מופעי מחווה

skinner

New member
מופעי מחווה

בתור נער (חטוב ושריר :p) בן 18 שלא זכה לראות הופעה של אחת מלהקות הרוק ששינו את ההיסטוריה (ZEPPELIN, DEEP PURPLE, כמובן PINK FLOYD, DEREK AND THE DEMONES) אני מצטער עם יש טעיות כתיב. אני הולך היום בערב לעוד הופעת מחווה לפינק פליוד של שליחי הבלוז. מישהו היה כבר בהופעה מסוג זה? ומכון להמליץ לי עם כדי לבוא או לא? וחוץ מזה מה דעתכם על הופעות מחווה בכלל? היי שירשור ראשון שלי D:

One Echoe

New member
שלום../images/Emo13.gif

תלך להופעה אחת, תתנשא, ואז אל תלך יותר
אני אישית לא אהבתי את המחוות של שליחי הבלוז לפינק פלויד. אבל זה נחמד לאללה ללכת בפעם ראשונה.

skinner

New member
היי

כן אני כנראה ילך. אלבל השאלה האמיתית היא אם אנחנו צריכים לסגוד לעולם הקוורים הזה. ואם נצא אוהבי כוכב נולד אם נמשיך לסגוד. אני לא טוען שכל הקוורים לא טובים או משהו אבל אני מעריך הרבה יותר יוצרים מקוריים.

One Echoe

New member
אין מה לסגוד לקאוורים האמת...

ובטח שלא ללהקה כמו שליחי הבלוז שמאלתרים על השירים חופשי.

נימרודל

New member
אני לא יודעת מה הם עושים הערב...

אבל בעיקרון, הופעות המחווה נחמדות רק בפעם-פעמיים ראשונות. לא הרבה יותר מזה. אבל זו דרך מעולה לפגוש אנשים חביבים ואוהדי רוק. אז אתה יכול גם לשמוע מוסיקה שאתה אוהב (אפילו עם האילתורים), וגם להכיר אנשים. אבל ההופעות בצוותא למשל ממש מעצבות אותי כי אי אפשר לקום ולהסתובב וכו'...

skinner

New member
אז זהו

זה אמורה להיות הופעה בטבע או משהו כזה. בגלל זה זה מתחיל מוקדם. זה איפשהו באזור ירושלים. טוב ננצל כמה מההופעות עד שזה יעצבן P: בקשר לצוותא אני באמת לא יודע כי אף פעם לא הייתי שם. אבל אני כל הזמן שומע סיפורים (בעיקר מאבא) על הופעות של שלום חנוך משם

נימרודל

New member
אם זה בטבע אז אתה תהנה

כי אפשר לקום ולדבר עם אנשים וכו'. ולא רק לשבת ולבהות בהם. 0__0

idrz

New member
מחווה לפינק פלויד.

הרגע חזרתי מהופעת מחווה של שליחי הבלוז לפינק פלויד. הייתה הופעה מעולה, למרות שלדעתי היה חסר את Wish You Were Here אבל לא נורא, הם ניגנו הרבה שירים טובים שלהם ועשו את זה בצורה מצוינת ! נהנתי מאוד!

נימרודל

New member
אמרתי לך שתהנה...

אבל בעיקר כי זה בטבע והכל, לא כי יש משהו מיוחד יותר מדי בהופעות של שליחי הבלוז. שוב אני אציין- הסולן שלהם מעצבן אותי. חברה שלי מכנה אותו "גוש" היא צודקת.

idrz

New member
לא אני שאלתי אם ללכת

זה היה מישהו אחר. אבל בכל אופן, נהנתי מאוד.

skinner

New member
וואלה

גם אני הרגע חזרתי משם. הסולן באמת מעצבן וזה נראה שהוא שר את הכל מהר מידי. היו חסרים לטעמי עוד כמה שירים חו. מWISH U WERE HERE . כמו YOUNG LUST שזה שיר ענק או IF וכו לא נורא היה נחמד והכל וזה מה שחשוב.

skinner

New member
נכון היה נחמד שם

היה חסר לי משענת לגב כי הגאב הפריע בשלב כולשהו :p

למעלה