מופע הארנבות של ד"ר קספר

מופע הארנבות של ד"ר קספר

יש לי שאלה אליכם ואני מבקש שתענו בכנות כי זה באמת חשוב. לכל מי שחושב אחרת, באמת שלתשובה שתענו אין שום השפעה על ההבנה שלכם במוזיקה\התפיסה שלכם במוזיקה וכו' (מנסיון, שאלתי חבר'ה שאפשר לסמוך עליהם). זה קשור לאלבום השני של הקספרים, לדעתכם... (אגב, התשובות לא "הדרגתיות" כמו שאוהבים להגדיר את זה) א) מעבר לקשר המוזיקלי בין השירים כל שיר באלבום הזה עומד בפני עצמו והם לא עומדים כגוש אחד בכלל ב) יש קו עלילתי ברור באלבום, אבל משמעותו לא ברורה ג) זהו אלבום קונצפט לכל דבר, והקונצפט ברור לי (פרט נמק והסבר). ד) לא חשבתי בחיים שלי שיש איזשהו קשר (מבחינת הליריקה כמובן, אם כי גם הסגנון קשור קצת) בין השירים (מי שחשב על זה בעקבות השאלה, זו האופציה גם בשבילכם). אשמח לשמוע כמובן נימוקים ודעות.

אין לי תשובה ברורה

אתה מוזמן לשאול באתר הרשמי שלהם יענו לך תשובה ברורה. בעקרון ממה שהבנתי האלבום השני הוא מסע אחד ארוך של שילה (גיבורת האלבום) דרך אנשים שהיא פגשה והזיות שלה וכל מיני. אני לא יודע בדיוק אבל זהו אלבום קונספט עד כמה שידוע לי. וזהו אלבום מופת!

אוקיי, זה 1 האלבומים האהובים עליי

ובטח שהאלבום האהוב עליי של הקספרים. אין ספק שזהו אלבום קונצפט לכל דבר. כנראה שהוא לא הצליח בגלל זה, כי אנשים צריכים להיטים, ושם אין הרבה להיטים פוטנציאליים. אבל בתור אלבום, בתור משהו שלם, הוא פשוט מושלם לדעתי. כמו שענה ההוא מעליי, יש קו עלילתי ברור מאוד, שילה היא גיבורת האלבום. אני יודע שגם היה צריך לצאת סרט עם הדיסק, אבל וויתרו עליו בסוף. ככה שעלילה ברורה יש.אבל היא נראהלי ברורה רק לאורן ושי.. זה כמו שאני אכתוב לך 10 שירים על בנאדם 1, ולכאורה לא תראה שום קשר ביניהם, בטח כשמדובר בבנאדם בעייתי. אבל לי הקשר יהיה ברור. מקווה שהבהרתי את עצמי בערך. אגב, למה שאלת? התערבות?..

למעלה