מופעי יום העצמאות 2010

מופעי יום העצמאות בכל רחבי הארץ

רמת גן - שכונת גפן - מושיק עפיה, כיכר הרמב"ם - עידן יניב, שיכון ותיקים - אתניקס תל אביב - פארק מנחם בגין - סאבלימינאל מארח את רובי לוי ושמעון בוסקילה יפו - פארק דוידוף - שימי תבורי קריית אונו - שלומי שבת ודור דניאל גבעתיים - מנור שבת (הבת של שלומי) חולון - אודי דויד ואבי סילוואני ירושלים - מדרחוב הילל - מושיק עפיה ואיציק שמלי מעלה אדומים - רון שובל, דורון מירן ויהודה סלאס יבנה - שלומי סרנגה הרצליה - אורן חן וסטלוס אור יהודה - שלומי סרנגה הוד השרון - אורן חן וסטלוס יהוד מנסון - שלומי שבת וסרנגה פתח תקווה - שלומי שבת וביום שלמחרת : משה פרץ, סרנגה ופבלו רוזנברג גבעת שמואל - עידן יניב נתניה - בועז שרעבי חיפה - פבלו רוזנברג טבריה - ראם כהן עכו - קובי פרץ בת ים - אביהו מדינה ראשל"צ - שרית חדד, שימי תבורי, רון שובל, דניאל בן חיים, אביבה אבידן, שמעון בוסקילה ומרגלית צנעני, רחובות - קובי אפללו, אתניקס לוד - איציק שמלי, סגיב כהן רמלה - ליאור נרקיס , עידן יניב ופיני חדד כפר סבא - מאיה בוסקילה וליאור פרחי רמת השרון - קובי אפללו ורובי לוי אריאל - זהבה בן עפולה - אביהו שבת ודור דניאל קריית מוצקין - אייל גולן וקובי פרץ קריית אתא - משה פרץ טירת הכרמל - משה פרץ קרית ביאליק - אייל גולן, משה פרץ וליאל קולט חדרה - איציק קלה באר שבע - דודו אהרון קרית גת - דודו אהרון עד כאן עידכונים איפה ובאיזה במה הם מופעים זה תצטרכו לברר במקום מגורייכם

מלך שלך

New member
שרשרו חברים מי מופיע בעיר שלכם ?

מסקרן מאוד מי מופיע אצלכם ככה נדע איזה עיר לארג'ית ואיזה גרזן חח.

דודו אהרון

ימשיך את הסיבוב שלו מבאר שבע וקרית גת לעיר שלי- בית שמש... יהיה אצלנו גם עברי לידר אצלנו ממש לא משקיעים ביום העצמאות, תמיד מביאים דפוקים כאלה, עכשיו השתפרו קצת לדודו אהרון...

סטאר 26

New member
ראשי ערים מושחתים לא חבל על הכסף ?

בשביל זה בחרתם בהם שישלמו לאייל גולן משה פרץ קובי פרץ שרית חדד ליאור נרקיס 100 אלף שקל ל 45 דקות לדעתי מדובר בהונאה ציבורית וגזל של התושבים,השתגעתם יש גבול,אני מציע שהממשלה תוציא חוק שיגביל את התקציב של החגיגות המטופשות האלה.

i c u 2

New member
אין יותר מדי ברירות

אתה מעדיף לשלם 50-100 שקל ושתהיה הופעה סגורה בהיכל כלשהוא? לדעתי בכלל הזמרים צריכים לתת הופעה ביום העצמאות בחינם.

בגבעתיים ר''ג יופיעו ....

בגבעתיים כיכר ווהלין ינחה רון שלום (הרון הרון מדידי הררי) גידי גוב מוניקה סקס מנור שבת. רמת גן-כיכר מרכזית כיכר אורדע,גידי גוב גלעד שגב עידן יניב הדג נחש. שכונת רמת עמידר ר''ג-יואב יצחק שכונת רמת השיקמה ר''ג-עופר לוי שכונת הגפן ר''ג-מושיק עפיה שכונת נחלת גנים ר''ג-איציק קלה מרכז קהילתי ויצו מיאמי ביץ ר''ג-מרגלית צנעני אביהו שבת עומר אדם.

