה של כולם

איך הפרפרומרים? ההצגה אמורה להיות זהה לסרט?

למעלה