מופע הזדהות עם משפחות החטופים

dsol

New member
מופע הזדהות עם משפחות החטופים../images/Emo189.gif

כל הדברים ההנושא לפה בקשה
כתבות ברת, התפקדות מי הולך, וכמובן ביקורת וחוויות אחרי...

dsol

New member
ICE_../images/Emo189.gif

אמנים וערוץ 24 במופע הזדהות עם משפחות החיילים שירות אייס | 12.03.07 | 13:58 במופע, יוזמה של שחר אבן צור, ישתתפו ’בית הבובות’, דנה ברגר, ירמי קפלן ואחרים, והוא יועבר בשידור חי בערוץ 24 ביום רביעי ה-14 במארס יתקיים במועדון של ערוץ המוזיקה 24 (לשעבר ’תאטרון על הירקון’ אשר בשפך הירקון בת"א) מופע הזדהות עם משפחות החיילים החטופים, בנוכחות המשפחות. המופע יועבר בשידור חי בערוץ 24, החל בשעה 21:00 (הקהל הרחב מוזמן למועדון ב-20:00). המופע הוא יוזמה של המוזיקאי שחר אבן צור (’מוניקה סקס’), שארגן קבוצה של מוזיקאים ממה שמכונה ’הבועה התל אביבית’, להזדהות עם משפחות החטופים. "מדובר במופע ללא פוליטיקה, ללא ביקורת, רק עם השתתפות בכאבן ותקוותן של המשפחות", מוסרים המארגנים. את המופע ינחה יואב קוטנר, ויופיעו בו ’בית הבובות’, דנה ברגר, ירמי קפלן, ’שייגעצ’, ’כלא שש’, ’ישראלים / פעולה / סקס’, ’זבל’, דודו טסה, ’כנסיית השכל’, חמי רודנר, ’מופע הארנבות של דוקטור קספר’ ואחרים. http://www.ice.co.il/article.asp?catId=2&pgId=104114

dsol

New member
כתבה מנענע_../images/Emo189.gif

דנה ברגר, ירמי קפלן, "כנסיית השכל" ועוד במופע הזדהות עם משפחות החטופים11:0913.03.2007 ביום רביעי הקרוב יתקיים במועדון של ערוץ מוסיקה 24 (לשעבר "תיאטרון על הירקון" אשר בשפך הירקון בת"א) המופע "אם לא נשכח לא נשכח" - מופע הזדהות עם משפחות החטופים בנוכחות המשפחות. המופע הוא יוזמה של שחר אבן צור, חבר "מוניקה סקס" שאירגן קבוצה של מוסיקאים מ"הבועה התל אביבית" להזדהות עם משפחות החטופים. מופע ללא פוליטיקה, ללא ביקורת - רק עם השתתפות בכאבן ותקוותן של המשפחות. בערב המיוחד יופיעו "בית הבובות", דנה ברגר, ירמי קפלן, "שייגעצ", "כלא שש", "ישראלים / פעולה / סקס", "זבל", דודו טסה, "כנסיית השכל", חמי רודנר, "מופע הארנבות של דוקטור קספר" ועוד. את המופע, שיועבר בשידור חי בערוץ מוסיקה 24, ינחה יואב קוטנר. המופע יתקיים ביום רביעי הקרוב, 14 במרץ. השידור בערוץ יחל ב-21:00, הקהל הרחב מוזמן למועדון ב-20:00 http://tarbut.nana.co.il/Common/GeneralModules/Ticker/PopUp.asp?ServiceID=123&ArticleID=440061&FromList=1

dsol

New member
הכתבה מהאתר של 24_../images/Emo189.gif

מופע הזדהות עם משפחות החטופים 12/03/2007 שלל אמנים בערב הזדהות עם משפחות החטופים בית הבובות, שייגעצ, דנה ברגר, ירמי קפלן, דודו טסה, כלא 6, ישראלים/פעולה/סקס, חמי רודנר, מופע הארנבות של ד"ר קספר ואמנים נוספים יופיעו בזה אחר זה בערב הזדהות עם משפחות החטופים. המופע "אם לא נשכח לא נישכח" שיתקיים ברביעי ה-14 במרץ במועדון החדש "24 המועדון" הנמצא בנמל תל אביב ישודר בשידור חי במוסיקה 24 בשעה 21:00. המופע הוא פרי יוזמתו של שחר אבן צור, חבר להקת מוניקה סקס, שאירגן קבוצה של מוסיקאים שחיים ב"בועה התל-אביבית", על מנת להזדהות עם משפחות החטופים. מופע ההזדהות נקי מפוליטיקה וביקורת, ובא לחזק את המשפחות ולהשתתף בכאבן ותקוותן. יואב קוטנר ינחה את הטקס. כרטיס למופע יעלה ח"י שקלים. http://www.music24.co.il/NewsItem.aspx?ID=773

dsol

New member
עידכון: חמי רודנר לא יופיע בערב..._../images/Emo189.gif

בפורום הרישמי , חמי רשם שהפירסומים שגויים והוא לא ישתתף בערב האתר הרישמי והפורום למי רוצה : www.hemi-rudner.com

ItsNotMe1

New member
רק הקספרים נתנו הופעה ששווה משהו

איזה אנרגיות..אחח...

RoieL

New member
גם ירמי קפלן שיחק אותה

וכנסיית השכל היה מעניין. דנה ברגר ובית הבובות קצת הרדימו אותי.

RoieL

New member
זה עערוץ 24..

בטח זה ישודר פעם בכמה דקות בחודש הקרוב..

sis האחת

New member
כן, באמת... יהיה לזה שידור חוזר?

הייתי שם ואמרו לי שראו אותי מלא...=) אני חייבת לראות את עצמי חח שמו אותי על הכתפיים חחח... היה אחד השוויםםם!! מישהו יודע על מועד מדויק של שידור חוזר לזה.?

dsol

New member
לא נראה לי שיש בימים הקרובים_../images/Emo189.gif

ואם בכלל בזמן הקרוב... זה היה שידור דיי ארוך ( מ 21:00 עד 1 בערך ) אז זה אומר לבטל ערב שלם של תוכניות מה שכן, אני מאמין שיצאו משם חלקים כלומר הם יהיו קליפים שישודרו בערוץ ואם אתם ממש רוצים לראות א זה, תחפשו ברשת אני חוש שזה יצא לשם בזמן הקרוב וכמובן שאני איידע פה אם יהיה שידור חוזר

למעלה