מופע האביב (בעיקר לצוות האתר)

מופע האביב (בעיקר לצוות האתר)

צוות האתר היקרים שלום. מספר שאלות בפי, הנוגעות לסקר החדש באתר התנועה. לסקר עצמו נכנסו רק חמש מועמדות, ואילו בהודעה ליד מפורטים שמות של הרבה יותר להקות ואמנים. רציתי לדעת למה רק חמש נכנסו לסקר, האם זה אומר שהן המועמדות הסופיות או שזה סתם שרירותי? ואם זה אכן שרירותי, אז איך אני בוחר במישהו שהוא לא מהחמש, נגיד מאור כהן? ובכלל, האם הסקר הסקר הזה הוא שיקבע מי יופיע בטיולי פסח, או שזה סתם בדיקה ראשונית של רוח הדברים בקרב השכבה הבוגרת? אשמח לקבל תשובות, ויום טוב, רועי.

bogz

New member
אולי הם בכלל לא מסתכלים בפורום

אני מתחיל לחשוב שהאנשים בחלונות הגבוהים של התנועה פשוט לא שמים על מה שהחניך הפשוט חושב

הם קוראים הכל

היה סמוך ובטוח, אנשים רבים מתנועת הבוגרים עוקבים אחר כל הודעה בפורום. וצוות האתר התנועתי, מי שלא יהיה, קורא הכל. אבל, וגם אני לא ממש מבין מה הולך פה, הצוות היקר עונה רק מתי שמתחשק לו לענות, וכנראה שהוא לא מרגיש מחויבות לענות לכל פנייה מפורשת אליו. בהעדר הסבר אחר אני נאלץ לכעוס, ולהרגיש שמזלזלים בי. צוות האתר, אל לך לשכוח מאיפה באת ומי הם חברי תנועת הנוער האמיתיים שאליהם נוגעות אותן החלטות שרירותיות. ותסלחו לי, אבל אני מפקפק בדמוקרטיה הניתנת כביכול לבחירת המופע, מצטער אבל הדברים לא מסתדרים לי.

מה?!? כבר התחילו את הסקר באתר?!?!

רק עכשיו חזרתי מהטיול הכנה, שבו נתנו לנו את רשימת כל האמנים האופציונליים, ואנחנו היינו צריכים לכתוב מה דעתנו.... הייתי בטוחה שזה יקח קצת זמן עד שזה יגיע לאתר. אני אישית שידלתי אנשים לסמן את מוניקה סקס ואת ערן צור. יש איכות בארץ. נתראה בטיולי פסח, אולי אני אהיה ראש חוליה שלכם... פיס אאוט.

אנחנו קוראים מפעם לפעם

ולא בהכרח בוחרים להגיב על כל דבר יש דברים שחשוב להתייחס אליהם ויש דברים שקצת פחות צוות האתר התנועתי אינו מגיב בשם התנועה כולה אלא רק בשמו של הצוות לגבי הסקר ועד כמה הוא משמעותי ועד כמה הוא משפיע אנחנו משאירים לכם להחליט לבד אין מה להתעצבן כל כך מהר... בשם צוות האתר התנועתי יורם (לשעבר קן ראשון מרכז)

למעלה