לא להגזים בחינם,דעתי בעניין.

הזמרים לא צריכים להופיע בחינם כי אף אחד לא אוהב לעבוד בחינם אין חשק לעבוד בלי כסף ואני יכול להעיד על עצמי כדי ג'י חינם זה רק למען ניזקקים או חולים אבל להופיע על במה ענקית עירונית בה האזרחים משלמים מיסים ובינהן זה גם על בידור בערב עצמאות,צריכים להיות מחירים שפוים בהחלט,מי שלא יסכים להופיע במחיר שפוי אין בעיה שייתנו את הבמה לאומנים צעירים תושבי העיר,אם הייתה לי בת רקדנית או זמרת בלהקה עירונית הייתי מעדיף לראות אותה.

i c u 2

New member
להקות עירוניות לא מביא קהל

בת'כלס, אתה שומע הופעה של משה פרץ ואתה שומע שיש שני רחובות ליד הופעה של מישהו שכמעט אף אחד לא מכיר .. הסיכוי שיהיה לזמר הלא מוכר קהל גדול נמוך {כנראה שתהיה רק המשפחה המצומצמת וצוות האבטחה של האירוע}.

לא מביא קהל אפשר לחשוב.

שמוכרים כרטיסים והעירייה מרוויחה מזה,תאמין לי ש 70 אחוז מהתושבים לא יודעים בכלל מי מופיע על הבמות,אנשים יוצאים בשביל הכיף האווירה והזיקוקין גם ככה ב 12 הרחובות מתרוקנים,עדיף זמרים בינוניים ולא כוכבים שצריך לתת עשרות אלפים שבאים על חשבון משלמי המיסים,הקהל גם ככה ייצא מהבתים,אם כל העיריות יהיו מאוחדות ויציבו תקרת תקציב לאומנים אז האומנים יופיעו במחירים רגילים כמו שהם גובים לחתונה ביום רגיל ולא בגלל שזה עצמאות.

i c u 2

New member
לא מסכים

לא כולם יוצאים בכל מחיר, אם יש שירה בציבור מעפנה לאללה או הופעה של משה פרץ... סביר להניח שלא יצאו לשירה בציבור אלה למשה פרץ. תביא זמרים בינוניים לא בטוח שמישהו יצא.

יצאו גם ייצאו תאמין לי.

תשאל את האנשים יום לפני מי מופיע על הבמות תאמין לי ש60 או 70 אחוז לא יידעו,אפשר לעשות מופעים יפים ומכובדים עם אומנים שמתאימים לפלח האוכלוסייה של העיר,יניב כהן אופיר כהן ראם כהן עומר אדם דניאל בן חיים אלה אחלה זמרים ברבע מחיר מכל כוכב אחר שרוצה סכומים מטורפים,אפשר לעשות מסיבות נוער עם די ג'ייז הרקדות עם שירה בציבור ועוד..תאמין לי שאם העיריות לא יתפתו וישלמו מחירים ענקיים הזמרים יתקפלו וייקחו מחירים סבירים, מה שאני בא להגיד זה שאני מעדיף שייבנו מתנ''ס נוער בעלות של מיליון שקל מאשר להביא אומנים יקרים במשך שנים מאשר להגיד אין תקציב למתנ''ס נוער,את הכסף הזה שיפנו לדברים חשובים באמת,כמו שבסלקום אני מחכה 3 שעות בתור בגלל שיש רק 4 עובדים ואז אתה שואל למה יש כ''כ מעט עובדים אז אומרים זה מה יש, אבל לתת למנכ''ל סלקום משכורת של 10 מיליון אפשר? אז אפשר לשלם למנכ''ל משכורת אסטרונמית? אבל תקציב לעוד עובדים אין לתת ללקוחות לחכות שעות זה בסדר ?

