מופע במאי

מופע במאי

וואללה, לא הייתי כמה ימים, ועכשיו יש הרבה מה להשלים. בכל אופן, רציתי להציע לכם להצטרף להופעה ב- 27.5.06 שזה במקרה!!! יום ההולדת שלי, ובזכות הרעיון של דודי זו תהיה לי מתנת יום הולדת מעולה. אז מי שרוצה להצטרף לחגיגה - קדימה, תזמינו מקומות בשורה 5. חג שמח לכולם!

glitter8

New member
הלוואי...

ראיתי כל כך הרבה הופעות לאחרונה....התקציב צועק הצילו... (מבטיחה לפצות בחיבוק ו
קרמבו.)

handlessman

New member
אז היית מוותרת על עידן רייכל...

הוא עצמו שר יפה, אבל מה הקטע לשלם איזה 80% מהמחיר של הכרטיס בשביל לשמוע כמה כושים מקללים אותך באמהרית?

handlessman

New member
סתאאםם, צוחק...

פה ושם איזה אתיופי קטן זה מגוון וזה יפה, אבל יותר מדי זה כבר מוגזם... בפרויקט של עידן רייכל הוא עצמו בקושי שר... אני אוהב את האתיופי ששר בממעמקים... "נה-נו-נה-נה-אהה, -נו-נה-נה-אהה, קנצ'לה גודאה..." איזה חמוד...

glitter8

New member
אבל בהופעה הוא שר כמעט כל הזמן

והזמר שאתה מדבר עליו- ווגדרס אבי וואסה- הוא זמר מרכזי בהופעה, ותותח לא קטן בעצמו. יש בקרוב הופעה בהרצליה, מי שהולך שיעשה חיים!

handlessman

New member
לא יודע... חשבתי אולי יש הופעה אחרת

למרות שג'ון לנון נשמע טוב...

romens

New member
חח משהו מצחיק

אם תשימו לי בשיר מעמקים באזור האמצע\סוף תשימו לב שמי ששר ברקע (האתיופי) שר או אומר "נהגי מונית נהגי מונית" תשימו לב זה מאוד ברור

handlessman

New member
נכון! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!

LOL! LOL! LOL! שמעתי הרבה פעמים את הקטע הזה אבל לא חשבתי על זה בצורה כזאת...! הוא אומר משהו באתיופית שנשמע כמו "דהגה בונה..." אבל אם רוצים לשמוע אז שומעים... חתכתי מתוך השיר את הקטע הספציפי כדי שלא תצטרכו לחפש, אבל בגלל שאי אפשר לצרף פה קבצי אודיו אז מי שרוצה אני אשלח לו במסנג'ר.

למעלה