מופע הטריביוט לפרדי

bazmaster

New member
מופע הטריביוט לפרדי

קניתי עכשיו סוף סוף(אחרי שחיפשתי בהמון חנויות)... איזה מופע חזק!!! במיוחד הביצוע של אקסל.. אבל יש לי כמה שאלות, בסוף של WE ARE THE CHAMPIONS כשכל האורחים עולים לבמה אז רואים של גם את קלאוס מיין (הסולן של הסקורפיונס) אבל לא רואים אותו במופע... וגם, מאוד התפלאתי שלא היה גם את רוני ג'יימס דיו או את מיט לואף, ואנגוס יאנג... אגב, מישהו מהפורום היה שם?

I n n u e n d o

New member
הייתי בת 7

אז היה קשה לי

e dor

New member
מגניב, חנות בארץ או שהזמנת מחו"ל?

אם בארץ - אז איפה ?
תודה.

gihona

New member
אגב הטריביוט: שאלה

למי שראה את המופע מתחילתו ועד סופו - אילו הופעות אהובות עליכם במיוחד? אני יודעת שיש קונסנזוס בעניין ההופעה של ג'ורג' מייקל, ואני די מסכימה אתו, למרות שגם הוא - עם כל הכבוד לאנרגיות שהביא אתו - לא מתקרב במילימטר לפרדי. עיקר כוחו של הביצוע - לטעמי - הוא במקהלת הגוספל שמשחזרת משהו מההרמוניות הקוליות הנהדרות של ביצוע המקורי... עוד הופעות אהובות: - המחרוזת של Extreme בפתיחה - וואווו, אני לא אוהבת את הלהקה הזו, אבל ברבע שעה הזו הם הראו שהם כנראה המעריצים הכי גדולים של קווין באותה תקופה... - ההופעה של גאנז את רוזס: למרות שהם לא שרו שירי קווין ובכלל בצעו רק שני שירים - הם לגמרי הדליקו את הקהל, ורואים שהם בשיא הפופולריות שלהם. - דיוויד בואי: היה פשוט מצויין, אני אוהבת את הסט שהוא נתן מתחילתו ועד סופו - השת"פ הנהדר עם אנני "!?where did she get that dress" לנוקס המדהימה, הביצוע ל"הירוס" והשיר עם הסולן של מוט דה הופל ששכחתי את שמו כרגע... איאן האנטר. - רוברט פלאנט היה על הפנים, אבל Crazy Little Things זו פשוט פנינה, שיר שעובד כל פעם מחדש, והתגובה של הקהל אליו מדהימה. וגם: הביצוע ל Stone Cold Crazy והביקור הקצר של ספיינל טאפ - רק אחרי כמה שנים הבנתי שהם לא להקה אמיתית!!

geashono

New member
יש לי רק dvd אחד של ההופעה

אז כנראה שחסר לי כמה מה שהכי אהבתי זה את איאן האנטר (הבן אדם הזה מעופף) תאמינו או לא קניתי את הלהיטים הגדולים שלו (יש לו חומר מעניין וזה עלה זול) גם אהבתי את אלטון גון ואת הגיטרות שהיו בשירthe show must go on וגם לי הציק איפה קלאןס מיין בכל העסק אין לי את אקסטראם זה כנראה בדיסק השני שאין לי יש 2 דיסקים? (מלבד מאחורי הקלעים)

bazmaster

New member
לדעתי שתי ההופעות הכי טובות...

היו 1.אלטון ואקסל בבוהמיין רפסודי 2.ג'יימס הטפילד בסטון קולד קרייזי אגב, מי היו שני המוזרים האלה ששרו את אנדר פרשר?? וכמובן אי אפשר לשכוח את טוני איוני!!! איזה גיטריסט...(שמתם לב שהרבה מהגיטריסטים הכי גדולים הם שמאליים?-טוני איוני,ג'ימי הנדריקס...)

אדומה2

New member
מוזרים?? ../images/Emo12.gif

דיוויד בואי- שגם שר את השיר במקור עם קווין, ואנני לנוקס, שהייתה ביוריתמיקס. הם לא היו מוזרים, אנני לנוקס פשוט לקחה את הדברים בקטע דרמטי מדי, עם בואי לא הייתה שום בעיה, הוא היה מדהים כרגיל.... ואגב- טוני איומי, ולא עם נ'. גם פול מקרטני שמאלי.

אדומה2

New member
Where did she get that dress

מי שעשה לה את השמלה הוא שלומי ענתבי, תופר ישראלי שעובד פה בארץ, הצליח לשלוח לאנני שמלה ופתאום הוא ראה שהיא לבשה אותה בהופעה. אז הוא הבין שהיא כנראה אהבה את השמלה.
איש מקסים ומוכשר מאוד, ואם יורשה לי- תפר לי את שמלת הכלה שלי.

mia01

New member
ישבתי בבית וראיתי לייב, וגם הקלטתי

אבל לצערי הגעתי ללונדון בדיוק חודש אחרי!!

אדומה2

New member
תתנחמי

סביר להניח שגם אם היית מגיעה בזמן היה לך מאוד קשה להשיג כרטיס, הכרטיסים נמכרו תוך שעות ספורות מאוד- כולם!- מרגע שהוצעו למכירה. אני לא הייתי, גם אני כמוך ישבתי בבית והקלטתי ומיררתי בבכי, אבל ידיד טוב שלי מקטולנד שהוא מעריץ קווין כבד (כולל קעקוע, כולל מפגשים אינספור עם בראיין ורוג'ר, כולל לקרוא לילד שלו טיילור על שם... כן, רוג'ר טיילור....), היה שם, והוא אמר שאנשים שהיו שם פשוט לא האמינו שזה קורה להם.

למעלה