אפשר לחשוב מה הם עושים עם הכסף שלנו

כולה אירוע אחד נורמלי בשנה אנחנו מבקשים.. מעבר לזה אין כלום, מידי פעם יש הופעה באמפיתאטרון בקיץ אבל חוץ מזה- הכל יבש. אז ערב אחד שישקיעו קצת בתושבים, לא יקרה כלום. והעיר עצמה יבשה כזאת אין בה כלום, לא קניון, לא תחנה מרכזית, 2-3 בתי קפה... אבל אחלה עיר

אז אולי הגיע הזמן שיעשו קניונים.

אם הופעה של 45 דקות של זמר בעלות של 100 אלף עושה אותך מאושרת אז חבל,את הכספים האלה שישקיעו בדברים חשובים כמו קניונים ויצירת מקומות בילוי ופנאי,כל זמר אפשר ללכת לראות בקיסריה נוקיה או היכל התרבות,אין הצדקה לשלם סכומים מטורפים שבאים על חשבון דברים חשובים לא פלא העיריות בגרעונות עצומים,שיורידו קצת במחירי ארנונה במקום.

i c u 2

New member
100 אלף שקל זה כלום

כל אפצ'י הכי קטן בבניה עולה 100 אלף שקל. רק לתכנן קניון יעלה 300-400 אלף שקל בלי שתונח אבן אחת איפה שהוא. עדיף שיביאו זמרים בכסף הזה מאשר שיחכו שה 100 אלף הזה יגדל בבנק.

אין קשר ידידי.

אתה לא יודע איך הדברים עובדים בעירייה אז אתה מעלה השערות, הקניונים לא ממומנים על ידי כספי העירייה אלא על ידי משקיעים כמו עזריאלי שיכון עובדים וכ'ו,האינטרס של העירייה הוא הכספים שיגיעו מהארנונות בכלל ושלטי הפרסום כך כולם יוצאים מורווחים מהעניין התושבים החברות והעירייה,אף זמר לא שווה 100 אלף שקל ל 40 דקות עם כל הכבוד,עדיף שלא יעשקו את התושבים בארנונות גבוהות של 800 שקל דו חודשי אלא יקחו חצי מזה אבל א יוציאו מיליון שקל על ערב של 4 שעות לכל היותר,מחירים שפוים אחי עם כל הכבוד אנחנו לא אמריקה עם כוכבי על כמו מדונה או אלטון ג'ון,למה שזמר ייקח פי 3 מיום רגיל ?

סטאר 26

New member
טוב מאוד לא צריך להשקיע הרבה כסף.

הזמרים האלה תופסים תחת מנצלים לקרוע אבל הם לא אשמים יש פראיירים שמוכנים לשלם אז למה לא,יש כ''כ הרבה דברים שאפשר לעשות עם הכסף הזה שנתרם לזמרים לתת למשפחות נזקקות וכו'.

הקטע שאצלנו

בחיים לא משקיעים יותר מידיי, וזה כבר מרגיז. את משה פרץ הביאו לפה לפני 3-4 שנים כשבקושי שמעו עליו, עכשיו הם בכלל לא יחשבו לכיוון שלו, כנ"ל שרית חדד שהגיעה לפה כשהיה לה את הדיסק סינדרלה ועד עכשיו היא לא באה לפה, אפילו לא להופעות סגורות. ככה זה אצלנו, לא משקיעים ותמיד משעמם ביום הזיכרון. גם יש לנו עכשיו עירייה חרדית אז זה שונה. ויהיה אצלנו גם שי גבסו באיזשהי שכונה, 5 שקל כניסה.

i c u 2

New member
קריית ים

אייל גולן ודוד דאור בהנחיית דן כנר. תודה ל shelly שעדכנה מהפייסבוק :}

למעלה